• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

bende de olmadı bebem ama bu aşk böcüünde niye oldu
kesin fazla sürdü kaydirigubbakcemile -tatlicadiarzu-

fazla sürmedimde gurbikim yalnız fazla tahriş oldu sirle galiba ondan birde benim cildim çok hassas canım ya kuru zaten hemde cok kuru bır cıldım var ondan sanırım nemlendırıcıyle duzelır nasılsa bosver

fazla sürmedimde gurbikim yalnız fazla tahriş oldu sirle galiba ondan birde benim cildim çok hassas canım ya kuru zaten hemde cok kuru bır cıldım var ondan sanırım nemlendırıcıyle duzelır nasılsa bosver

ee be gülüm ozman koofor gacisina söyle sir sürmeden iple alsın
o zaman sorun kalmaz inşallah

koltuk altıma yapalı yarın 1 hafta olucak hala birşey yokzemuszemus
normalde 1 hafta sonra azda olsa belirlenleşirdi
ama sunada hala birşey yokopuyorumnanaktan
yarın bikini bölgemi ve bacaklarımı yapıcam:CüvCüv:
bacaklarımın resmin cekicem önce sonra aradan 2 hafta sonra
2 resim arasındaki 7 farkı bulun idye koyucam akannehir
ay bak gene heycan yaptım

koltuk altıma yapalı yarın 1 hafta olucak hala birşey yokzemuszemus
normalde 1 hafta sonra azda olsa belirlenleşirdi
ama sunada hala birşey yokopuyorumnanaktan
yarın bikini bölgemi ve bacaklarımı yapıcam:CüvCüv:
bacaklarımın resmin cekicem önce sonra aradan 2 hafta sonra
2 resim arasındaki 7 farkı bulun idye koyucam akannehir
ay bak gene heycan yaptım

süper nisanım, çok sevindim habere
benim bacaklarda hala havalanı pisti gibi meaaşallah sinek koysan buz pateni etcek kaydirigubbakcemile4

resimleri bekliyoz gülüşüm sositososito

benim zaten normaldede bacaklarımda fazla tüy yoktur
p.tesi önce o halini koyarım on gün sonra ilk hali ile sonraki halini koyarım
:ohh yandan yandan smili: :):)

Ben uzun zaman önce epilatörü batıklar nedeniyle bırakmıştım. Bir gün ona mahkum olacağım hiç aklıma gelmezdi :1shok: Bacaklarım uzasın epilixiri onlara da uygulayacağım. Benim bacaklarımdaki batıklarım hala devam ediyor. Bir topikte ponza kullanımının batıklara iyi geldiği yazıyordu. Dün markette ponza taşı gördüm aldım. Ama bu benim normalde bildiklerimden değil hani geniş gözenekli, renk renk olanlardan değil, markası FE. Bulaşık süngeri gibi, yüzeyi daha pürüzsüz. Bugün duşta çok bastırmadan sürdüm bacaklarıma. Şimdi görüyorum ki iyi gelmiş. Kılkardeşlerime öneririm, canlarım bilginize...

Ben uzun zaman önce epilatörü batıklar nedeniyle bırakmıştım. Bir gün ona mahkum olacağım hiç aklıma gelmezdi :1shok: Bacaklarım uzasın epilixiri onlara da uygulayacağım. Benim bacaklarımdaki batıklarım hala devam ediyor. Bir topikte ponza kullanımının batıklara iyi geldiği yazıyordu. Dün markette ponza taşı gördüm aldım. Ama bu benim normalde bildiklerimden değil hani geniş gözenekli, renk renk olanlardan değil, markası FE. Bulaşık süngeri gibi, yüzeyi daha pürüzsüz. Bugün duşta çok bastırmadan sürdüm bacaklarıma. Şimdi görüyorum ki iyi gelmiş. Kılkardeşlerime öneririm, canlarım bilginize...

ben de kullanıyorum canim
bacaklarımda batık sorunum yok ama seviyorum yarattıgı hissi sositososito

ay şimdi koyim dedim resimi çektim ama belli olmuyo senağlama

canım flaşlı ve flaşsız olarak dene

ya yazdıysan da ben kaçırdım sanırım... siyah noktalrın dışında genel olarak kalınlığında ve yoğunluğunda azalma var mı; bi de hangi bölgene yapıyorsun ?

tabi çok incelme var bir kökten 2 tane bazı yerlerde 3 tane çıkardı şimdi teke düştü çok kıllı bir bikini bölgem vardı :kedi: çok şükür ilk kullanımda bikininin alt kısmı baya bir hafifledi hatta baya bir bekledim tekrar geri çıkarlar mı diye ama deniz giden geri gelmez dedi hakikaten de gelmedi .
yüzüme koltuk altıma bikiniye uyguluyorum
gurbik ya bıyık bolgemde derımde dokuntu olmaya basladı pek zararı yok ama bole acayıp duruyo neden acaba

ilk 1 hafta oluyor canım korkma sonra geçiyor yağ bazlı hiç birşey sürme olur mu?deniz bana niveanın su bazlı ürününü sürmemi tavsiye etmişti

Back