Epilixir kullananların paylaşım alanı

napiiiim gülşeker kpss dersaneye gidiom falan bayık yanee:umursamaz:

çok yağmur var dışarda onu izliom bi yandanakannehir

bi buluşma ayarlada görüşelim kuş üzümümŞeniz

aa hakikaten sen deyince baktım ben de ne güzel yağıyo delikafadulden
şekerim ben de dersaneye gidiyorum ay bu kadar olur, keşke aynısına gitseymişiz :))
sahi baya ara verdik demi görüşelim artık hihoyyyt

kesinlikle görüşelim artıkkaydirigubbakcemile5

ayyy kızcaklar valla,epilixir alanıydı di mi burası:kedi:

canım ben zaten onu sorcaktım da,10 seansın bitsin diye bekliomlaelaelaelaelae

arada yaz kuşum özletme kendini:içelim:a.s.

olsun epilixircilerimiz dünya tatlısıdır, bişi demezler bize :))
10 seansım bitince kutlama buluşması da yaparız hihoyyyt tamam şekerim ben buluşmayı iş planıma aldım, uygun bir zaman ayarlamaya çalışıcam ama bu aralar biraz sıkışık
önümüzdeki haftalarda ankaraya gidicem falan, olmadı yılbaşından sonraya kalabilir :gitme:

Herkese merhaba arkadaşlar! Aranıza yeni katıldım. Bu başlığı çok sık okuyordum, forumu da tabi:) Tüylerinden muzdarip biri olarak benim de neredeyse denemediğim yöntem kalmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.Buraya yazılan yorumlar ve iyi sonuçlar arttıkça ben de cesaretlendim ve 20mL lik deneme boyunu sipariş ettim. Elde ettiğim sonuçları da buraya yazmam gerektiğini hissettim. Ne de olsa ben de sizinkileri okumuştum :)) Aslında birkaç yerime uyguladım; şöyle ki yüzüme uyguladım (lazere gidiyordum yaklaşık 3 yıldır ama sadece arttırdı, tüm yüzüme yayıldı), dudak altı ve üstüne, kollarıma, bikini bölgeme ve son olarak forumda sadece bende olduğunu düşündüğüm ama bir arkadaşta daha olduğunu görünce yalnız olmadığımı anladığım göğüs ucuna. Kötüden iyiye doğru sıralarsam; yüzümde pek bir değişiklik olmadı (tek seans ve regl öncesiydi farkındayım beklenen bir sonuç), kollarım (tek seans) sanki yer yer boşluklar oldu gibi, bikini bölgemde de öyle oldu ama bariz bir sonuç elde etmedim ( çok umutlu olduğumu belirtmeliyim), dudak üstüne gelirsek zaten öncesinde de lazere gittiğim için çok yok ama geç çıkardı, dudak altında ise birkaç koyu renkli tüy vardı onların rengi açıldı azalttı orayı. Son olarak gelelim en dramatik sonucu aldığım bölgeye. Arkadaşlar inanamadım renkleri açılmıştı, alırken canım acımıyordu ve bariz bir şekilde azalmıştı. ilk aldığımda gözlerim dolmuştu acıdan (tamam canım biraz tatlıdır :) bu kez hiç zorlanmadım.
İtiraf etmek gerekirse buraya yazılan yorumlara hep şüpheyle yaklaşmıştım. Çünkü sanırım hepimiz çok fazla şey denedik, yorulduk, umutsuzluğa kapıldık. Güvenmek istiyoruz ama bu isteğimiz o kadar çok sömürüldü ki, zorlanıyoruz. Ben de bu nedenle objektif olmaya çalışarak yaşadığım tecrübeleri aktardım. Kullanmaya devam edeceğim, sonuçları da aktaracağım. Herkes hoşçakalsın...

elektron süper sonuçlar almışsın, aramıza hoşgeldin opuyorumnanaktan
sanırım daha çok seans uygulamış olmamana rağmen fark yaratmaya başlamış, inşallah hep olumlu sonuçlarla da devam eder :lepi:

bende yazmaktan çok okumayı sevenlerdenim.çok güzel yazmışsın canım.
kullandıkça daha iyi sonuçlar alacağına eminim.aramıza hoşgeldin kaydirigubbakcemile5

Tuylerim yavas yavas cikmaya basladi.Yani ilk seansta bitecek fantazim sona erdi :)
Daha yorum yapacak kadar cikmadi tabi,tek tuk.
Bakalim renginde ve kalinliginda goze carpacak bir fark oldu mu?
Bekliyorum.Ama cikis hizi degisti,bayramda yapmistim,hala sayabilecegim kadar az cikanlar..
Hadi bakem kizlar,tuysuz dilos kos kos kos

kelebek etkisi ben de senn gibi yüzüme ve el üstüne uyguluyorum. yüzümde 4 seans, elimde ise 2 seans oldu faat hiç bi değişiklik göremedim. yüzümü iple aldırıyorum ertesi gün hemen yine çıkıyolar.acaba alınmayanlar mı kalıyo? haftada 1 aldırıyorum hatta bazen haftada iki. daha erken mi acaba karar vermek için?

günaydın arkadaşlar,

benimde koltuk altı tüylerim normal çıktı bir değişiklik yok, ama daha öncede dediğim gibi bikini bölgem geç çıkmaya başladı, tamamıda çıkmadı bekliyorum çıksın diye ,bir an önce tekrar ağdaya gidip 2.seansımı uygulamak istiyorum.

günaydın herkese... güncelleme zamanım geldi... :)

*** 8 kasım: koltukaltı 4.seans ... istikrarlıyım ; seans arası 3 hafta... tüycük adedim 98... yani kurban sayımız 103 - 98 = 5 oldu... :gitme: laelaelaelaelae
4 aralık :koltukaltı 5.seans ( seans aralığı 4 hafta ) : tüy sayısında azalma yoktu ama gerçekten çok çok inceydiler...

*** kaş - alın ve çene bölgesi : ortalama 2 hafta her seans arası...

5 eylül - 1.seans
21 eylül - 2.seans
4 ekim - 3.seans
18 ekim - 4.seans
8 kasım - 5.seans ( seans arası 3 hafta )
22 kasım - 6.seans

seans aralarımı 2 hafta yaptım... çıktıkça alıyorum... genel olarak kaş bölgemde azalma ve incelme var... yalnız benimcildim hassas ve problemlidir... yani roaccutane tedavisi görmüştüm daha önce... sivilceyeyatkın bir cilt yani... yüzümü alıp epilixir kullandığımda hep sivilceler çıkıyor...ama hali hazırda bir jel kullandığım için çok sorun değil...2 günde yok edebiliyorum... tüylerim giderse köklerinin oluşturduğu gözenekler de gidecek diye düşünüyorum... oyüzden kullanmaya devam edeceğim...

*** dudak üstü:
10 ekim - 1.seans
18 ekim- 2.seans
8 kasım - 3.seans ( seans arası 3 hafta ) dudak üstüm için lazer epilasyonu terkettim sanırım... :sinifsinif:
22 kasım - 4.seans
bu bölgede de artık çıktıkça alıyorum haftada 1 şeklinde...

** bikini bölgesi:
5 eylül - 1seans ... epilasyon süresi : 35dk
11Ekim - 2.seans... epilasyon süresi : 30dk
12 Kasım - 3.seans ... epilasyon süresi : 25 dk
12 Aralık -4.seans ... epilasyon süresi : 24 dk ... sadece 1 dk kazanmışım gibi oldu sayısal veriye dökünce... ama bazı bölgelerde eldivene karşı direnen inatçı kıllarım yüzünden zaman kaybettim :dilcikar: açıkçası daha da azaldığının ve inceldiğinin farkındayım keşke 5 dk daha kazansaydım... neyse 1sonraki seansa kısmet... bu arada numunemden sadece tek bir dudak üstü seansı kadar kaldı... senağlama
önümüzdeki günlerde 20ml sipariş edeceğim...Çenem senden yardım isterim gerekirse...

** bacak deneme bölgesi ; ayak üstü :
5 eylül -1.seans...
11 ekim - 2.seans

ben bu bölgede denemekten vazgeçtim kızlar... çünkü genel olarak üst bacağımdaki tüylerin çıkış zamanları çok değişti... sanırım epilatör ile aldığım için... ve anlayamıyorum nasıl etki ettiğini... :sm_confused:

ayak üstü için gerçekten etkili oldu... dün doğaçlama yapınca epilasyonu foto yine çekemedim... :kedi:[/QUOTE][/QUOTE]

ayak üstünde hala çıkan bişey yok...

vallah ben simdi iki ay olmadi tam ama yüzümde daha fazla yapmisimdirr ellerime ama pek etki görmedim hatta hic te diyebilirim....offf canimi cok sikio

yüzde geç etki ettiği söyleniyor canım, biraz sabırlı olma lazım sositososito

bakalım tüysüz diloşum delikafadulden

canım epilixir kullanmıyor olsan bile aldıktan sonra ertesi gün çıkamaz zaten, kıl gelişimi için belli bir süre geçmesi lazım yerimseniben
onlar muhtemelen alınmayan veya sonradan gelişenlerdir.

herkeste en çok etki ettiği bölge değişiyor, belki sende en çok bikinide etki eder canım.

harikasın böcüm alkisalkisalkis

bu kadar acele neden arkadaşlar
biraz sabırlı olalım
ve çok iyi gözlemleyelim
küçük siyah noktacıklar varmı bakın
daha 1-2 seansta mucize beklemeyin
yani sonuçta bu da insan yapımı el emeği
sihir değil tek vuruşta gitsin.
üstelik kadın kısmının kılları kadınlar kadar inatçıdır unutmayın kaydirigubbakcemile3

Ayyyy ben geldim kızlarrrr...Çok sevinçliyim çoook..

4. seansımı yaptım, sütyen altından kuyruk sokumuna kadar vee göğüs altından kasıklara kadar...

Sırtımı bu sefer anneme aldırdım.

Bu arada 3. seansımın üstünden tam 1 ay geçti.

Annem diyorki sırtında nerdedeyse tüy yok..Bir sonraki seansta galiba bitecekler :)))

Eski simsiyah tüylü halimi bildiği için oda benim gibi çok sevinçli :))

Göğüs altından itibarende hani meşhur bir kıl çizgisi iner ya (bilenler bilir :))) O benim biraz fazla siyah ve kalındır..
Ama o kadar azaldıki. 1 ay oldu epilasyon yapalı tüylerin yarısı meydanda yok :)))

Ben epilasyondan önce banyoya girip, iyice keseleniyorum, tüycüklerim iyice alınsın diye :))
Bu arada ben sir ağdayla alıyorum arkadaşlar. Ama yağını kullanmıyorum. Gözeneklerin tıkanmaması için..

Tabi bu arada numunemde bitti.
Önümüzdeki aya sipariş etmem lazım :)))

O kadar siyahlıktan nasıl kurtuldum hala bilemiyırum kızlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…