• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilixir kullananların paylaşım alanı

Öyle iyi almışım ki epilixirin etkisinden net bahsedebileyim diye,ufaklar bile kaçmamış gözümden:roflol:
Yani daha ufaklar ya da kırılanlar varsa bile onlar dahi görünemedi,başlarında bekliyorum diye korktular mı dersinizdelikafadulden

kesin korktular hışmından diloşum :roflol:
elinde oklavayla bekliyosun napsın zavallıcıklar :oklava:
kız epilixirin içine biraz da diloş hışmı eklesinler :roflol:

Kesinlikle çok ciddiyim bu kez.
Vallahi de tık yok,bir iki,tek tük çıkardı şimdiye kadar.
Sanırsam ben bu işi sevdim.Devamını getirmeyi düşünüyorum satıhları genişletereksositososito
Bir sonraki kürüm yüz olacak,bırakayım da uzasınlar az:1closedeyes:

kızlar eğer etki göremedim hala diyorsanız epilasyon tarzınızı değiştirin
yani ağda yapıyorsanız makinaya yada eldivene geçin
sadece fikir olması amacıyla yazıyorum
ben başından beri epilatörle alıyorum
sanki daha temiz oluyor yani kırılanları cımbızla topluyorum az oluyor ama yinede topluyorum
hani gözenekler falanda tıkanmamış oluyor makinayla alınca

Selam kızlar, haftaya cumartesi 3.seansımı yapacağım. Koltuk altım çıkmaya başladı, göğüs ucumda çıktı. ılk seansımdı zaten. Etkisi yok gibi doğal olarak:)) Öptüm hepinizi...

çenem üzülerek merhaba diyorum,,,,
bu epilixir bana yan etki yaptı bacaklarımı kaşımakdan geceleri uyuyamıyorum yaaa.....deniz hanımla görüşmem lazım benim.hiçbir etkisini göremedm tmm ikinci seansımı daha yeni yaptım ama tüğlrim sankı daha hızlı uzadı hafta pazrtesi aldm salı günü aldım epilatorle baktım bugün uçları gözüküyor yine.hiçbirsey anlamadım bacaklarım yara oldu.kullanmayı düşünmüyorum .bana ozelden ulaşssın lütfen ilgili kişi....

Selam kızlar, haftaya cumartesi 3.seansımı yapacağım. Koltuk altım çıkmaya başladı, göğüs ucumda çıktı. İlk seansımdı zaten. Etkisi yok gibi doğal olarak:)) Öptüm hepinizi...

3. seans mı 2. seans mı canım?
bildiğim kadarıyla sen daha yeni alabildin numuneyi... epilasyon aralığın ne kadar?

Gercekten pek inanmayarak basladim ama daha en ufak belirti yok.Yani tek seansta bu buyuk bir olay :)
Tuylerim ciliz ve seyrek oldugu icin ise yaramaz sanmistim,ama ben epilixirin en atesli savunucusu olacagim sanirim.

kızlar eğer etki göremedim hala diyorsanız epilasyon tarzınızı değiştirin
yani ağda yapıyorsanız makinaya yada eldivene geçin
sadece fikir olması amacıyla yazıyorum
ben başından beri epilatörle alıyorum
sanki daha temiz oluyor yani kırılanları cımbızla topluyorum az oluyor ama yinede topluyorum
hani gözenekler falanda tıkanmamış oluyor makinayla alınca

evet çok mantıklı kaydirigubbakcemile5

Selam kızlar, haftaya cumartesi 3.seansımı yapacağım. Koltuk altım çıkmaya başladı, göğüs ucumda çıktı. İlk seansımdı zaten. Etkisi yok gibi doğal olarak:)) Öptüm hepinizi...

kolay gelsin canım, yarasın inşallah yerimseniben

çenem üzülerek merhaba diyorum,,,,
bu epilixir bana yan etki yaptı bacaklarımı kaşımakdan geceleri uyuyamıyorum yaaa.....deniz hanımla görüşmem lazım benim.hiçbir etkisini göremedm tmm ikinci seansımı daha yeni yaptım ama tüğlrim sankı daha hızlı uzadı hafta pazrtesi aldm salı günü aldım epilatorle baktım bugün uçları gözüküyor yine.hiçbirsey anlamadım bacaklarım yara oldu.kullanmayı düşünmüyorum .bana ozelden ulaşssın lütfen ilgili kişi....

canım deniz hanım sana nasıl ulaşsın, sen ona ulaş, epilixirin iletişim bölümünden yazarsan direk kendisine gider sorun, ama benim sormamı istersen ben de mail atarım
senin cildine dokundu mu ki ya :gitme:

gercekten işe yarıyor mu?

yarayacak inşallah, daha tam olarak bitirmedik
ama kişiden kişiye değişebildiği gibi aynı kişide bölgeden bölgeye de değişiyor...

Gercekten pek inanmayarak basladim ama daha en ufak belirti yok.Yani tek seansta bu buyuk bir olay :)
Tuylerim ciliz ve seyrek oldugu icin ise yaramaz sanmistim,ama ben epilixirin en atesli savunucusu olacagim sanirim.

ayy inşallah kız Şeniz

kızlar daha ilk seanstan bıçak gibi kesmesini bekleyemezsiniz
diğer ürünlerle kıyaslandığında epilixirin ne kadar hızlı sonuç verdiğini sizde göreceksiniz
ama bıkmadan ve tam anlamıyla kullanmak gerekiyor
burada ve diğer sitelerde etkisini gören çok fazla kişi var
ama kimse daha ilk seanstan bitti demiyor
kıl yapınıza göre seans sayısını kendiniz belirleyin
ama en azından ilk 6 seans ki 3 er hafta arayla olduğundan gayet kısa bir süre sabırla kullanın derim ben.

çok haklısın leylacım, hop diye bitivermesini bekleyemeyiz...

seliiin deniz hanımdan mail gelmiş senin için

antihistaminik bir krem yada daha iyisi %1 hidrokortizon iceren bir krem hemen keser kasintiyi ve tekrarlamaz.

diyor canım, deniz hanımın kızkardeşinin de başına gelmiş, cildi kuruymuş ve üstüne şiddetli bir kese yapmış, üstüne de epilixiri çok bol sürünce inanılmaz kaşıntısı olmuş, bu ilaç çok iyi gelmiş.

selin kuşum annem acaba sen de keseyle çok mu tahriş ettin ki fisfisfis
bu ilacı bul ve keseyi dikkatli yap bundan sonra emi :1hug:

kuşum ben hiç kese yapmadım kı ama :olmaz:
hatta annemle yatıorum ben annem gece süreklı bacaklarını kşıyorsun diyor.ayrıca bir ilaç süremem çenem biliyorsun bende sağlıkçyım nyin ne olduğunu bilirim:olmaz:.oyuzden artık kullancağımı pek snamıyorum.:olmaz:10 seansdr sonç alamayanlar var
bırkıyorum kşum artık ben

sen bilirsin canım, nasıl istersen öyle yap
içindeki birşeye karşı alerjin olabilir belki...
ilk kullandığında batıklarım var o yüzden almadan önce kazıdım demiştin, ben de keseden bahsediyodun sandım canım

sen bilirsin canım, nasıl istersen öyle yap
içindeki birşeye karşı alerjin olabilir belki...
ilk kullandığında batıklarım var o yüzden almadan önce kazıdım demiştin, ben de keseden bahsediyodun sandım canım

alerji olabilir belkıı.ama ben hiç kazıdım demedım :olmaz: hayattada kazımam :umursamaz: sen yanlış htırlıyorsun kuzum:kedi:

sevgili kzçelerimm epilixirimi aldımmm kaydirigubbakcemile3şimdi aşama aşama anlatıyorum
eve geldım bacaklarımı epilatorle aldım güzelce benim batıklarımda var acaıp kazıdım onlarıda ama başaramadımkaydirigubbakcemile3sonra iyice temizledim temizledıkten sonra bacağama uyguladım epilixiri boyle kokulu hoş bişsey yapış yapış felan değil yarım bacak olara deniyrum şimdi ben.heriki bacağmada uyguladm.çok sürmedım az sürdüm zatenkaydirigubbakcemile3bakalım ne olacak 8saat sonra tekrar uygulayacağım.inş iyi sonçlar alırız haydı hayırlısı inşkaydirigubbakcemile2

alerji olabilir belkıı.ama ben hiç kazıdım demedım :olmaz: hayattada kazımam :umursamaz: sen yanlış htırlıyorsun kuzum:kedi:

kız seni düverim kazıdım dedin edepsüz :delphin:
ordan çıkardım kese işini... tamam kese benim hayal mahsülüm ama kazıma lafı senin, neyse gel öpim Şeniz

Back