- 15 Mart 2007
- 1.644
- 6
- 358
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
Bugün altıncı günüm, bıyıklarım yer yer çıkmaya başladı, koltuk altı ve malum bölgede seyrek çıkışlar yaşandı. Tabi bu çıkanlar kıl gibi çıkmamış, tüy gibi saç gibi ince olarak :)
selam kızlar hihoyyyt
bikini bölgemin 1. seansını tamamlayalı tam bir hafta oldu
ve tüylerimden hala haber alınamıyor zemuszemus
bugün koltukaltı ve bacaklarımı da aldım epilatörle ve başladım özel iksirimi kullanmaya
yarın 1. seansımı bitiricem
bakalım bu bölgelerde nasıl aşama kaydediciiiiz
cillop bacaklarım ve ben meraklan, heyyycanlan beklemedeyiz delikafadulden
günaydın epilixirci güzellerrr
bendeniz seansımı tamamlayalı tam 1 hafta oldu
normalde dördüncü gün çıkmaya başlayan minik kılcıklarım hala ortada yoklarrr
hadi bakalım hayırlısı
herkese selam bugun tam bır hafta oldu halen kıllarımdan eser yok azcık burunaltı cıktı oda bırkac tane bellı bıle deıl normalde 2 gun sonra hucuma gecerlerdı kendılerı ay nasıl mutluyum ya ınsallah bu sefer sıhırlı ıksırımız bıtırecek onları kaydirigubbakcemile2
kızlar merhaba ben acayip tüylüyüm yüz göbek hertaraf fena herşeyi kullandım ama fayda etmedi
şimdi yorumları okuyunca heyecanlandım nerden bulabilriz eczanelerde satılıyor mu bir de benim gibilere yarar mı acaba yoksa tüyü az olanlara mı fayda ediyor bilgilendirirseniz sevinirim
merhaba ben bayadır bu epilixirin takipçisiyim diger sitelerde de istemiştim numune ama denke gelmedi bana ben aşırı şekilde tüylüyüm piyasadaki bir çok ürünü kullandım ama fayda etmedi numunesine nasıl ulaşırım bu ürünün????
ayrıca alıcak olduk mu internetten alamazmıyız ben yeni doğum yaptım dışarı pekçıkamıyorum eşimde full timeçalışıyo yada başka bi yolu warmı iyi çalışmalar.........
canim yani biyiklarinimi aldin ve iki günde cikardilar ama simdi 1 haftami sürdü???? dogrumu anladim:uhm:
gurbişim sen bu hafta gidiyorsunnnn eeeee bize kim yollucak epilixirleri banane ya ben seni istiyorum kzım ..b(((((((((((((((
selin sen bi pro ol da ondan sorna görüşek
ben ayarladım herşeyi merak etme sen
annem bugun oluyorunmmmmmmm mail geldı ...yupiii
ulan sen yokken pro olsam nollllcekk kıı
günaydınlarrr
ya kızlar gerçekten yorumları okudukça heyecan kat kat artıyo benim akannehir
kesin işe yarıycak yaşasınnnnn :lepi:
gurbikcimmm bizim kargolar bugün yola çıkıyomuş artıkın bende pro üyeyimmmm alkisalkisalkis bizle ilgilenecek arkadaşı seçtin mi :ecrin_bebek:
ben de dün ikinci denememi bacaklarda yaptım yavriler delikafadulden
ama yine bol kepçe lokantası ben az tutamadım şunu 2 bacak toplam 15er damla her seferinde :tomato:
yeni bi tecrübe edindim kızlar bu yanma olayıyla ilgili
geçen seferkinde hiç tahriş etmeden yaptığım için hiç yanma olmamıştı
bu sefer tahriş ettiğim bölgelerde yanma oldu sadece
ben normalde bacakları epilatörle almazdım, o sebepten çok canımı yaktım
hala bacaklarım acıyo :gitme:
yuhhh bu topic açılduğından beri ben takıp ediyoprum deli mannak yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?