Merhaba arkadaşlar
uzun zaman oldu bu sayfaya yazmayalı
aslında 20.seansımı tamamlamadan yazmayıda düşünmüyordum
toplam 13 seans yaptım şuana kadar.
en fazla bacak bölgesi etkilendi bendede ama hala çok büyük fark yok,sadece kıl yoğunluğunda azalma var,ilk seanslarda hızlı bir şekilde etki görüyordum hatta bir keresinde seans aramı epey açmıştım ,40 gün kadar ,ama size tavsiyem arayı hiç uzatmayın ,çünki kıllar güçleniyor tekrar başa dönebilirsiniz,ben 1 kez aksatmıştım onun dışında 3 haftayı hiç geçirmedim ,yani önerilen aralıklarda uyguladım hep.
koltuk altı ve bikini bölgem aynı ,çok büyük değişiklik yok
epilixirle olan kullanım süremi bütünüyle gözlemlediğimde,kullandığım numunenin çok daha hızlı ve etkili oluşuydu,sonra piyasaya çıkan aldığım ilk şişede etki fena değildi ama son 2 şişeyi kullanmaya başladığımdan beri gözlemliyorumki kıl durumum aynı yerde sekiyor,sebebini anlayamadım,hormonal bi sorunum yok ,kullanım uygulamasına harfi harfiyende uydum hep,bu sebeple 20.seansımın bitmesini bekliyorum,3.şişeme yeni geçtim 20. seansa kadar götürür beni diye tahmin ediyorum.
20.seansım bittiğinde tekrar buraya yazarım,çok büyük bi değişiklik göremezsem lazer epilasyonu denemeyi düşünüyorum(hiç istemediğim bir yöntem ama en azından bikini ve koltuk altı bölgesi için düşünebilirim,bacak bölgem zaten rahatsız etmiyordu beni ,epilixirlede bayağı rahatlık oldu bacaklarımda,bunun için diğer iki bölgemi düşünebilirim,umarım gerek kalmaz,artık kılla tüyle uğraşmaktan sıkıldım ,2 yıldır takıntı oldu bu kıllar bende yafu:))