Merhaba sevgili nares. Oğlumun epilepsisi beynin tüm bölgelerini etkiliyor,yani sağ ve sol tarafı dahil vücudunun her tarafı kasılıyor ve birden gevşiyor. Sanırım kaslar birden gevşediği için o anda ne kadar idrarı varsa kaslar gevşediği ve bilinci yerinde olmadığı için o anda ne kadar idrarı biriktiyse hepsini altına kaçırıyor ; 2 kere nöbet geçirdi ikisinde de bayağı ıslandı altı. Zaten uykudayken geçirmişti ilk nöbetini sabahtı yani 6:30 filandı sanırım saat. O gece 24te yatmıştım sabaha karşı 4te biri dürttü beni sanki. Ve bir daha uyuyamadım . 1 saat sonra da eşim uyandı projeksiyon açtık güldür güldür filan izledik. Sonra sesler duydum , oğlumun odası bizimkine uzak , uyuyor olsam hayatta duyamazdım yavrumun sesini. Gargara sesi gibi sesler vardı , meğer salya akışı aşırı olduğu için onun sesini duyuyormuşuz . Afedersiniz yastığında yiyecek yoktu ama o kadar ıslanmıştı ki yastık ben önce kustuğunu zannetmiştim . Gözleri hafif açıktı ama bilinci kapalıydı ambulans filan çağırdık epilepsi aklımıza gelmedi hiç açıkcası , bir de nöbetin ortalarına denk gelmişiz o yüzden de anlayamadık biraz . Bunu da ikinci nöbetine acilde yanında beklerken bizzat şahit olduğumda anladım. Önce gözleri aşırı bir şekilde sağa sola dönüyor sonra kolları ve bacakları kasılıyor. Sonrasında da aşırı salya akışı oluyor. Yaklaşık 2 ay oldu sanırım ilaçlarını alıyor düzenli olarak çok şükür bir daha nöbet yaşamadı ilk doktor kontrolüne de gittik doktoru hafif ilaç dozunu yükseltti sonraki kontrol 3 ay sonrasına . Sanırım o zaman EEG de çekilecek. Umarım hayırlı haberler alırız hepinize çok geçmiş olsun Rabbim Şafi adıyla şifa versin inşallah