- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.341
Dilosepilixiroklava:roflol:kesin korktular hışmından diloşum :roflol:
elinde oklavayla bekliyosun napsın zavallıcıklarklava:
kız epilixirin içine biraz da diloş hışmı eklesinler :roflol:
Selam kızlar, haftaya cumartesi 3.seansımı yapacağım. Koltuk altım çıkmaya başladı, göğüs ucumda çıktı. İlk seansımdı zaten. Etkisi yok gibi doğal olarak:)) Öptüm hepinizi...
kızlar eğer etki göremedim hala diyorsanız epilasyon tarzınızı değiştirin
yani ağda yapıyorsanız makinaya yada eldivene geçin
sadece fikir olması amacıyla yazıyorum
ben başından beri epilatörle alıyorum
sanki daha temiz oluyor yani kırılanları cımbızla topluyorum az oluyor ama yinede topluyorum
hani gözenekler falanda tıkanmamış oluyor makinayla alınca
Selam kızlar, haftaya cumartesi 3.seansımı yapacağım. Koltuk altım çıkmaya başladı, göğüs ucumda çıktı. İlk seansımdı zaten. Etkisi yok gibi doğal olarak:)) Öptüm hepinizi...
çenem üzülerek merhaba diyorum,,,,
bu epilixir bana yan etki yaptı bacaklarımı kaşımakdan geceleri uyuyamıyorum yaaa.....deniz hanımla görüşmem lazım benim.hiçbir etkisini göremedm tmm ikinci seansımı daha yeni yaptım ama tüğlrim sankı daha hızlı uzadı hafta pazrtesi aldm salı günü aldım epilatorle baktım bugün uçları gözüküyor yine.hiçbirsey anlamadım bacaklarım yara oldu.kullanmayı düşünmüyorum .bana ozelden ulaşssın lütfen ilgili kişi....
gercekten işe yarıyor mu?
Gercekten pek inanmayarak basladim ama daha en ufak belirti yok.Yani tek seansta bu buyuk bir olay :)
Tuylerim ciliz ve seyrek oldugu icin ise yaramaz sanmistim,ama ben epilixirin en atesli savunucusu olacagim sanirim.
sen bilirsin canım, nasıl istersen öyle yap
içindeki birşeye karşı alerjin olabilir belki...
ilk kullandığında batıklarım var o yüzden almadan önce kazıdım demiştin, ben de keseden bahsediyodun sandım canım
sevgili kzçelerimm epilixirimi aldımmm kaydirigubbakcemile3şimdi aşama aşama anlatıyorum
eve geldım bacaklarımı epilatorle aldım güzelce benim batıklarımda var acaıp kazıdım onlarıda ama başaramadımkaydirigubbakcemile3sonra iyice temizledim temizledıkten sonra bacağama uyguladım epilixiri boyle kokulu hoş bişsey yapış yapış felan değil yarım bacak olara deniyrum şimdi ben.heriki bacağmada uyguladm.çok sürmedım az sürdüm zatenkaydirigubbakcemile3bakalım ne olacak 8saat sonra tekrar uygulayacağım.inş iyi sonçlar alırız haydı hayırlısı inşkaydirigubbakcemile2
alerji olabilir belkıı.ama ben hiç kazıdım demedımlmaz: hayattada kazımam :umursamaz: sen yanlış htırlıyorsun kuzum:kedi:
Merhaba Bayanlar
Ben bu ürün için numune almak istiyorum
Ne yapmak gerekiyor?
Yardımlarınızı rica ederim:Saruboceq:
Tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?