• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

neden koltuk altı hariç dersen...
az kaldı, benim niyetim orda da denemekti, kendim sipariş verince oraya da uygulucam mutlaka...

Hmm ben de acaba lazer mi yaptırdın diye düşündüm...
Bu dediğiniz 90 damla numune şişesi mi delikafadulden
Ayy inanmıyorum:)) Ben normal şişesi sandım da ona bile razıydım:))
Oruç başıma vurdu sanırım:))
kaydirigubbakcemile5

Ohooo çenem çok kullanmışsın sen yaa..

Benim daha çok var..Bende bayramdan çnce arife günü yaparım belki 2. seansımı. Olmazsa bayramdan hemen sonra yapacağım..

Ve benim daha çok vaar.
Hemde uyguladığım alan malum artı herkes ezberledi sırtaltı-kuyruksokumuüstü, göbek-karın bayaa bi geniş alan.

Bana 3 seans daha yeter gibi geliyor.

Ama bu sefer pikini bölgesinede deneyeceğim tebiopuyorumnanaktan

günde 3 kez kullandığın halde mi bu kadar az gitti nehir ,valla bravo size..
bi ben beceremedim şu epilixiri az kullanmayı
bende bikini+koltukaltı+yarım (alt) bacak ta kullanıyorum,her seansta 3 kez uyguladığım için bana her seansta 15 ml civarı gidiyor,elimin ayarımı bozuk ,nedir bilmiyorum ,ama cildim kuru hemen emiyor,onun için iyice hertarafına yediriyorum ,ml boşluk kalmasın heryer epilixir görsün diye damla damla değil bayağı bi sürüyorum:)

sorun değil ne kadar gittiği çenebaz,daha önce hiç dikkat etmemiştim şukadar gidiyor bu kadar gidiyor diye,burda herkes dikkatli kullandığını yazınca ilgimi çekmeye başladı,bendemi bi sorun var diye düşünmeye başladım:)
aman bitsin şu kıllarda kaç ml giderse gitsin ,napalım..

bende her bölgeleme ikinci seansı uyguladım şişem bitti bitecek çok üzülüyorm ya;(((

hangi bölgelerine uygulamıştın canım,sende çok fazla harcamışsın .ben 2 seans numuneden(15 ml lik olandan) ,4 seansımada toplam 70 ml gitti ,bazen 15 ml i aştığım oldu ,çünki bıyık bölgemede kullandım 2 kezde,30 ml civarı kaldı elimde ,2 seanslık kaldı yani,bence gayet yeterli ,ben şikayetçi değilim bu kadar harcadım diye,ama sen çok fazla tüketmişsin gibi geldi..

sorun değil ne kadar gittiği çenebaz,daha önce hiç dikkat etmemiştim şukadar gidiyor bu kadar gidiyor diye,burda herkes dikkatli kullandığını yazınca ilgimi çekmeye başladı,bendemi bi sorun var diye düşünmeye başladım:)
aman bitsin şu kıllarda kaç ml giderse gitsin ,napalım..

doğru diyosun canım... haftasonu siparişimi vereyim bari :hulya:

Herkese günaydın arkadaşlar,
gelişmeler ne durumda??

günaydın yerimseniben

yaa aslında güzel gibi...
benim 11.günüm...çıkan tüy çok az ama uçları yavaş yavaş belli olmaya başladı...
normalde şimdiye daha çok çıkması lazımdı... ama yeni çıkanların durumu ile ilgili birşey ben söyleyemiyorum şimdilik...

sağ koltukaltımda denedim farkı görebilmek için... 7 seans lazer yaptırmıştım ama mayıstan beri ara verip makasla kısaltıyordum...tabii biraz renkleri koyulaşmıştı ama çok az vardı... şimdi uzamışlar var ama çok ince onlar benim alıp epilixir uyguladıklarım mı yoksa göremediğim için alamadıklarım mı onu anlayamıyorum işte :uhm:

ama 1 hafta sonra tam bişi söyleyebilirim...eğer aldıklarım uzamışsa renkte ve kalınlıkta azalma olduğunu kesinlikle söyleyebilirim...

bugün ilk uygulamamı yapalı 18 gün oldu. tüycükler görünmeye başladı.
2 guruba ayırdım. bir kısmı sert bir kısmı ince.
sert olanlar alınmayan yada kırılanlar.
ince olanlar epilixirden sonra incelenler.
cumartesi 2. uygulamamı yapıcam.
heyecanla bekliyorum. kaydirigubbakcemile2

kredikartına taksit falan yapılıyo olsaydı şu epil. iyi olacaktı ya aslında bu açıdan biraz geliştirilmeli ödeme yolları

Canım ben Deniz Hanımla görüştüm. Paypal ödeme sistemini kullanıyorlar. Deniz hanım TL yi eklettirmiş zorla da olsa. Şimdi de taksit imkanı için uğraşıyomuş. Ama olur mu bilemicez tabi:)kaydirigubbakcemile4

Arkadaşlar tüylerinizi makasla kesmeyin lütfen,
tüyleri daha da güçlendiriyormuş,
güzellik uzmanı bir arkadaşım şu örneği vermişti bana,
nasıl ağaçların,çiçeklerin dallarını buduyoruz,daha güçlü olsun diye,
işte ucundan alınan tüy de aynı şekilde güçleniyormuş...
bilginiz olsun istedim...

Arkadaşlar tüylerinizi makasla kesmeyin lütfen,
tüyleri daha da güçlendiriyormuş,
güzellik uzmanı bir arkadaşım şu örneği vermişti bana,
nasıl ağaçların,çiçeklerin dallarını buduyoruz,daha güçlü olsun diye,
işte ucundan alınan tüy de aynı şekilde güçleniyormuş...
bilginiz olsun istedim...

kesinlikle doğrualkisalkisalkis.. ben genital için kesiyordum bir ara gerçekten güçleniyordu...

Slm kızlar.Burada neler oluyorrr??:1shok: Epilixirin sitsnden okudum ama 114 sayfann hepsini okuyamadım. Sizler hepiniz nasıl epilixir kullnyosnz? 150 tl bana biraz fazla geldi de. Numuneden bahsetmişler ama bu numuneyi nasıl edinebilirimm:sm_confused: ve pro üyelik nasıl oluyo biraz bilgi vereblrmsnz bana a.s.

Ya ben hala anlamadım nasıl alacağımı:mymeka: İletişimdeki ödeme bildirim formunu doldurup beklicek miyim,ablam sık boğaz ediyo iyice öğren diye:mymeka:

Back