• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

deryy ve hayatbenim gelişmelerinizi bekliyoruz canlarım, aramıza hoşgeldiniz opuyorumnanaktan

lakitom valla üzüldüm ya, ama yüz en geç cevap alınan bölge sanırsam fisfisfis

december canım çok sevindim annendeki gelişmelere, umarım bir an önce işe girer kendin de aynı sonuçları alırsın tatlım :1hug:

Bana gelince ben de bu haftasonu yeni seansımı yaptım, sanırım 6 oldu.
Bacaklarım artık bebek tüyü şeklinde çıkıyor, hatta bu yüzden epilatör eskisinden daha çok acıtıyor :bbo:
%30 diyebileceğim bir azalma var.
Bikini bölgesinde bir miktar seyrelme ve gecikme var.
Koltukaltında henüz yeniyim, 3. seansımdı bu, henüz pek birşey belli değil gibi.

slm kıslar 21 gun önceydı sanırım yazmıştım bir aylık sonucu yazıorum.sadece 2 seans yaptım bie hafta arayla koltukaltı, bikını,bacak ve kollarımda uyguladım yenı çıkmaya başladılar daha zayıf ve renksızler hatta bazılarını tututuğum zman elıme kokunden geliverdi şaşırdım. ıııce zayıflamış demekkı .ama o kadar zayıflamış ki bazıları çıkamadan derımın altında kalmış onları çıkarmak için uğraştım bide .neyse ama ilerleyen zamanlarda uyguladıkça yazarım sonuçları by by

Kızlar... Bende epıluıxırı almıstım ama malesef bende etkı ettmedı...ben ıstersenız 5 sÜsemı satmak ıstıyorum ama 150 ytl degıl sÜse bası 90 satmak ıstıyorum ıstıyen varsa bana Özelden yazsın lÜtfennnnnn....saygılarla..denız hanımda almıstım yanııı fake degıldır kesınlıkle hıc kullanmamısım......byeee

mrblar cenebaz teşekkür ederim ben ilk seansa iki hafta önce yaptım bu aralar tek tük uçları görünüyor
umarım işe yarar daha sonra bikini ve kkolaltına denycm yazarm sonuçları.iii günler herkese
olumunekankayizsmile

kelebeketkisi hiçmi etki etmedi yaaa.
senin hormonal bi durumun varmı? nerelerde kullandın?
ayy baydım sorularla afedersin. ben yeni başladım biraz korku biraz merak var işte :kedi:

hmm anladım canım..bende yeni başladım etki edeceğini bilsem alırım :sm_confused:
umarım bizlerde işe yarar olumunekankayizsmile

Kızlar... Bende epıluıxırı almıstım ama malesef bende etkı ettmedı...ben ıstersenız 5 sÜsemı satmak ıstıyorum ama 150 ytl degıl sÜse bası 90 satmak ıstıyorum ıstıyen varsa bana Özelden yazsın lÜtfennnnnn....saygılarla..denız hanımda almıstım yanııı fake degıldır kesınlıkle hıc kullanmamısım......byeee

5 şişe mi aldın kafamçokkarıştı

Hayatbenim umarım en güzel sonuçları alırsın, paylaşırsın canım.
Böcüğümün mesajlarına bakabilirsin, çok ayrıntılı şekilde yazar ;)

Bu arada kızlar sitede satış kesinlikle yasak !!!

çenebaz canım deniz hanımla görüşürsen sorarmısın hormonsal durumlarda extra yapılması gereken bişe varmıymış. ben düzenli doktora gidiyorum hatta değerler normalleşti ve doktora tüy azaltıcı ürün kullana bilirmiyim edim etkisi olurmu diye o da olur kullana bilirsin dedi hormonlar iyi şidilik diyor.:emir_bebek:
yardımcı olabirsen sevinirim ben mail attım ama ses yok onun için a.s.

sağol çenebazım inşaallah sonucu seve seve paylaşırım. yeterki sonuç alıyım opuyorumnanaktan
ben böcüğün yazdıklarına bakim by

çenebaz canım deniz hanımla görüşürsen sorarmısın hormonsal durumlarda extra yapılması gereken bişe varmıymış. ben düzenli doktora gidiyorum hatta değerler normalleşti ve doktora tüy azaltıcı ürün kullana bilirmiyim edim etkisi olurmu diye o da olur kullana bilirsin dedi hormonlar iyi şidilik diyor.:emir_bebek:
yardımcı olabirsen sevinirim ben mail attım ama ses yok onun için a.s.

Atarım tabi canım sorarım olumunekankayizsmile
Bu arada geçmiş olsun tatlım, umarım bir daha hiç hormonlarının dengesi şaşmaz :1hug:

merhabalar,
16 seansımı geride bıraktım,ilk aylarda görüdüm etkiyi hala göremedim,kıllarımın durumu aynı yine,en çok etkilenen bölge alt bacak herzamanki gibi ..

hayatbenim,hirsutizm(kıllanma problemi) kılların büyümesinde en aktif olan androjenlerin uyarısından etkilenir daha çok,kadınlarda çok düşük seviyedede olsa fazla androjen salınımı kıl büyümesine etki eder
kıl oluşum yapısı çok karmaşıktır ,epilixir yada diğer kıl azaltıcıların hangi mekanizmayla çalıştığını net olarak bilmediğimizden ancak varsayımlardan hareketle birşeyler söylecek olursak,kıl kök hücrelerinin üretim faaliyetinin engellenmesi,kıl kökünü besleyen yoğun kılcal damar ağının fazlalılığı,bu kılcal damarlara yapılacak baskılar,lazerdeki gibi hücrenin susuz bırakılarak faaliyetinin sınırlandırılması vs vs birçok mekanizmanın etkili olabileceğini düşünsekte ,andorjenlerin uyarımını gözardı etmemiz mümkün değil,bu sebeple tüylenme problemi yaşayanların kesinlikle önce tedavi olmaları şart.

benim alt bacağımda kıl çıkmayan boşluk alanlarım var,eğer ilerleyen dönemlerde kullanımı bıraktığımda bu boşluk alanlarda kıl çıkmazsa epilixirin kalıcı kıl yok edici olduğuna tamamen inanacağım,3-4 seans daha uygulayacağım,bikini ve koltukaltı bölgelerimden vazgeçtim artık,bacak bölgemi takip edicem .
sevgilerimle,

canlarım teşekkür ediyorum vereliniortak
nisanda endokrin doktoruyla radevum var o zaman belli olacak hormon seviyelerim. aldoakton kullaniyrm dört kutu oldu yaa artık düşsün bi zahmet dimikötükedihüso:bbo:
neysem ben niyete almışım tüyleri azaltmaya umarım azalır artık:Saruboceq:
ikinci seansıda haftaya yapayım diyorum bildiğim kadarıyla regli den sonraki üçüncü gün alınan tüyler daha az çıkıyormş. doğrudur heralde bi de onu denemiş olurumkaydirigubbakcemile3
hadi iyi geceler herkeseopuyorumnanaktan

Back