- 15 Mart 2007
- 1.644
- 6
- 358
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
[B ilk 1 hafta oluyor canım korkma sonra geçiyor yağ bazlı hiç birşey sürme olur mu?deniz bana niveanın su bazlı ürününü sürmemi tavsiye etmişti
tamam canım saol yok surmuyorum harfıyen kurallara uyayım dıye valla :lepi::lepi::lepi:
vavvvvvv bacaklara bak kaydirigubbakcemile3
ayyyyyy inşallah :Saruboceq:ben ilk defa yüzüme uyguladığımda gün saymıştım tam 11 gün sonra çıkmışlardı
olum tüylü tüylü neresine bakcan -tatlicadiarzu-
sutun gıbı masallah kız kıl tuy gorunmuyoki :dance::dance::dance:a.s.
canım yaa
digitalle olmayınca çok net çıkmamış
digitalli halini bekliyoz nisanimzemuszemus
len bocuk benim daha parlak bi fikrim var....
bundan sorna gözüne kestirdigin herifi "bizim eve gidek sana kıl koleksiyonumu göstertem" diye ayart sositososito
nehir21 ,alirken kirilan killar icin onermis ya,ahnina'ya katiliyorum,daha seansini yapali cok az oldu,alinacak uzunluga geldiler demis,bence hemen onlari da temizlesin Epilixir kullansin..epilasyonun uzerinden bir hafta on gun gecmis olsaydi bekle derdim ben de ama simdi hemen yapabilecekse yapsin ve kullansin..uzun olan,tutulabilir uzunluktaki killar icin eldiven cok iyi olur.epilator her bolgeye ulasamiyor,zahmetli ve acili bir yol olur bu..eldiven cok ideal,eldivenle temizleyip hemen Epilixir kullansin bence..
he nehir
şindik yapman gerekiyomuş
hemen bu aksam yolun tekrar kızçeem hihoyyyt
Evet demekki neymiş boşuna dememişiz Gurbik bizi parlat diye:mymeka:
Çok teşekkürler Deniz Hanım. İlginiz ve cevabınız için.
Yani benim şimdi almam gerekiyor öyle değil mi?
Kesinleştireyimde. Kırmızıyla yazan yerde daha seansını yapalı çok az oldu da yazıyor, ondan kararsız kaldım.
Reglim ben ama şimdi:çok üzgünüm: alsammı:çok üzgünüm:
1 hafta 10gün olsa alma derdim demiş ama... senin 1 hafta olmadı değil mi o zaman hemen acilen giriş işe...
bugün 6. gün olduç bikini bölgemde aldığım bölümde bir tane bile çıkmadı. kaydirigubbakcemile2
aklıma bişey geldi. ben bikini bölgeme ağda yaptıramıyorum ya. cımbızla bölüm bölüm alıp epilixiri kullanayım. en azından üst tarafı baya bir temizlenir. bende şu sert kıllardan kurtulrum.
aşağıyı napıcam bilmem.:kedi:
jiletle aldığım için hemen çıkıyordu. bir ara cımbızla almıştım. incelmişti. bakalım kaç günde çıkacak. heyecenla bekliyorum.
aşağıyı da çim biçme makinası kiralar onlan hallederiz meloşum dert ettiğin şeye bak :smiley-cool:-tatlicadiarzu-
normalde kaç günde çıkardı tüycükler canımındibisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?