• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

1 hafta 10gün olsa alma derdim demiş ama... senin 1 hafta olmadı değil mi o zaman hemen acilen giriş işe...

battı balık yan gider al nazınızatiim -tatlicadiarzu-

len böcüüm okudugunu da anlamıyo netcez ki bunla biz böle mafoldumben

Ya ne vuruyonuz küçücük çoocuğamafoldumben
Anlamamıştım iştemafoldumben

selam bayanlar bu epilixir in göbek ve sırtta etki etme süresiyle ilgili bilgimiz var mı acaba yüz gibi zor bölgelerden mi buralar

Ben sırt ve göbeğe deniyorum zaten özgişzemuszemus
Epilatörle kopan tüyler uzamaya başladı ama kökten alınanlardan hala ses yokopuyorumnanaktan

bacılar size çok mahcubum 1 haftayı geçti hala bişi yazamadım ama inanın hala dokunamadım kılcaazlarıma :( dua edin şimdi sahura kadar halletmeye çalışcam :(

bu arada sir ağdayla almaya başladığımdan beri kolaltlarım 3 haftadan evvel kendini göstermiyo.. paketten de çok korkuyorum ama şimdi halletcem :( imdat :(

selam kızlaaaaar ben kk ya yeni katıldım:emir_bebek:
şimdiye kadar lazer hariç tüğleri yok etmek için her yolu denedim sonuç alamadım, epilixiri nerden alabilirim? siz numune kullanıyorsunuz ama fiyatı hakkında bilginiz var mı? temin ettikten sonra eğer kabul ederseniz bende deneyimlerimi paylaşabilirim.Sevgiler a.s.

evet nihayet geldim..bebeli biri olarak..:lepi:
şimdi geç gelen numunemi biraz inceledikten sonra ve buradan biraz fikir sahibi olduktan sonra önce duşumu ardından da epilatörle kıllarımı aldım..tertemiz olduktan sonra ben koltuk altıma bikini bölgeme ve alta bacaklarıma uyguladım epilixiri..zemuszemus
3.seansımıda tamamladıktan sonra bakalım sonucumu bekliyorum..
bende yanma birazcık yaptı bir 10 saniye kadar elimde gazete kağıdıyla yelleyince geçtiakannehir
yumuşacık oldu benim tenim bir ilgisi varmı bilemiyorum ama uzun süredir jiletle alıyorken epilatöre dönmüş olmamında ihtimali olabilir..

Bugün altıncı günüm, bıyıklarım yer yer çıkmaya başladı, koltuk altı ve malum bölgede seyrek çıkışlar yaşandı. Tabi bu çıkanlar kıl gibi çıkmamış, tüy gibi saç gibi ince olarak :)

hadi gazan mübarek olsun meloşum zemuszemus

amin umarım kurtulurum. hepimiz kurtulur burada sevincimizi paylaşırız. zemuszemus

neden emla krem alıp ağdayla almıyorsun hem uyuşurdu hem de kökten alrdın

canım vaktim olmadı ağda için. emle aklımda epilixirden iyi bir sonuç alınca tamamı için emla ve epilixiri düşünüyorum.

bizim şirkette var kaçırıım mi bitane ...çantaya atarım kimse görmeden ...
fotoğraf makinesine öle yaptım -tatlicadiarzu-

hırsızlıktan içeri girersem bak şahitlik yapıcaksınız bana ona göre ; tüm kadınlar için kıllara -tüylere karşı mücadelemiz uğruna yaptım dicem ;kendim için değil dicem -tatlicadiarzu-

tamam yaparız sen merak etme. burada kıllar için savaşıyoruz. bu savaşta birbirimizi hertürlü destekleriz.hihoyyyt
kıllara ölüüüüüm.:oklava:

kızlar merhaba ben acayip tüylüyüm yüz göbek hertaraf fena herşeyi kullandım ama fayda etmedi
şimdi yorumları okuyunca heyecanlandım nerden bulabilriz eczanelerde satılıyor mu bir de benim gibilere yarar mı acaba yoksa tüyü az olanlara mı fayda ediyor bilgilendirirseniz sevinirim

selam kızlaaaaar ben kk ya yeni katıldım:emir_bebek:
şimdiye kadar lazer hariç tüğleri yok etmek için her yolu denedim sonuç alamadım, epilixiri nerden alabilirim? siz numune kullanıyorsunuz ama fiyatı hakkında bilginiz var mı? temin ettikten sonra eğer kabul ederseniz bende deneyimlerimi paylaşabilirim.Sevgiler a.s.

Hoşgeldiniz. hollyherbs.com sitesinden her türlü detayı öğrenebilirsiniz (fiyat v.s.)

Ben de birkaç soru sorabilir miyim cevaplarsanız çok makbule geçerkaydirigubbakcemile2

1.Şu epilixiri nasıl alıcaz tam olarak Paypal işini anlayamadım ben sitede?fisfisfis
2.Ben kollarıma uygulamayı düşünüyorum.Şişe ne kadar süre için yeterli olur?
3.Kollarımdaki kıllar uzun olduğu için epilatörden korkuyorum sir ağdayla alsam sonra bir sorun yapar mı?

Çok sordum ama merak ediyorum işte:kedi:

Ben de birkaç soru sorabilir miyim cevaplarsanız çok makbule geçerkaydirigubbakcemile2

1.Şu epilixiri nasıl alıcaz tam olarak Paypal işini anlayamadım ben sitede?fisfisfis
2.Ben kollarıma uygulamayı düşünüyorum.Şişe ne kadar süre için yeterli olur?
3.Kollarımdaki kıllar uzun olduğu için epilatörden korkuyorum sir ağdayla alsam sonra bir sorun yapar mı?

Çok sordum ama merak ediyorum işte:kedi:

1-Paypal olayını ben de yapamadım, o yüzden EFT ile yaptım.
2-Tahminen söylüyorum bütün seanslarınız tamamlanana kadar yeterli olur.
3-Sir ağda ile tüyler alındıktan sonra o bölgenin temizlenmesinde sıkıntı yaşandığı için bu önerilmiyor. Yani kılların alınmasının ardından cilt herhangi bir ürünle karşılaşmadan bu bölgenin direkt Epilixir ile karşılaşması, sonucun hızlı alınmasında önemli. Bence sıkın dişinizi ve epilatör kullanın.

merhaba ben bayadır bu epilixirin takipçisiyim diger sitelerde de istemiştim numune ama denke gelmedi bana ben aşırı şekilde tüylüyüm piyasadaki bir çok ürünü kullandım ama fayda etmedi numunesine nasıl ulaşırım bu ürünün????
ayrıca alıcak olduk mu internetten alamazmıyız ben yeni doğum yaptım dışarı pekçıkamıyorum eşimde full timeçalışıyo yada başka bi yolu warmı iyi çalışmalar.........

selam kızlar hihoyyyt
bikini bölgemin 1. seansını tamamlayalı tam bir hafta oldu
ve tüylerimden hala haber alınamıyor zemuszemus

bugün koltukaltı ve bacaklarımı da aldım epilatörle ve başladım özel iksirimi kullanmaya
yarın 1. seansımı bitiricem
bakalım bu bölgelerde nasıl aşama kaydediciiiiz
cillop bacaklarım ve ben meraklan, heyyycanlan beklemedeyiz delikafadulden

günaydın epilixirci güzellerrr
bendeniz seansımı tamamlayalı tam 1 hafta oldu
normalde dördüncü gün çıkmaya başlayan minik kılcıklarım hala ortada yoklarrr
hadi bakalım hayırlısı

Back