• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

Ben daha önce capilex kullandım.Bu tarz ürünler tüy köklerini yok etmiyor, kullanıldığı sürece daha ince ve geç çıkarıyor okadar. Epilixir i de bir şişe denedim etkisini anlayamadım ama capilexe benzer bir ürün olduğunu düşünüyorum. Yinede sonuç almanızı umuyorum tabikide...

Ben 5. seansımu tamamladım kızlarr...

Bu seder göğsümün etrafındaki tüyler içinde başladım. Onun ilk seansı.
Ama göğüs altından kasıklara kadar- arkadada sütyen çicgisinden kuyruk sokumuna kadar olan kısımda 5 . seanstayım..

Zaten bütün ağdaları bir araya getirdim fenalık geçiriyordum yaparken :))
Kollar koltuk altı bacak göbek sırt derken dün sinir krizleri geçirdim :))

altalavista sağol canım, capilex hakkında hiç bir fikrim yok açıkcası, herkese yarasın herşeyler opuyorumnanaktan

nehircim geçmiş olsun yavri :1hug: toptan kurtulsak bu çektiklerimize razıyım kaydirigubbakcemile3

slm kıslar bende dün sipariş etti sitesınden yarın elime geçer heralde bende fazla tuy olayı yok ama yınede hiç olmaması daha iyi denemeye başlayınca gelişmelerı yazarım by by

günaydın kızlar,
çok fazla giremiyorum siteye çünki çalışmaya başladım malum turizm işi çok yoğun oluyorum.3 seansımı yapalı 18 gün oldu.
benim tülerim yine 10 gün sonrası çıkmaya başladı.gecikme var ama daha henüz incelme yada renk açıklığı yok.şişem bitmek üzere belki 1 seans daha çıkabilir.

deryacım sen hangi bölgelere kullanıyodun, biraz çabuk bitmiş gibi
sen de benim gibi bol bol mu kullanıyosun kaydirigubbakcemile3

canım inşallah olumlu etkilerini görürsün yerimseniben

merhaba bir süredir siteye giremiyordum.
ben 43 yaşındaki anneme devretmiştim en son numunemi, o da 2 aydır genital ve koltukaltında uyguluyor. ya 3 ya 4. seansı oldu.
şimdilik diyebileceğim, çok memnun kaldı. o azıcık çıksa bile aldığı için 2 ayda 4 seans çok gelmesin gözünüze. önceleri bayağı geç çıkmış, ancak çıktıklarında cılızmış tüyler. o hemen alıp hemen uyguluyodu. şimdi de bayağı azaldığını söylüyor. 2 aylık düzenli ve sık kullanımda sonuç bu bayanlar, tabi 43 yaş için. sanırım yaş sandığımızdan da çok farkediyo. ama burada ilgilenen orta yaşta hanımlar varsa bu üründen memnun kalacaklardır.

december sundu :)

selamlar ,ben de bugün 4.seansımı yaptım
tüyler seyrelmeye başladı
ben 3 haftada bir uyguluyorum numunem de baya var oldukça az sürüyorum
sanırım bundan sonra 2 haftada bir yapsam daha iyi olacak...
umarım herkeste güzel etkiler gösterir.
ben koltukaltına uyguluyorum bu arada

he heyt benım urunumde bugün geldiiiiii valla bu siteye ne kadar teşekkur etsem o kadar çok faydalandım ki anlatamam kızlar ellerınıze sağlık her alanda 1 numarasınız canlarrrr :lepi:

Merhaba, Kollarimda 2. seansimi yaptim bugun, bileklerde bir degisim yoktu ama dirseklere ciktikca parmak ucu gibi bosluklar olusmustu.Ilk seans icin buyuk basari bence...Cenemdekiler onceleri ince gorundu bana sonra eski haline donduler ama alirken farkettim kokleri eskisi gibi guclu degillerdi.

Ben umutluyum :) Dilerim herkes istedigi sonucu alir.

amazoncum hoşgeldin canım aramıza, inşallah güzel haberlerini alırız, ne güzel bir enerjiyle geldin öyle opuyorumnanaktan

devrimcim ilk seans için farklılık hissetmen bile harika bir şey, umarım tamamen fayda görürsün opuyorumnanaktan

Merhaba, Kollarimda 2. seansimi yaptim bugun, bileklerde bir degisim yoktu ama dirseklere ciktikca parmak ucu gibi bosluklar olusmustu.Ilk seans icin buyuk basari bence...Cenemdekiler onceleri ince gorundu bana sonra eski haline donduler ama alirken farkettim kokleri eskisi gibi guclu degillerdi.

Ben umutluyum :) Dilerim herkes istedigi sonucu alir.

canım yaa ben de kollarımda denemeyi düşünüyorum ama açıkçası cesaret edemedim...
ben kollarımı hiç aldırmadım... ve kötü bir tüy yapım var ; aldıkça kalınlaşan türden...

epilixir uyguluyorum ama sonuçta daha önceden epilsayon yaptığım bölgelere uyguluyorum... sonuçtan da şimdilik memnunum...

sen kollarını daha önce alıyor muydun ; neyle aldın?

Back