- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.381
nehircim ya senden gelen haberlere uçuyorum, en hızlı etki sende oldu sanırsam hihoyyyt
süper süper süper nehircim hihoyyyt
hepsinden kurtul inşallah, ömür boyu kıl tüy derdin kalmasın emi hihoyyyt
selamlar ben de bugün ilk seansımı yaptım sonunda
dün akşam üzeri saat 4 ete tüylerimi epilatör ile aldım ardından hemen epilixiri sürdüm
8 saat sonra yani saat gece 12 de ikinci kez sürdüm
son olarak da birazdan ani saat 8 gibi süreceğim
ondan sonra tüylerimin çıkmasını bekleyeceğim
başka bir işlem yoktu değil mi?
bu arada ben koltuk altlarıma uyguladım
Çenem,ben hala bekliyorum desem
:lepi:
çenecim benim bir sorum olacak.
şimdi seansı bitirdik ve tüylerin uzamasını bekliyoruz. 2 seans arasında kaç gün beklemek normal. ben tüylerin iyice uzamasını bekliyorum acaba hata mı yapıyorum. bikini bölgemde çok da etkili olmadı. sonucu görünce üzüldüm.
hatırlatmak açısından bikini bölgemde deniyorum. duşumu aldıktan sonra cımbızla alıyorum. tek tek köklerinden aldığımı görüyorum. hemen epilixirimi uyguluyorum ve 3. seansı tamamlıyorum. ve 24 saat su değdirmiyorum. yeni seansımı yapmadan sorayım dedim.
ben bugün yarın epilixri 3,seansı ypacam bikini ve koltuklatına.buyuk oranda bikini ve koltukaltı çıktı.ağda yapmayalı 18 gün oldu çünkü,bikinşde bariz incelme ve seyrelme söz konusu,koltuklatında bi seyrelme pek yok gibi ama incelme söz konusu
çenebaz bu ixiri kullananlar nerden temin ediyorlar. ben yeniyim de pek anlamadım olayı. sanırım siz yetkilisiniz. cvblardan öle bi sonuç çıkardım.CADIARZU biraz bilgi verebilir misiniz. ... tşk...evet diloşum önce gecikme sonra azalma yaşanması lazım hihoyyyt
inşallah hepimiz yaşıcaz hepsini hihoyyyt
kızlar selam
beni bağışlayın çenem ancak kendime yeni yeni geliyorum
askerimi yolladım 5 gün olacak yrn
ya ayrıca yrn bnm 3 haftam doluyo epilasyon yapıp epilixiri uygulamam gerekiyoda
bnm bikinide bişey çıkmadı ki neyi alacamda yapacam anlamadım kaydirigubbakcemile3
bu arada koltuk altına da uygulamıştım ya orda bişey değişmedi hala aynı çıktı ama uzamadı kısa kaldı -tatlicadiarzu-
çenebaz bu ixiri kullananlar nerden temin ediyorlar. ben yeniyim de pek anlamadım olayı. sanırım siz yetkilisiniz. cvblardan öle bi sonuç çıkardım.CADIARZU biraz bilgi verebilir misiniz. ... tşk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?