Epilixir kullananların paylaşım alanı

ya yazdıysan da ben kaçırdım sanırım... siyah noktalrın dışında genel olarak kalınlığında ve yoğunluğunda azalma var mı; bi de hangi bölgene yapıyorsun ?

haklısın gurbik bunu deniz hanımla da konuşmuştm bilmiyorm o kadar şey kullandmki geçsn diye hep olumsuz yanıt aldım yine böyle olacak diye korkuyorm okulun açılmasına da az kaldı yani bir an önce bitse de kurtulsak pazar 2.seansı yacağım inşallah faydası olur

Kızlar sizi takipteyim iş yerinden ayrılmak üzereyim, yerime yeni bir arkadaş geldi onu eğitmeye çalışıyorum kalbim sizle. akannehir

aaa nisan işten çıkınca bizimlen nası connection kurucen beee kaydirigubbakcemile2
teletabi mi yapcaz buyrunnnnnnnnn

ayy unutur muyum heeeççç
hep takipteyim amma haberiniz yohhzemuszemus
okumayı çok seviyorum
yazmaya üşeniyorum sırnaşık şey

yorumların birazcık artmasını bekliyorum canım

sen yazmazsan o yazmazsa bu yazmazsa nasil çıkar karanlıklar aydınlığa :mymeka:
lan ben bugun ne manyak bi ruh haline sahibim böle be :umursamaz:

tabiiki de gurbikim...
ilerde torunlarıma göstermek için albüm yapmıcaz heralde -tatlicadiarzu-

len bocuk benim daha parlak bi fikrim var....
bundan sorna gözüne kestirdigin herifi "bizim eve gidek sana kıl koleksiyonumu göstertem" diye ayart sositososito

bir de arkadaşlar yüzümü aldıktan sonra sivilceler çıktı önerisi olan var mı nasıl geçebilir

canım bunu bi deniz hanima sorayim ama kanimca ben böle bi sorun yasasam hemen pudra + limona sarilirdim :kedi:

Bende okuyorum hergün ama pek yazamıyorum.Sohbetinize katılamıyorum.Kafam o kadar dolu kiiii of ki offffff yani
Fakat benim 1 hafta oldu tam.Kırılan tüylerim dışında yüzümde çıkan tüyüm yok arkadaşlar.Fakat benim zaten ancak 10 günden sonra çıkmaya başlarlar.O yüzden bi 10 gün geçmesi lazım.

Gurbik Allah iyiliğini versin, ne mizahi bir yanın var.
"len bocuk benim daha parlak bi fikrim var....
bundan sorna gözüne kestirdigin herifi "bizim eve gidek sana kıl koleksiyonumu göstertem" diye ayart "

Öldüm gülmekten...delikafadulden

gurbik ya bıyık bolgemde derımde dokuntu olmaya basladı pek zararı yok ama bole acayıp duruyo neden acaba

canım nemlendiricini sürüyor musun aksatmadan?
epilixiri fazla kacirdiysan kurutma ihtimali var diye biliyorum ben
Deniz hanima sorayim bi....

heee süper fikir çok beendim valla alkisalkisalkis
ne kadar yaratıcısın sen öle kaydirigubbakcemile

len yaratıcı olmasam nası evlenebilüdüm beni kim alirdi bi söler misin :1closedeyes:

kıymetim biliniyo mu ahnina bacım baksana mafoldumben

canım ya bu arada epilixir kuruma yapabiliyodu dimi?

son 3 gün ...dırının dırınınn ... :1ninca:

ayy heyecanlı efekt yaratamadım sanırsam laelaelaelaelae

hadee yaw o zaman tüm kk evde kalmış olmalı...
senden başka kimden çıkar bu süper ötesi manyak fikirler... lülülülülülü

sir ağdayla almıştım güçcük böcük kardeş

kaydirigubbakcemile3 eet güççük kardeşim ben...
sir sıcaklığından olabilir mi acep ... zaten sir cildi tahriş eder ya...
benim dudağımın üstü yanmıştı yaaa ... salak kafam roaccutane kullanırken sir yaptırmıştım da dudağımın üst kısmı sirde kaldıydı ... -tatlicadiarzu-

şimdi de izlerini geçircem diye 40 takla atıom... yaniii siri çok sıcak uyguladıysan olmuştur belki... :sm_confused:

belki de gurbikin dediği gibi çok sürdüysen kuruma yapmıştır...
ama ben sirden korkuyorum artık ...yasakkelime

kıymetim biliniyo mu ahnina bacım baksana mafoldumben

canım ya bu arada epilixir kuruma yapabiliyodu dimi?[/B]

takdir ediyoz ya gurbikimmm ...bak nası alkışlıom ellerim acıdı valla alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…