- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.781
meraba ben lazere gidiyorum tüm vucut şimdilik memnunum ancak bende göbek sırt bölgeside var ve lazer görmüyo ince tüyler olduğu için.. ben epilixiri sırt göbek ve kalça kısmı için denemek istiyorum. ama bana tecrübeli arkadaşlar aşşağı yukarı ne kadar zamanda beni memnun edecek bir sonuç alabilirim bişeyler yazabilirmisiniz. iyigünler
Kızlar merhaba.Aylardır epilixiri yüzüme uyguluyorum.İnce tüyler azaldı evet fakat yüzümü sık sık almaktan koyu renkli tüylerim biraz daha sertleşti ve çoğaldı.Ayrıca hormon bozukluğumda yok.Yani sarı tüylerim azaldı ama diğerleri tam tersi arttı ve sertleşti.Bu yüzden ben artık lazere gitmeye karar verdim.Epilixir öncesi yüzümde bu kadar koyu renk ve daha sert tüy yani şimdi nerdeyse kıl oldular yoktu.şimdi ise sık sık yüzümü aldırmaktan baya çoğaldılar.
yaa sularımız kesildi dün... yoksa bikini ve üst bacak seansı yapacaktım
Sular kesildi dersime çalışamadım lafları eskide kaldı evladımlmaz:
kzılar merahab ben formda yeniyim ama çok güzelmiş bir sürü şey öğrendim bi sorum olacak Depilissima Tüy azaltıcı solüsyon var fiyatıda epilixire göre çok daha uygun epilixir çok pahallı geldi bana bu depilissimanın solüsyonunu kullananız oldumu acaba işe yarıyormu?
arkadaşlar bikini bölgesine yapıp tatmin edici sonuçlar alan var mı ben yüzümle bacaklarıma uyguluyordum ama bikini bölgesine cesaret edemiyorum bir türlü epilatörle almaya bikini bölgemi hep tüy dökücüyle aldım o yüzden de biraz sertler yüzümde ve bacağımdaki kadar etkili olmazsa diyorum arkadaşımda boşuna uğraşıyorsun git lazere diyor aslında bikini bölgesi için lazere gitsem yada iğneliye ne yapayım karar veremedim yani öyle yüzdeki gibi kötü sonuçlar olmaz değil mi lazerde bikini bölgesi için
canım ben deniyorum bikini bölgesinde... şimdilik memnunum... ama dediğin gibi biraz zaman gerekiyor... epilatör yerine cerrahi eldiven kullanmanı önerebilirim...
lazer konusunda ben de çok kararsız kalmıştım bikini bölgesinde... yarım bacak ve koltukaltı yaptırdım memnun kaldım ama bikinide tereddüt ettim... önce epilixiri denemeyi tercih ettim sonunda... işe yaramazsa lazer yaptırırım sanırım...
mrblar ben yeni katıldım aranıza.zaten takip ediyordm siteyi özellikle epilixsir kullananları.pcoslu biri olarak çook araştırdım inanın.özellikle yüz bölgesi için çok uğraştım resmen sert kıllar var sakallı gibiydim mafoldumben
sonra karar verdim ve aldım...20 ml şişeden her ihtimale karşı denemeliyim dedim.
iki hafta önce tüm yüze uyguladım ve daha çıkan yok :lepi:
ama juronun dediği gibi moralim bozuldu ya işe yaramazsa.
uzun süre kullanan biri yardı edermi lütfeen mafoldumben
lakito senin için üzüldüm gerçekten umarım bizde işe yarar tatlım.
benim lazere gitme şansım yok onun için epilixire bağlı tüy sorunum.nolur işe yarasın yoksa çok ağlrım yaa :teselli:
jurocum çook teşekür ederim opuyorumnanaktan desteğin için umarım işe yarar. beni çok üzdü bu hastalık senağlama onun için böyle karamsar oluyorm inşaalah bunu da atlatıcm :Saruboceq: herşeye rağmen sonuçları sizlerle paylaşcm. birşey sorcaktım şimdi seans aralarını uzun tutmayın diyorlar eee benim tüyler iki hafta oldu çıkmadı bilmiyorumkismile daha da geç çıkarsa nası yapcmkiii:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?