- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
1 hafta 10gün olsa alma derdim demiş ama... senin 1 hafta olmadı değil mi o zaman hemen acilen giriş işe...
battı balık yan gider al nazınızatiim -tatlicadiarzu-
len böcüüm okudugunu da anlamıyo netcez ki bunla biz böle mafoldumben
selam bayanlar bu epilixir in göbek ve sırtta etki etme süresiyle ilgili bilgimiz var mı acaba yüz gibi zor bölgelerden mi buralar
sırt ve gobek de yüz gibidir canlarım, geç sonuc alınır cunku tuyler cansızdır orda...
hadi gazan mübarek olsun meloşum zemuszemus
neden emla krem alıp ağdayla almıyorsun hem uyuşurdu hem de kökten alrdın
bizim şirkette var kaçırıım mi bitane ...çantaya atarım kimse görmeden ...
fotoğraf makinesine öle yaptım -tatlicadiarzu-
hırsızlıktan içeri girersem bak şahitlik yapıcaksınız bana ona göre ; tüm kadınlar için kıllara -tüylere karşı mücadelemiz uğruna yaptım dicem ;kendim için değil dicem -tatlicadiarzu-
selam kızlaaaaar ben kk ya yeni katıldım
şimdiye kadar lazer hariç tüğleri yok etmek için her yolu denedim sonuç alamadım, epilixiri nerden alabilirim? siz numune kullanıyorsunuz ama fiyatı hakkında bilginiz var mı? temin ettikten sonra eğer kabul ederseniz bende deneyimlerimi paylaşabilirim.Sevgiler a.s.
Ben de birkaç soru sorabilir miyim cevaplarsanız çok makbule geçerkaydirigubbakcemile2
1.Şu epilixiri nasıl alıcaz tam olarak Paypal işini anlayamadım ben sitede?fisfisfis
2.Ben kollarıma uygulamayı düşünüyorum.Şişe ne kadar süre için yeterli olur?
3.Kollarımdaki kıllar uzun olduğu için epilatörden korkuyorum sir ağdayla alsam sonra bir sorun yapar mı?
Çok sordum ama merak ediyorum işte:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?