- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.321
sevgili kızçelerimmmm
ikinci seansımı başarıyla uygulamıs bulunmaktymkaydirigubbakcemile5
bacakalrımı epialtorle temizledim
sonra hiç su değdirmeden epilixirimi güzelce yedirdim:hulya:
ve bitirdim akşam saat 8 de yıne ve sabah uygulucam
ben abdest aldığım için ayak üstlerime su değiyor malesef sonç alma süresi belkı uzar
bakalım inş iyi snçlar alırım
tüğsüz günleropuyorumnanaktan
böcüm ne idareli kullandın ya maşallah, ben nerdeyse 100 mlyi bitiricem senin daha numune bitmedi kaydirigubbakcemile3
yüzde geç etki etmesinin sebepleri bunlar sanırım, yıkamadan duramamak, birşey sürmeden duramamak seansları düzenli uygulayamamak falan
geç de olsa gitsinler de ben razıyım sositososito
sevgili kızçelerimmmm
ikinci seansımı başarıyla uygulamıs bulunmaktymkaydirigubbakcemile5
bacakalrımı epialtorle temizledim
sonra hiç su değdirmeden epilixirimi güzelce yedirdim:hulya:
ve bitirdim akşam saat 8 de yıne ve sabah uygulucam
ben abdest aldığım için ayak üstlerime su değiyor malesef sonç alma süresi belkı uzar
bakalım inş iyi snçlar alırım
tüğsüz günleropuyorumnanaktan
canım peki birinci seansta ne gibi şeyler oldu sonuç itibariyle yani.ilk seansta bile etkili diyolarda bende almayı düşünüyorum özellikle koltuk altı ve bikini bölgesi için düşünüyorum.sonuçları yazarsan sevinirim tatlım.
yaaa ben en son 27 kasımda bikiniye 2,seansımı uyguladım,12 gün oldu hala alınacak durumda deil kıllarım,çıktı ama ağda yapacak kadar çok deilherhalde bu gidişle ben 3 haftada yapacam seans aralıklarını,bikinide etkili olacağa benzio
10 seansımı geride bırakalı bayağı oldu ama buraya yazmayı ihmal ettim
bendeki etkiler benzer şekilde devam ediyor yani,bacak+bıyık iyi durumda azalma var
bikini ve koltuk altımda sadece gecikme dışında incelme yada azalma yok ne yazıkki
sebebini anlayabilmiş değilim
bacak ve bıyık etkilenirken bikini ve koltuk altı bu iki bölge kadar etkilenmedi
ısırarla devam edip bekleyeceğim..
ayy ben küçücüüğüm ya ondan heralde kullan kullan bitmiyor... -tatlicadiarzu-
canım ilk zamanlar öyle görünüyordu ,bikinide koltu altıda eskisine göre ince ve seyrek çıkıyordu ilk zamanlarda ,alık vermediğim için öylemi geldi bilemiyorum ama bacak ve bıyığa göre çok büyük değişiklik olmadı bende,genelde çoğunda bikinide hızlı cevap verdi ama benim tam tersi oldu ,şişelerim bitene kadar kullanıcam ,bakalım ,bende merak ediyorum ..
numuneleri daha etkili hazırlayıp mı yolluyorlar diye düşünmeden edemiyorum açıkçası
ben numune kullanmadım.orjinal alıp kullandım hazirandan beri kullanıyorum bariz bir azalma var boşluklar çoğaldı .kıl yoğunluğunda bariz bir incelme renk açılması var .hatta çenemdekiler artık bitti çok şükür .gıdıda çalışmalarım sürüyor.onlarda baya bir inceldi.çıksak mı çıkmasak mı diye düşünüyorlar.
koltuk altı ve bikini en başta anlattığım gibi gelişmeler gayet iyi
sevindim buna çünkü artık ben inancımı kaybediyorum ben ufak çaplı başka yerlerimde de uyguladım hiçbirinde en ufak bir iyi etki bile yok nasıl olur böyle bir şey bu kadar herkes iyi yorum yaparken anlamıyorum
tabi herkeste farklı etki gösterebilir canım ama sen inatla yapmaya devam et
belki senin kıl yapın farklıdır dirençlidirler belli mi olur dimi
ben de aynı şeyi soracaktım. benim de üçüncü seansım ve hala bir gelişme yok. acaba bu da bioder ve karınca yumurtası gibi mi olacak yani etkisi olmıcak mı die korkuyorum. bu söylediklerimi kullananlar da çok iyi diyolardı ama bende etkili olmadı. epilixir i 9. aydan beri kullanan grup vardı şu anda onlardan hiç ses çıkmıyor. onlarda durum nedir çok merak ediyorum .birisi cevaplarsa çok sevinicem,
ama bu kadar insan deniyor bi ben miyim ya tabiki zaten bitene kadar dvm edicem elbette ama bittikten sonra bir etki göremezsem devam edermiyim bilmiyorum genitalde merak ediyorum etkisini onu denedikten sonra daha net bir kanıya varıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?