Epilixir kullananların paylaşım alanı

nehircim ya senden gelen haberlere uçuyorum, en hızlı etki sende oldu sanırsam hihoyyyt

Ahh çenem ahh ben ne kadar mutluyum bi bilsen :))

Şımdi kendimce şöyle tahminlerim var:

Normalde Deniz Hanımın söylediği üzre; en geç etki benim uyguladığım bölgelerde oluyormuş.
Ama bu normal tüylü insanlar içindir herhalde :) Ben fazla tüylü olduğumdan:roflol:

Nasıl lazer epilasyon renksiz sarı tüylere değilde siyah kalın tüylere daha çabuk etki ediyor, bende buna bağlıyorum biraz. Benim tüylerim siyah ve kalın:çok üzgünüm:

Birde ben sir ağdayla yapıyorum epilasyonumu. Bununda payı vardır diye düşünüyorum.
Çünkü normaldede sir ağdanın azaltıcı bir özelliği varya.

Son olarak birdekaydirigubbakcemile3
Ben artık neredeyse tüm tüylerimin kökünden alındığına emin oluyorum. Yani %90'ının diyeyim.
En önemli etkende kökünden alınmasını sağlamak

Ama sebep ne olursa olsun evet azaldı tüylerim daha 3 seansta hemde..
Şimdi 4. seansımı yaptım sonuçlarını heyecanla bekliyorum..Yani tabi çıkmasınlar hiç ben ömür boyu bekleyebilirim çıkmalarını yeterki çıkmasınlarsırnaşık şey

selamlar ben de bugün ilk seansımı yaptım sonunda
dün akşam üzeri saat 4 ete tüylerimi epilatör ile aldım ardından hemen epilixiri sürdüm
8 saat sonra yani saat gece 12 de ikinci kez sürdüm
son olarak da birazdan ani saat 8 gibi süreceğim
ondan sonra tüylerimin çıkmasını bekleyeceğim
başka bir işlem yoktu değil mi?

bu arada ben koltuk altlarıma uyguladım

yarasın şekerim kaydirigubbakcemile5
başka bişi yapmıyorsun, bekliyorsun delikafadulden

çenecim benim bir sorum olacak.
şimdi seansı bitirdik ve tüylerin uzamasını bekliyoruz. 2 seans arasında kaç gün beklemek normal. ben tüylerin iyice uzamasını bekliyorum acaba hata mı yapıyorum. bikini bölgemde çok da etkili olmadı. sonucu görünce üzüldüm.
hatırlatmak açısından bikini bölgemde deniyorum. duşumu aldıktan sonra cımbızla alıyorum. tek tek köklerinden aldığımı görüyorum. hemen epilixirimi uyguluyorum ve 3. seansı tamamlıyorum. ve 24 saat su değdirmiyorum. yeni seansımı yapmadan sorayım dedim.

ben bugün yarın epilixri 3,seansı ypacam bikini ve koltuklatına.buyuk oranda bikini ve koltukaltı çıktı.ağda yapmayalı 18 gün oldu çünkü,bikinşde bariz incelme ve seyrelme söz konusu,koltuklatında bi seyrelme pek yok gibi ama incelme söz konusu

Çenem,ben hala bekliyorum desem
:lepi:

çenen seni yer kırpılmış pilicim Şeniz :lepi:

canım aradaki süre 3 haftayı geçmesin diyorlar
ama 3 hafta sonunda hiç kıl tüyün olmazsa veya bazı zorunlu hallerde mesela bikinide regliysen mecburen uzatıyorsun arayı...
arayı çok uzatmamak daha etkili sonuç elde etmeni sağlıyor anladığım kadarıyla
yaptığın şekliyle doğru ama kesin sonuç almak için yılmadan acele etmeden 10 seans falan tamamla, olumsuz düşünmek için hepimizin erken daha bana kalırsa
düşünsene ortalama 25 yıllık tüylerden birkaç haftada kurtulunabilir mi sositososito
ek olarak 24 saat su değdirme ve herhangi bir kozmetik vs sürme yerimseniben

harika canım, hiç kalmasın, hepsi toz olsun gitsin inşallah delikafadulden

evet yaptığım hatayı anladım. benimki uzasın diye bekliyordum ondan çok etki göstermedi. o zaman bu hafta sonu yaparsam 3 hafta sonra tekrar yapayım. az uzasada alabilirim. tabi hemen ilk seanslarda bitmesini beklemiyorum ama uzayınca etkisi yok gibi göründü gözüme. e tabi süreyi uzatmışım. birde böyle deneyeyim.

Ayın birinde uygulamayı yapmışım,geriye dönerek okudum da
Bugün ayın onbeşi.
Kesin olarak söylüyorum,on gün geçince çıkardı az da olsa,daha en fazla dört beş tüycük çıktı,onlar da pek nazlı :)
Evet sanırım ilk seansta bu kadar gecikme yaşanıyorsa, azalma da beraberinde gelecektir diyorumhihoyyyt

kızlar selam
beni bağışlayın çenem ancak kendime yeni yeni geliyorum
askerimi yolladım 5 gün olacak yrn
ya ayrıca yrn bnm 3 haftam doluyo epilasyon yapıp epilixiri uygulamam gerekiyoda
bnm bikinide bişey çıkmadı ki neyi alacamda yapacam anlamadım kaydirigubbakcemile3
bu arada koltuk altına da uygulamıştım ya orda bişey değişmedi hala aynı çıktı ama uzamadı kısa kaldı -tatlicadiarzu-

evet diloşum önce gecikme sonra azalma yaşanması lazım hihoyyyt
inşallah hepimiz yaşıcaz hepsini hihoyyyt
çenebaz bu ixiri kullananlar nerden temin ediyorlar. ben yeniyim de pek anlamadım olayı. sanırım siz yetkilisiniz. cvblardan öle bi sonuç çıkardım.CADIARZU biraz bilgi verebilir misiniz. ... tşk...

hayırlı teskereler canım... tez zamanda gitsin gelsin inşallah... :Saruboceq:

çenebaz bu ixiri kullananlar nerden temin ediyorlar. ben yeniyim de pek anlamadım olayı. sanırım siz yetkilisiniz. cvblardan öle bi sonuç çıkardım.CADIARZU biraz bilgi verebilir misiniz. ... tşk...

epilixir yetkilisi değilim ama iletişimi sağlamaya çalışıyorum canım
epilixiri yalnızca sitesinden temin edebilirsin
www.epilixir.com dan sipariş ver sekmesine tıklarsan ayrıntılarıyla görebilirsin.
kartla veya kapıda ödeme seçenekleri var, 100 mlsi 150 tl, 20 mlsi 40 tl
başka sorun varsa sorabilirsin, etkilerini bizim yorumlarımızdan takip edebilirsin kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…