- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.641
canım benim cildim de hassatır... yüzüme uyguladığımda bende de sivilce çıkıyor... ama bu benim cildimden kaynaklanıyor... daha önce akne tedavisi de görmüştüm... şu an da sivilceler için jel kullanıyorum her akşam...
kıl köklerinin oluşturduğu gözeneklerin açık kalmasından kaynaklandığını da düşünüyorum ben... dilerim en kısa zamanda geçer pütürlüklerin...
canım epilixirle sir ağda olmayacak diye yazıyordu sonra yüzüme ağdayı sürüp bantla çekersem o acıya dayanabileceğimi sanmıyorum yani benim yüz dediğim çenenin hemen altı boyunda bir kaç tane tüy vardı ben onları cımbızla aldım almaz olaydım sonra bir kaç tane tüyden rahatsız olurken başıma daha beter bela aldım yayıldı cımbızı bıraktım bende balla parmağımın arasına alıp öyle kopartıyordum epilixir alınca epilatörle aldım ben çok korkuyorum yüzüme bir şey sürmeye ilk epilixirde epilatörle alın diye okuyunca yok diyip kapatmıştım sayfasını ama korktuğum başıma geldi kızarıklar pütürüklü görünüm oldu sanırım korkmayı bırakıp bacaklarıma gösterdiğim özeni yüzümede yapmalıyım daha fazla tahriş olacak iz kalacak diye çok korkuyorummafoldumben
canım kıl köklerinden diye düşündüm ilk ama öyle değil sanırım ya.eğer öyleyse benm bkini bölgemdeki kıl kökleri k.altımdakilerin 2-3 katı olmasına rağmen orda epilasyon sonrası pürüzsüz bi görntü oluyo diğer yerlerimle fark olmuo.ooff acaba niyekii yaaainşallah epi.çare olurrr
canım kullandığın jelin ismini verebiliyor musunbilmiyorumkismile
evet canım kesinlikle ondan zaten kıl köklerinin sıkılaşması lazım bunların olmaması için
canım eğer kıl köklerinden kaynaklanmıyorsa anladım dediğini
ağdadan oluyor o da sanırım, yani bildiğim kadarıyla ağdayı sıcak kullanmaktan o bölge yanıyor ve değişikleşiyor,
üzülme tatlım zamanla geçer, bence bir süre sen de tahriş etmeden almaya çalış,
tahriş etmeden almanın en iyi yolu da bence eldiven, arkasından da epilatörle dip bucak temizliği olumunekankayizsmile
selam herkese uzun süredir yazmıyodum , bende çok uzun süredir kullanıyorum artık seansların sayısını unuttum hiçbir azalma görmedim hatta koltuk altlarım eskiye nazaran daha hızlı uzuyor desem abartmış olmam
akannehir hiçbir bölgede mi faydasını görmedin, ilginç fisfisfis
minnotarcım burda nehir21 arkadaşımızın yorumlarına bak istersen
o dediğin bölgelerde kullandı ve çok memnun, hatta bizden daha çabuk etkisini gördü
umarım en yakın zamanda sen de denersin, benim de gördüğüm yorumların geneli olumlu
kendim de kullanıyorum kimi bölgelerde daha hızlı etki ediyor kimisinda daha yavaş,
ama benim içimdeki his hepsinin büyük ölçüde azalacağını söylüyor opuyorumnanaktan
kendi sitesi yani şipariş verdiğiniz site ismi nedir arkadaşlar
Epilixir im geldi, 1.sansimi yaptim..:) hos kokulu cabuk emilebilen bur urun umarim ise yarar..
bayanlar bişey sorucam bu epilixiri uzunca bir zamandan beri kullanan ve ciddi şekilde faydasını gören oldu mu mesela tüyleriniz yok oldu mu yada yok denilicek kadar azaldı mı ?
meraba kızlar
ben şimdi ögrendim bu ilaçı ve kullanmak istiyorum merak ettim nasıl kullanılıyor kaç gün sürüyorsunuz fiyatı nekadar ve işe yarıyormu bu arada bıyık kaş ve yanaklardaki tüylerede kullanılabilirmi ayyyy çok heyecanlandım cevabınızı bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?