Epilixir kullananların paylaşım alanı

arkadaşlar 10.seansımı yaptım koltukaltıma azalma var ama öle çok değil.bacaklarıma 6 seans falan oldu baya azalma var zaten en iyi sonuç bacaklarımda oldu.bikinide de az bi azalma var.ikinci şişeye geçtim.bakalım buda bitince nolcak.

ecetuana bana da bacaklardaki gelişme daha hızlı geldi
sanırım en hızlı etki eden yerler bende bacak, çene ve koltukaltı olacak...

ama daha 4.seanslardayım, süre olarak baya uzuyor artık çıkması
o yüzden 1 aydan önce alamıyorum :))

Merhaba arkadaşlar
uzun zaman oldu bu sayfaya yazmayalı
aslında 20.seansımı tamamlamadan yazmayıda düşünmüyordum
toplam 13 seans yaptım şuana kadar.
en fazla bacak bölgesi etkilendi bendede ama hala çok büyük fark yok,sadece kıl yoğunluğunda azalma var,ilk seanslarda hızlı bir şekilde etki görüyordum hatta bir keresinde seans aramı epey açmıştım ,40 gün kadar ,ama size tavsiyem arayı hiç uzatmayın ,çünki kıllar güçleniyor tekrar başa dönebilirsiniz,ben 1 kez aksatmıştım onun dışında 3 haftayı hiç geçirmedim ,yani önerilen aralıklarda uyguladım hep.
koltuk altı ve bikini bölgem aynı ,çok büyük değişiklik yok
epilixirle olan kullanım süremi bütünüyle gözlemlediğimde,kullandığım numunenin çok daha hızlı ve etkili oluşuydu,sonra piyasaya çıkan aldığım ilk şişede etki fena değildi ama son 2 şişeyi kullanmaya başladığımdan beri gözlemliyorumki kıl durumum aynı yerde sekiyor,sebebini anlayamadım,hormonal bi sorunum yok ,kullanım uygulamasına harfi harfiyende uydum hep,bu sebeple 20.seansımın bitmesini bekliyorum,3.şişeme yeni geçtim 20. seansa kadar götürür beni diye tahmin ediyorum.
20.seansım bittiğinde tekrar buraya yazarım,çok büyük bi değişiklik göremezsem lazer epilasyonu denemeyi düşünüyorum(hiç istemediğim bir yöntem ama en azından bikini ve koltuk altı bölgesi için düşünebilirim,bacak bölgem zaten rahatsız etmiyordu beni ,epilixirlede bayağı rahatlık oldu bacaklarımda,bunun için diğer iki bölgemi düşünebilirim,umarım gerek kalmaz,artık kılla tüyle uğraşmaktan sıkıldım ,2 yıldır takıntı oldu bu kıllar bende yafu:))

Son düzenleme:
güncelleme zamanım ...

*** 8 kasım: koltukaltı 4.seans ... istikrarlıyım ; seans arası 3 hafta... tüycük adedim 98... yani kurban sayımız 103 - 98 = 5 oldu...
4 aralık :koltukaltı 5.seans ( seans aralığı 4 hafta ) : tüy sayısında azalma yoktu ama gerçekten çok çok inceydiler...
9 ocak : koltukaltı 6.seans ( seans aralığı 5 hafta) : pek fark yoktu... ama bu sefer iki koltukaltıma da uyguladım...
30 ocak - koltukaltı 7.seans ( seans aralığı 3 hafta ) : çıkanlar çıkmıştı yani uzamışlardı... yalnız çıkmayan çok vardı... özellikle sol koltukaltım lazer sonrası 2.seans olmasına rağmen baya şaşırdım... çok az vardı... ikisinde yaklaşık 50-60 civarı tüy kalmış...
bakalım bir sonraki nasıl olacak...

*** kaş - alın ve çene bölgesi : ortalama 2 hafta her seans arası...

5 eylül - 1.seans
21 eylül - 2.seans
4 ekim - 3.seans
18 ekim - 4.seans
8 kasım - 5.seans ( seans arası 3 hafta )
22 kasım - 6.seans

seans aralarımı 2 hafta yaptım... çıktıkça alıyorum... genel olarak kaş bölgemde azalma ve incelme var... yalnız benimcildim hassas ve problemlidir... yani roaccutane tedavisi görmüştüm daha önce... sivilceyeyatkın bir cilt yani... yüzümü alıp epilixir kullandığımda hep sivilceler çıkıyor...ama hali hazırda bir jel kullandığım için çok sorun değil...2 günde yok edebiliyorum... tüylerim giderse köklerinin oluşturduğu gözenekler de gidecek diye düşünüyorum... oyüzden kullanmaya devam edeceğim...

*** dudak üstü:
10 ekim - 1.seans
18 ekim- 2.seans
8 kasım - 3.seans ( seans arası 3 hafta ) dudak üstüm için lazer epilasyonu terkettim sanırım...
22 kasım - 4.seans
bu bölgede de artık çıktıkça ne çıkarsa alıyorum haftada 1 şeklinde...

** bikini bölgesi:
5 eylül - 1seans ... epilasyon süresi : 35dk
11Ekim - 2.seans... epilasyon süresi : 30dk
12 Kasım - 3.seans ... epilasyon süresi : 25 dk
12 Aralık -4.seans ... epilasyon süresi : 24 dk ... sadece 1 dk kazanmışım gibi oldu sayısal veriye dökünce... ama bazı bölgelerde eldivene karşı direnen inatçı kıllarım yüzünden zaman kaybettim açıkçası daha da azaldığının ve inceldiğinin farkındayım keşke 5 dk daha kazansaydım... neyse 1sonraki seansa kısmet...
12 ocak - 5.seans : epilasyon süresi 25dk... zamandan kazanamamışım... hem eldiven hem epilatör kullanıyorum... ama devam edeceğim...
eğer regl olmazsam bu haftasonu 6.seansımı yapacağım...3 haftayı biraz geçmiş olacak... bölge olarak azalma farketmedim ama kalınlıkları azaldı...

**üst bacak - 1.seans 12 ocak... seans süresi 30dk...epilixirim geldiği için üst bacakta da uygulamaya karar verdim

Ya umudunuzu kırmak istemem ama sanırım buda sağlam çıkmadı, merak ettiğim benim nenem ve kaynanamın tamamen nasıl tüysüz olduğu ve hiç bir şekilde ağda ve başka bişey yapmamışlar yani genç ikende tüysüzmüşler ,bendede tüy hatta kıl ve bacaklarımdada epilasyondan sonra gözenekler belirginleşiyor ve çok çirkin bir görüntü oluyor ,ilerde lazer yaptırırım diyordum ama oda belli süre sonra tekrar geliyormuş tüyler of yaww

umutszuluk yok, herkes kendinde görsün olumlu olumsuz sonuçlarını
ben şahsen bazı bölgelerde gerçekten çok işe yarayacağını düşünüyorum
bazı bölgelerde de o kadar olmasa bile süre olarak uzattığını gözlemliyorum
ama bu ara o süre çok uzadığından dolayı hala 5.seansı yapamadım, birkaç gün içinde 5.seansı yapıcam delikafadulden

5,seansı tamamladım bende.bişi sormak istiorum bu epilixiri kullandığımdan bu yana yaklaşık 4 ay yada 3 aydır hiç jilet vurmadım bikiniye,benim cildime ağda çok ii gelmio aslında batık yapıo bacağımda az kıl vardır hiç ağda yapmam hep jilet yaparım bacaklarım pürüssüzdür.bikinimdede epi den önce 1 kes ağda yapardım kıllar çıkmaya başlayınca bi dahaki ağdaya kadar hepsi aynı uzunlukta olsun 2 kes jilet atardım.şimdi epilixr kullanıom ya çıkmayanlar çok oluo iki ağda arası jilet vursam nolur ki acep:S

merhaba arkadaslar
dün 5 saati forumları okudum bu ürünü inceledim ve gece deniz hanıma mail attım dedim ki tüylerin daha cabuk yok olması için erkekler için üretileni alsam daha cok faydası olur mu sonuca daha cabuk ulasırmıyım diye mail attım gece ve şimdi baktım mail atmıs sagolsun demiş ki özetle erkeler için erkeklere önerilen kadınlar için kadınlara önerilen kullanılması daha uygun olur ikisinn arasındaki farkın ürünün emilimi aşamasında oldugunu yazmıs.sonuc olarak ben şimdi maddi imkanlarım 20 ml olan 40 tl lik olan ürüne yettiği için bu 40 tl lik 20 ml ürünü alıcam kredi kartıyla sipariş vericem onu sordum nasıl olcak diye çünnkü o sitenin ödeme seklinden bişey anlamamıstım kredi kartıyla interntten cok fazla alısveriş yapan biri olmama ragmen paypal olayına aklım kesmedi şimdi deniz hanımın talimatlarıyla ödeme gecmeye calısıcam ürün gelince kullanım seklimi sonucları herseyi yazıcam ilk 3-4 seansını yazıpda sonradan yazamayanlara cok kızıyorum acıkcası o yüzden sürekli yazıcam ben bunu koltukaltına uygulucam tek tek tuyleri sayıp baslıcam :)

arkadaslar ayın 8 inde sipariş vericem kartımın hesap kesim tarihi 7 si malum 1 ay gec ödesem benim için kardır o yüzden ayın 8 inde sipraiş vericem 10 u gibi gelse bana en gec 11 subatta baslarım sanırım bu 20 ml lik koltuk altına tamamen bitirecek sekilde yeter yazıyordu gecmiş sayfalarda bakalım neler olucak ben öyle acıckası 10-13 seans beklicek kadar sabırlı deilim nerden baksak 1 yıl ya oyüzden 3 hafta falan beklemicem bakcam cıktıkca cımbızla tek tek kırmadan köküden alıp sürcem ölsün biran önce kökler.
burda bence en önemli konu süreyi gecirmemek cunku ben lazer epilasyon yaptırdım 4 seans ama 45 günde bir gel demişti ben 60 günde bir gidince kıl kökleri kuvvetlendigi için hiç bir işe yaramamıstı kökler zayıfken alıp sürmemiz lazım bence.Bu arada ben kılları tüyleri epilatörle almıycam cunku epilatörüm pek iyi degil kırıyo agda ile alırsam mutlaka agda bulasıyor yıkamak su degidrmek riskine irmek istemiyorum bu yüzden gidicem bi doktor eldiveni alıcam onunla elimle tek tek ikişer üçer kökündne itinayla alıcam zaten koltk altı cok fazla zaman almaz ama bikiniyi ne yapıcam onu hiç bilmiyorum :)
insallah kıl köklerini öldürüyodur eger bunun yerine kıl köklerini tıkayıp tüylerin elmesini bu şekilde eneliyosa vay halimize umutlarımıza

Son düzenleme:
zukseddincim jilet kıl köklerini güçlendirmiyor mu yahu fisfisfis

sebnemcim aramıza hoş geldin, bütün tecrübelerinle bekliyoruz seni,
deeiklerin çok doğru, arayı fazla açmamak lazım, oof ben açtım mecburen ya :tomato:

hoşbulduk çenebazım
bu sefer bu kıl tüy işinden kurtulalım artık bitsin yahu.koltuk altı ve bacakları agdayla 5 dk acı cekemeden alıyorum ben ama o bikini beni delirtiyor yahu hem cok acıyor hemde 1 saatte zor bitiriyorum acısına dayanamadıgım için bekle allah bekle en korkutugumda allah korusun bir hastalık olur bi kaza olur öyle kıllı tüylü yakalanırım :)
ayrıcada bu sene artık bi zahmet evlenmek istiyorum ikide bir bu kılla tüyle mi ugrascaz yahu millet aya gitti geldi biz hala iki tüyü hallademedik :)

Merhaba arkadaşlarr...

Ben de eski kullanıcısıyım epilixirin. Ne kadar eski derseniz anlatayım.
Kol altı ve bikini de 6.seans
Kol ve bacak bölgemde de 4.seans

Şimdi gelelim açıklamalarıma.
En başta çok zahmetli bir iş 3 haftada bir epilasyon yapmak. Hiç çıkmayan tüylerim varken oturup epilasyon yapmak çok ağrıma gidiyor.

Gel gelelim sevgili tüycüklerimin gelişmelerinee...
2 aydır epilixir kullanmıyorum.
Hem üşendiğimden hem de gözlemlemek istedim. Tüylerim epilixir sayesinde mi çıkmıyor. Yoksa zamanı gelmediği için mi.

Bacaklarım kollarım aynen duruyor. Koltuk altımda çok az bi azalma daha doğrusu tüylerde inceleşme var.. Bikinimde ise kıllardaki azalmayı jiletten sir ağdaya geçmeme bağlıyorum. Herhangi bir boşluk oluşmadı ki 4-5 seans bence etki görülmesi gereken zaman.

Kullanırken bir kaç şişe daha almayı düşünüyordum. Ama artık elimdeki şişeyi bile kullanmak istemiyorum.

Burası paylaşım alanı arkadaşlar.
Herkes memnun kalacak yada kalmayacak diye birşey yok.
Ama benim yolculuğum buraya kadarmış...
ınşallah sizlerde yarar. Ben sabırlı olamadım.

burcucum sen bilirsin tabii.
tabii ki herkes yaradı veya yaramadı demek zorunda değil ama benim fikrime göre erken pes etmişsin.

neyse senin kararın, bize birşey demek düşmez, sen bilirsin canım yerimseniben

eveeet kızlar
karşınızda 5.seans tecrübelerini anlatacak çene delikafadulden

öncelikle bu defa aranın artık çok uzadığını söylemek istiyorum
daha önce de anlatmıştım ama yine bahsedeyim bilmeyenler için
benim kılım tüyüm çok fazla değildir epilasyonların arası da normalde uzun sürerdi çünkü uzun sürede çıkardı
şimdi kullandığım tüm bölgeler için daha da uzadığını ve kıl yapısının değiştiğini rahatlıkla söyleyebilirim
buna ek olarak özellikle bacaklarda %50 azalma ve kıl yapısında çok fazla bir değişiklik var
nasıl bir değişiklik derseniz, sanki toz silkeliyorum, kıl değil de ufak ufak parçalar gibi zayıf çelimsiz tüy gibi olmayan şeyler
ve yine bacaklarda şuna dikkat ettim artık o tüyler çocuk tüyü haline gelmiş ve alınan bacakla alınmayan bacak arasında uzaktan bakan birinin anlayamayacağı kadar fark var
eskiden alınan bacakla alınmayan bacak arasında dağlar kadar fark olurdu da kaydirigubbakcemile3

şimdi bölge bölge anlatmak gerekirse
bikini ve bacaklarda 5.seansımı, koltukaltında 3.seansımı yaptım bugün.
bikinide azalma olarak çok fark yaşamadım henüz, ama dediğim gibi süre ve incelme olarak baya fark gördüm
bacaklarda hem azalma, hem kıl yapısında değişiklik hem uzun sürede çıkma etkilerinin tümünü gördüm
koltukaltında ise sanırım daha çok yeniyim, sadece süreyle ilgili bir etki hissettim

bugün almadım ama yine de çene bölgesinden bahsedeyim
ben bir ilaç kullandıktan sonra çenemin altında tek tük ama beni deli eden tüyler vardı
inanın vücudumda daha yoğun olan tüylerden çok bunlardan şikayetçiydim, çünkü yüz çok önemli
şimdi bu tüyler de oldukça zayıfladı ve günden güne azalma sürecine girdi.

sanırım bu epilixir bende en çok bacakta ve çenede etki edecek
ama 5. seamstan sonra da değişen şeyler olacaktır mutlaka
ben sabırla bekliyorum yerimseniben

Uzun süredir takip ediyorum ben de burayı yakında almayı düşünüyodum kollarım için.Ama olumsuz yorumlar artmış yahuu bu da mı olmadı yoksaamafoldumben

fairytale canım herkesin deneyimi kendine
kimimiz erken pes etti, kimimiz ilk seanslarda etki gördü, kimimiz belli bölgelerde etki gördü
zaten kimse kimseye gül bahçesi vaadetmiyor :)
mesele şu ki, tavsiye edildiği şekilde aksatmadan araları uzatmadan uygularsan belli miktarda veya tamamen kurtulabilirsin.

ama sabır ve efor gerektiriyor... a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…