Epilixir kullananların paylaşım alanı

ilk 1 hafta oluyor canım korkma sonra geçiyor yağ bazlı hiç birşey sürme olur mu?deniz bana niveanın su bazlı ürününü sürmemi tavsiye etmişti[/QUOTE]

tamam canım saol yok surmuyorum harfıyen kurallara uyayım dıye valla :lepi::lepi::lepi:

ben ilk defa yüzüme uyguladığımda gün saymıştım tam 11 gün sonra çıkmışlardı

len bocuk benim daha parlak bi fikrim var....
bundan sorna gözüne kestirdigin herifi "bizim eve gidek sana kıl koleksiyonumu göstertem" diye ayart sositososito

Evet demekki neymiş boşuna dememişiz Gurbik bizi parlat diye:mymeka:

Çok teşekkürler Deniz Hanım. İlginiz ve cevabınız için.
Yani benim şimdi almam gerekiyor öyle değil mi?
Kesinleştireyimde. Kırmızıyla yazan yerde daha seansını yapalı çok az oldu da yazıyor, ondan kararsız kaldım.

1 hafta 10gün olsa alma derdim demiş ama... senin 1 hafta olmadı değil mi o zaman hemen acilen giriş işe...

bugün 6. gün olduç bikini bölgemde aldığım bölümde bir tane bile çıkmadı. kaydirigubbakcemile2
aklıma bişey geldi. ben bikini bölgeme ağda yaptıramıyorum ya. cımbızla bölüm bölüm alıp epilixiri kullanayım. en azından üst tarafı baya bir temizlenir. bende şu sert kıllardan kurtulrum.
aşağıyı napıcam bilmem.:kedi:

aşağıyı da çim biçme makinası kiralar onlan hallederiz meloşum dert ettiğin şeye bak :smiley-cool:-tatlicadiarzu-

normalde kaç günde çıkardı tüycükler canımındibisi?

jiletle aldığım için hemen çıkıyordu. bir ara cımbızla almıştım. incelmişti. bakalım kaç günde çıkacak. heyecenla bekliyorum.

aşağıyı da çim biçme makinası kiralar onlan hallederiz meloşum dert ettiğin şeye bak :smiley-cool:-tatlicadiarzu-

normalde kaç günde çıkardı tüycükler canımındibisi?

bizim şirkette var kaçırıım mi bitane ...çantaya atarım kimse görmeden ...
fotoğraf makinesine öle yaptım -tatlicadiarzu-

hırsızlıktan içeri girersem bak şahitlik yapıcaksınız bana ona göre ; tüm kadınlar için kıllara -tüylere karşı mücadelemiz uğruna yaptım dicem ;kendim için değil dicem -tatlicadiarzu-

selam bayanlar bu epilixir in göbek ve sırtta etki etme süresiyle ilgili bilgimiz var mı acaba yüz gibi zor bölgelerden mi buralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…