Epilixir kullananların paylaşım alanı

yakında bende deneyimlerimi paylaşacağım sizlerle..
sizlerin gelişmelerini okudukça,inanın
sizin kadar mutlu oluyorum,çünkü bir bayan için muhteşem bir ürün,
inşallah herkes istediği sonucu alır...

kızlar bendede batık vard bacaklarımda ağda ile aldım bütün bacağımı sonrdan jilet sürdüm kıl olmadığı için çoğaltmıyo sadece batıkları çıkarıyo bende bi çoğalma olmadı deneyin isterseniz bi kere

vah zavalli yavrucuk:gitme: delimisin lakaydirigubbakcemile:roflol::hulya:

bu kızın benden çekeceği var zati kaydirigubbakcemile3

canım benim sağol bilgi için.. valla asabım bozulmaya başlamıştı bizim aile pek tüylü değildir bu kıza ne oluyo diyeakannehir

bu arada benim de epilatörle kırılanlar çıkmaya başladı diğerlerinden haber yok. Ama bir dahaki sefere şeker ağdayla alıcam böyle kırılanlardan anlkayamıyorum hangi tüy yeni hangisi eski.. bu rada ben de 1 seanslık daha epilixir kaldı. 2. seansı yapuınca hemen sipariş vermek lazım heralde ki gelmesi gecikirse 3. seansımız da gecikmesin..:bbo:

yaaa bende istiorum epilixer :ecrin_bebek: , 2. grubu bekleyemiciiiim , öldüm meraktan :gitme: , sipariş vercem de onun içinde gelecek ay ki maaşı beklemem lazım , şimdi param yok Çok üzgünüm çoook. Of of yine aynı zamana denk gelecek :roflol:

Acaba normal şişe tüylerden kurtulana kadar yeter mi ? Birde artsa yaaa ne güzel olur, anneme de uygularım o zaman kötükedihüso

hihoyyyt
Canım sen şişeyi bitirdin demek:) En iyi yorumları senden alıcaz desene:)) Sen her yerine yaptın sanırım:))

Keşke koltuk altına da uygulasaydın:)) Orayı niye yetim bıraktın:))
ızlemeye devam ediyorum bakalım... Sonuçlar güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…