- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.401
bişey daha sorcem.. ben daha önce bioder kullandım. düzenli kullanımda sonuç veriyor ama bıraktığınız zaman kıllarınız eski halini geri alıyor. ayrıca her gün kullanmak çok zor oluyordu. iyi sonuç almama rağmen 4 ay dayanbildim. acaba epilixir de hergün mü sürülüyo. tşk ederim çenebaz.
yok canım epilixirin kullanımı diğerlerine göre çok rahat
ilk önce kullanacağın bölgeyi epilatörle veya cımbız eldivenle veya yağ kullanmadan sir ağdayla alıp sürüyorsun
sonra 8 saat sonra tekrar sürüyorsun, sonra yine 8 saat sonra sürüyorsun
toplam 3 defa sürmüş oluyorsun
sürdüğün gün su ve kozmetik ürün değdirmemeye özen gösteriyorsun, tabi elinden geldiği kadar yerimseniben
rica ederim canım opuyorumnanaktan
hepsini okuyamadım gerçekten etkili bi ürün mü kesin sonuç alan varmı yada hiç işe yaramayan oldumu aydınlatırsanız sevinirim
Üç haftam doluyor ama epilatörle o çıkan beş tüyü mü alacağım ben akannehir
kızşar ben göbek bölgemden çok şikayetçiyim ya babamınkine benzio resmenmaddi durumumu düzelteyim hemen başlayacam inş. diğer vücudumun bütün heryerini sir ağda ile alıyorum üç yıldır ve çok seyrek geç çıkıoçlar inş taamemen kurtulurum :)
canım eczanelerde satışı yok, sitesi dışında hiçbir yerde satışı yok
ooy senin bebişin mi var :asigim:
bir zararı olmaz sanırım ama yine de sorarım canım Deniz hanıma :1hug:
kzılar benımde cıddı bır tüy problemım var kullanmadım sey kalmadı ya azalması ıcın yuzumde fallanda var cene bölgesı özellıkle batık tuylerde çok olmaya basladımafoldumben
aceba 20 ml alıp once dennesemmı yuz içiçn yeterlı olurmu aceba 20 ml:sm_confused:
ya bizde biraz ırsı bişey baba tarafından kaynaklanıo ablam fallanda öle mesela bacakla fallan okadar problemım yok yüz bölgemdekıler çok sınır bozzucu ama test yaptırım önce20ml yeterli olur canım... çünkü oldukça sıvı bir ürün... bol bol sürmene gerek yok; tüyleri aldığın bölgede tamamen uyguladığına emin ol yeter... yüz zaten küçük bir bölge...
yalnız önce bir hormon testifilan yaptır istersen... çünkü hormanalbir sorunsa sen ne kadar uğraşırsan uğraş çözüme ulaşamazsın... yerimseniben
Selam kızlar:)
Ben bugün 2.seansımı yapmış bulunmaktayım. Koltuk altı ve göğüs ucuma yaptım. 3 hafta kısa süre olduğu için çok çıkmamıştı tüylerim. Belki bu seansdan sonra epilixirin etkisini daha iyi anlarım:) Gözlemlerimi paylaşacağım...
Öpüyorummopuyorumnanaktan
çenebaz sengözlerimebaksanab slm. evet 3.5 aylık bebşim var. canım ya yorumları okurken şöle bişeyle karşılaştım. 1 grup 2. grup bu nedir acaba.. gönüllüler mi var forumda:dance:. bilgi verebilir misin. koşullar nedir falan filan sen daha iyi bilirsin.. tşk...
inşallah cnm ya öğrenciyim ha deyince veremiyorum o kadar para biraz biriksin hemen alcam
Cenem,onbes gunde baslardi ve birden cikardi,ama ben gormezden gelme luksune sahip oldugum icin epey gec alirdim :)
Simdi daha tek tuk,sanirim yine de alip uygulamayi yapsam daha etkili olacak,degil mi?
ya bizde biraz ırsı bişey baba tarafından kaynaklanıo ablam fallanda öle mesela bacakla fallan okadar problemım yok yüz bölgemdekıler çok sınır bozzucu ama test yaptırım önce
günaydın kızlar,
bende dün ağdamı yaptırdım, 2.seansımı dün saat .16.00 ,gece 24.00 ve bu sabah saat 08.00 de epilixirimi uyguladım koltık altı ve bikini bölgesine.1.seansımı yapalı 25 gün olmuştu ve bikini bölgem geç çıkmıştı 1.seansda, inşallah şimdi daha da etkili olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?