Epilixir kullananların paylaşım alanı

canım kullandığın jelin ismini verebiliyor musunbilmiyorumkismile

evet canım kesinlikle ondan zaten kıl köklerinin sıkılaşması lazım bunların olmaması için

canım ben de sir ağdayla aldırdım 1 defa, inanılmaz sivilce yaptı çene altında
bir daha da asla öyle aldırmam dedim
cımbızla tahriş etmeden nazikce veya başka türlü al
sir ağda ve ip görünen görünmeyen bütün tüyleri aldığından arttırıyor diye düşünüyorum, ve görünmeyen tüylerin boşluklarını bile sivilceyle dolduruyor
tabi bu dediklerim hassas ciltler için geçerli
dediğin gibi dikkat edersen sorun kalmaz canım, iz de kalmaz merak etme sen, ama önce sivilceler için tedavi gör
bir doktora gitmeni tavsiye ederim, o jeli sana da yazarlar, istersen ilaç kullanma ama jel yazsın doktor olumunekankayizsmile
sonra da tahriş etmeden al ve epilixiri kullan derim olumunekankayizsmile

canım eğer kıl köklerinden kaynaklanmıyorsa anladım dediğini
ağdadan oluyor o da sanırım, yani bildiğim kadarıyla ağdayı sıcak kullanmaktan o bölge yanıyor ve değişikleşiyor,
üzülme tatlım zamanla geçer, bence bir süre sen de tahriş etmeden almaya çalış,
tahriş etmeden almanın en iyi yolu da bence eldiven, arkasından da epilatörle dip bucak temizliği olumunekankayizsmile

canım kullandığın jelin ismini verebiliyor musunbilmiyorumkismile

evet canım kesinlikle ondan zaten kıl köklerinin sıkılaşması lazım bunların olmaması için

canım ben dermatolağa gitmiştim... o yüzden kusura bakmazsan ismini veremeyeceğim ; nolur ne olmaz... aslında tekrar ağır ilaca başlasak mı demişti doktor ama o dönem bacaklarıma lazer epilsayon yaptırdığım için bu jeli verdi... ama başka yerlerinde yoksa herhangi bir eczaneye de danışabilirsin... en azından cilt tipini görüp bir ilaç söylerler yerimseniben

evet canım ben de bunu yazıcaktım... sir ağdanın sıcağı koltukaltı derimiz çok ince ve hassas olduğu için tahriş ediyor ve ordaki iz aslında yanık izi... bikini bölgemde yok demiş ya arkadaş ; üst kısımda değil de alt kısımda vardır belki ordaki deri de ince çünkü... öyleyse eğer ağdanın sıcağındandır çok büyük ihtimalle...

çözüm olarak da koltukaltı kararmasına dair başlıklar vardı... bikaç değişik uygulama vardı... belki işe yarar...

özgish ilk defa sonuc almayan htta tam tersı etkı göstern senı duydum nasıl böle oldu canm düzenlımı kullanmadın. baska böle sonuc alan varmı

merhaba bayanlar epilixir i o kadar çok araştırdım ki üşenmeden bütün sitelere girdim bütün yorumları okudum kullanma imkanım olmadı ama çok umutlandım bir tane bile olumsuz yorum bulmadım aynı özelliği olduğu iddia edilen ürünlerin çokca olumsuz yorumu varken epilixir hep işe yaramış hep işe yaramış ilk defa ozgish arkadaşımızın yorumuyla karşılaşıyorum umutlarım yıkılsın istemiyorum elime para geçtiği durumda alıcağım ilk şey epilixir olucak yalnız bir sorum var ince tüylerde de etkilimidir sizce deneyenler var mı mesela göbek,bel,sırt gibi bölgelerde ki ince tüyler gibi...

minnotarcım burda nehir21 arkadaşımızın yorumlarına bak istersen
o dediğin bölgelerde kullandı ve çok memnun, hatta bizden daha çabuk etkisini gördü
umarım en yakın zamanda sen de denersin, benim de gördüğüm yorumların geneli olumlu
kendim de kullanıyorum kimi bölgelerde daha hızlı etki ediyor kimisinda daha yavaş,
ama benim içimdeki his hepsinin büyük ölçüde azalacağını söylüyor opuyorumnanaktan

akannehir hiçbir bölgede mi faydasını görmedin, ilginç fisfisfis

evet gerçekten herkes bir fayda görürken benim hiç görmemiş olmam gerçekten çok ilginç bendeki üründe bir problem var herhalde zira kıl yapımın 10 larca insandan çok daha farklı ve anormal olduğunu hiç sanmıyorum

canım üründe problem olacağını pek sanmam ama bu sende de problem olduğunu göstermez
herkese her şey yaramaz demek fisfisfis
sen yine de denemeye devam et bence yerimseniben

teşekkür ederim canım umarım hepimiz yararını görürüz ve kurtuluruz şu lanet kıllardan :) kıl köklerine ölüümmm :)

bayanlar bişey sorucam bu epilixiri uzunca bir zamandan beri kullanan ve ciddi şekilde faydasını gören oldu mu mesela tüyleriniz yok oldu mu yada yok denilicek kadar azaldı mı ?

meraba kızlar
ben şimdi ögrendim bu ilaçı ve kullanmak istiyorum merak ettim nasıl kullanılıyor kaç gün sürüyorsunuz fiyatı nekadar ve işe yarıyormu bu arada bıyık kaş ve yanaklardaki tüylerede kullanılabilirmi ayyyy çok heyecanlandım cevabınızı bekliyorum kızlar

kendi sitesi yani şipariş verdiğiniz site ismi nedir arkadaşlar

Epilixir istenmeyen kıllar, istenmeyen tüyler, epilasyon, bitkisel, bay, bayan, kadın, erkek, tüy dökücü canım yerimseniben

Epilixir im geldi, 1.sansimi yaptim..:) hos kokulu cabuk emilebilen bur urun umarim ise yarar..

güle güle kullan, faydasını gör bizlere de anlat canım delikafadulden

bayanlar bişey sorucam bu epilixiri uzunca bir zamandan beri kullanan ve ciddi şekilde faydasını gören oldu mu mesela tüyleriniz yok oldu mu yada yok denilicek kadar azaldı mı ?

canım bizim daha o kadar çok olmadı, beanynin mesjlarına bakabilirsin yerimseniben

uygulayacağın bölgeyi aldıktan sonra 1 gün 8 saat aralarla olmak üzere toplam 3 defa uyguluyorsun
sonra bir dahaki epilasyona kadar bir şey yapmıyorsun
dediğin bölgelere de kullanılır tabi neden olmasın, genelde işe yarıyor canım olumunekankayizsmile

Ben geldim kızlar...Evet epilixir işe yarıyor mu diye merak ediyorsanız benim geçmiş mesajlarıma bakabilirsiniz.

Ben göğüs altından kasıklarıma kadar , sırtımdada sütyenin altından kuyruk sokumuna kadar uyguluyorum epilixiei.
Şimdiye kadar 4 seans yaptım.

Ve numunem bitmişti şimdi sipariş ettim kapıda ödeme seçeneğini seçtim.
2 gün sonra geldi epilixirim ama henüz 5. seansımı uygulayamadım.

Çünkü 13 Şubatta inşallah sözüm var. Bu aralar çok telaş içerisindeyiz hazırlık falan derken daha ağdamı yapamadım.

Şimdi bilmeyen arkadaşlara kendimi anlatayım:

Bu bahsettiğim bölgelerde çok fazla siyah tüy vardı. Göz gözü görmüyor cinsinden :)))
Özelliklede göğsümden göbeğime kadar siyah bir çizgi halinde çok sinir bozucu tüylerim vardı :)

4 seans uyguladım. 4. seansım Aralık ayının 18 yada 19 u gibi bir zamanda yapmıştım.
Üzerinden 1 ay 10 gün gibi bir zaman geçti.
Şu an 4. seansımdan beri tüylerime dokunmadım.

Ve rahatlıkla söyleyebilirimki tüylerimin yaklaşık olarak yarısı yok.
Yani çıkmıyor. O simsiyah olan çizgi şimdi elekten geçmiş gibi. Bu hali bile yeter yaa ama ben sonuna kadar yapacağım..

Ama tabiki bu bende bu kadar çabuk etki gösterdi. Herkeste aynı olacak diye bir kaide yok.
Ama önemli olan yılmamak. Sıkılıp yarıda bırakmamak.
Epilasyon yaparken kurallarına dikkat etmek. 1 gün boyunca su değdirmeme , 8 saat aralıklarla seansları tekrar etme ve en önemlisi tüyleri kökünden alabilme kurallarına tam anlamıyla uymanız gerekiyor.

Ben 5. seansımı yapayım geleceğim inşallah.. Muhtemelen haftaya yapabilirim çenem..
Zaten geç kaldım. Bari sözden önce yapacağım ağdayla birleştireyim :)))

sözünüz hayırlı olsun mutluluklar dilerim nehir 21 Allah tamamına erdirir inşallah:) yararını gördüğün için senin adına çok sevindim en azından birimiz kurtulsun bu dertten umarım herkes faydasını görür tekrar bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…