Epilixir kullananların paylaşım alanı

Evet sabır ve efor katılıyorum çenem..

Ben bu hafta içi yapacağım 5. seansımı inşallah.. Çok uzatım arayı çoook. Ama ne yapayım hayat koşturmacası :)
Şimdide hastayım zaten..Bahanem çok :)

Ama çarşamba günü yapacağım inşallah..
2010'un sonunda evlenmeyi düşünüyoruz..ınşallah evlenene kadar kurtulacağım bu tüylerden :)

ooy nehircim inşallah, senin yorumların umut verici, ama bazı yorumlar da olumsuz
demek ki hem kişiden kişiye hem bölgeden bölgeye değişiyor
ya da tavsiyelere uymuyoruz, ya da gerektiği kadar sabredemiyoruz bu zor sürece.

nehircim inşallah hep böyle olumlu devam eder de tamamen kurtulursun evlenmeden tatlım opuyorumnanaktan

herşeyin gönlüne göre olsun hayırlısıyla

selam arkadaşlar, bende bu bölümü uzun zamandır takip ediyorum. kullanan arkadaşların olumlu sonuç almalarını bekliyorum, bu ürünü bende almayı düşünüyorum. benim çok fazla tüy sorunum var ama öncelikle yüzümdeki tüylerden kurtulmak istiyorum, diğer yerlere göre biraz daha önemli bence. ben yüzümdeki tüyleri çok uzun zamandır cımbızla alıyorum, o yüzden çok sertleştiler ve bugün alıyorsam yarın hemen çıkmaya başlıyorlar. artık çok bunaldım. bu ürünü yüzünde kullanan ve biraz da olsa etki gören arkadaşlar var mı?

canım benim çeneme uyguladığım 6-7 olmuştur heralde
şu anda gördüğüm etki incelme, bir miktar azalma ve çıkma süresinin uzaması,
inatla ve ısrarla devam edicem, çünkü benim için de en önemlisi yüz...

çıkma süresinin uzamasına bile razıyım çenebaz. senin ne kadar sürede çıkıyor yüzündeki tüyler? birde bu 20ml olanından alsam ne kadar gider? denemek için almak istiyorum

canım benim 1 ayı geçiyor artık çenede.
20 mlyi sadece yüzüne kullanacaksan baya gider, 10 seansı falan geçer tahminimce,
çünkü 2 damladan 1 seansta toplam 6 damla harcasan, 10 seansta 60 damla eder, 20 ml de en az 100 damla eder.

ayy canım çok sağol yaa, bu çok iyi oldu. en kısa zamanda alıcam. bir ayı geçiyorsa süper zemuszemus

evet canım, baya uzadı artık aralar, ocak ortasında almıştım en son çeneyi, bak 1 ayı oldu anca tek tük çıkıyorlar...
inşallah sende de en azından geciktirir yerimseniben

sıvı bir bitkisel karışım...
alınacak bölgeyi aldıktan hemen sonra ve 8 saat aralıklarla olmak üzere bir günde toplam 3 defa uygulanıyor
sonra arayı 3 haftadan fazla uzatmadan tekrarlanıyor.

daha sık sürseniz ne olur acaba mesela her gün günde 3 kere belki bu şeklide az etkili olacak ve tekrar tekrar yenisini almak zorunda kalacaz böylece firmanında suyu kesilmeyecek ama dediğim gibi acaba hergün uygulasak kıl köklerine nefes alacak vakit vermesek

Selam arkasdaslar,10 gun once 1. seansim cene ve kol,koltukalti bolgesinde oldu. Kollarda henuz bir sey farketmedim ama cenemde sadece iki tane cikti onlarida aldim.cikanlarda incelmisti. gec cikarttigi kesin gerci kollarda ayni zamanda ciktilar ama cenede cok gec ciktilar.
Bugun bikinide 1.seansim oldu,gelismeleri paylasacagim.

valla böyle uygulaması olan bioder ve türevlerini ben hiç kullanamamıştım... çünkü sürekli uğraşmak zor geliyordu... bioder serumun da mantığı aslında epilixir gibi... bir sonraki epilasyon zamanına kadar sürmen gerekmiyor...

böyle uygulansaydı ben almazdım....

** bikini bölgesi:
5 eylül - 1seans ... epilasyon süresi : 35dk
11Ekim - 2.seans... epilasyon süresi : 30dk
12 Kasım - 3.seans ... epilasyon süresi : 25 dk
12 Aralık -4.seans ... epilasyon süresi : 24 dk ... sadece 1 dk kazanmışım gibi oldu sayısal veriye dökünce... ama bazı bölgelerde eldivene karşı direnen inatçı kıllarım yüzünden zaman kaybettim açıkçası daha da azaldığının ve inceldiğinin farkındayım keşke 5 dk daha kazansaydım... neyse 1sonraki seansa kısmet...
12 ocak - 5.seans : epilasyon süresi 25dk... zamandan kazanamamışım... hem eldiven hem epilatör kullanıyorum... ama devam edeceğim...
eğer regl olmazsam bu haftasonu 6.seansımı yapacağım...3 haftayı biraz geçmiş olacak... bölge olarak azalma farketmedim ama kalınlıkları azaldı...
9 şubat - 6. seans : epilasyon süresi 28dk... bölgesel bir azalma yoktu... ama kalınlıkları azaldığı kesin...

**üst bacak - 1.seans 12 ocak... epilasyon süresi 30dk...epilixirim geldiği için üst bacakta da uygulamaya karar verdim
9 şubat - 2. seans ... epilasyon süresi 35 dk... batıklarım olunca biraz uğraştım... henüz gözle görülür bir fark yoktu...

Son düzenleme:
3 hafta geçmemesi gerekiyormuş bnm 1 ayı geçöiştr herlade soğuktan ilgilenemiyorum hiç bnde göbek bölgem için almıştım çenemede kullandım 20 ml den nolcek şimdi! çoookkk çalışmak gerek çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…