Epilixir kullananların paylaşım alanı

sanırım 5 yada 6 seansımı yaptım bıyıklarıma inanılmaz derecede azalma var ama bitme yok şidilik memnunum balaım daha devam ediyorum :lepi:

kızlar bu epiixirde nedir ayy azaltıyomu yomu ediyo anlamadım hemen araştırmam lazım ben 4 seans lazere gttim azaltı koltuk altım tüy gibi bitmedi ama bu işe yaramı sizce?

kızlar bende almayı düşünüyorum nerden va nasıl temin edebilirim.
ayrıca ne akdara alabilirim...
ve nasıl uygularım bilgilendirin benide

kızlar bu epiixirde nedir ayy azaltıyomu yomu ediyo anlamadım hemen araştırmam lazım ben 4 seans lazere gttim azaltı koltuk altım tüy gibi bitmedi ama bu işe yaramı sizce?

canım tüy azaltıcı inceltici çıkmasını önleyici bir ürün,
ama kimisinde çok etkili oluyor, kimisinde olmuyor,
hatta aynı kişinin kimi bölgesinde daha etkili oluyor kimi bölgesinde olmuyor
bu herkesin kendi tecrübe edeceği bişey yani ,inşallah sana yarar yerimseniben

dün akşam ağda yaptırdım unuttum sürmeyi yaa
çenem bu akşam sürsem olur mu

ay canım tüh keşke dün görseydim, 24 saat gibi bir süre vardı krtitik
kıl gelişimi başlıyodu sanırım 24 saat sonra, o yüzden 24 saat içinde sürdüysen olabilir belki :uhm:

kızlar bende almayı düşünüyorum nerden va nasıl temin edebilirim.
ayrıca ne akdara alabilirim...
ve nasıl uygularım bilgilendirin benide

tatlım Epilixir istenmeyen kıllar, istenmeyen tüyler, epilasyon, bitkisel, bay, bayan, kadın, erkek, tüy dökücü sitelerinin adresi
satış da burdan yapılıyor
100 mlsi 150 TL, 20 ml deneme boyu 40 TL

uygulanışı da epiletörle veya cımbızla veya mümkün olduğunca yağ gibi gözenekleri tıkayan şeyler kullanmadan uygulayacağın bölgeyi aldıktan sonra
epilixiri sürüyosun, sonra 8 ve 16 saat sonra tekrar sürüyosun, böylece toplam 3 defa sürmüş oluyosun
diğer uygulamaya kadar 3 haftayı geçirmemeye dikkat ediyorsun, sonra etkilerini inşallah görüyorsun
en az 8-10 seans öneriliyor.

yok cnm ya süremedim unuttum abimler bize geldi unutmuşum mafoldumben
bi dahakine unutmam umarım-tatlicadiarzu-

Benim yüzümde incelme ve biraz azalma oldu ama öyle aman aman bi değişiklik olmadı.O kadarda sık sık kullanıyorum oysa.Fakat en az bir sene daha kullanacağım ben.

*** 8 kasım: koltukaltı 4.seans ... istikrarlıyım ; seans arası 3 hafta... tüycük adedim 98... yani kurban sayımız 103 - 98 = 5 oldu...
4 aralık :koltukaltı 5.seans ( seans aralığı 4 hafta ) : tüy sayısında azalma yoktu ama gerçekten çok çok inceydiler...
9 ocak : koltukaltı 6.seans ( seans aralığı 5 hafta) : pek fark yoktu... ama bu sefer iki koltukaltıma da uyguladım...
30 ocak - koltukaltı 7.seans ( seans aralığı 3 hafta ) : çıkanlar çıkmıştı yani uzamışlardı... yalnız çıkmayan çok vardı... özellikle sol koltukaltım lazer sonrası 2.seans olmasına rağmen baya şaşırdım... çok az vardı... ikisinde yaklaşık 50-60 civarı tüy kalmış...
bakalım bir sonraki nasıl olacak...

21 şubat - koltukaltı 8. seans ( seans aralığı 3 hafta ) : tüy adedi 50-60 civarı yine...
çok zor görünenler vardı... bir de sonradan farkettim ki beyazlamış çok tüy vardı ama onlar diğerlerine göre baya da kısaydı...

oyyy oyyy ne siteye gelebiliyorum nede epilasyon yapabiliyorum nolcek benim bu halim mafoldumben
epilasyon aletim yandı saçmalayan elektrik yüzünden,tabi pc de aldı nasibini
epilasyon aletimi bugün sipariş ettim inş 3 güne kadar gelir,e tabi tüyler aldı başını gitti,her işte bir hayır varmış derler ya,tüyler uzadıkça kökten dökülenleri görünce bennn :1shok: noluyoz yahu dedim
acaba buda epinin etkilerindenmi yoksa hiç bukadar uzamayan tüylerdemi sapıttı anamadım sempatiksalakcinni
yakında koltukaltı üçüncü bikini ve bacak için ikinci seansımı yapıcam :kedi:
bakalım nolcek henüz bir değişiklik yok alırken bakalım acıma durumuna göre köklerde bir hareket varmı CADIARZU
aslında çok acıda hissetmem ama olsun yine var cnm bazı hisler -tatlicadiarzu-
neyse tüyzede arkadaşlar ben sizin yazdıklarını okumaya devam edim bakalım kimler ne etmiş

Canim ben kollarimi yillardir epilatorle aliyorum. Epilixirde 2. seansimi yaptim. Bosluklar var ama umutlanmaya bile korkuyorum cunku bekleyince tekrar dolarlar diye korkuyorum. Sen iyisimi biraz daha bekle, enazinda bir kac seansimizi daha bekle bence. Cunku alirsan devami gelecek,onlarda bela olacaklar biliyorum.

ooy canım belki de epilixirin kökleri zayıflatma etkisinden kaynaklanıyodur ki inşallah hihoyyyt
bekliyoruz canım gelişmeleri delikafadulden

canım ben de senden haber bekliyorum
belki kolumdaki tüyleri alırım ben de bilmiyorum bilmiyorumkismile

150 bu aralar cüzdanımı zorlar:umursamaz:
40 tl lik olan 20 ml ne kadar gider. 1 seanslık mı?
bacaklara uygulanmasını düşünolumunekankayizsmile

150 bu aralar cüzdanımı zorlar:umursamaz:
40 tl lik olan 20 ml ne kadar gider. 1 seanslık mı?
bacaklara uygulanmasını düşünolumunekankayizsmile

alt bacağa 2-3 seans gider bence... yani 2 epilasyon sonrası diyebilirim...
çok sıcı çünkü... ama tabii bacakların uzun ve kalınsa bilemicem ; bi de cildin kuruysa -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…