Sizinki oğlumunkine benziyor ,inşallah sizinki de geçididir. Oğlum da sarhoş gibiydi gözleri açıktı ama gözbebekleri büyümüştü ama bizi duymuyor anlamıyor gibiydi kendinde değildi yani. Ben de epilepsi tedavisi gördüm kolumda,bacağımda,kafamda,çenemde istemsiz kas hareketleri oluyordu.1-2 cm atıyor gibi oluyor kolum mesela. EEG çekildi bozuk çıktı.1 yıl epilepsi tedavisi gördüm 10 kg aldım saçlarım çok döküldü ilaç yüzünden. Atmalar devam etti. Oğlum 2-3 yaşındaydı o zaman. Sonra araştırma hastanesine gittim . 3 gün Eegye bağlı kaldım hastanede . Beyin dalgalarımın migrenden dolayı bozuk çıktığını söylediler 2 kere de geçici körlük geçirdim . Onda da nöbet gibi geliyor görüntü kapkaranlık oluyor ışık dahi göremiyordum sonra yere yığılıyordum ellerim kasılıyordu herşeyi duyabiliyordum ama konuşamıyordum. Yarım saat 1 saat sonra gözlerim açılıyordu. Bunu da migrene bağladılar. Bir daha olmadığı için tedavi görmedim ama vücudumdaki atmalar hala devam ediyor. Bir yandan da hiperaktivite ve dikkat eksikliği var bende kaslarımın istemsiz hareketi ondan mı kaynaklanıyor bilemiyorum. Aslında çok bir sorun oluşturmuyor ama çenem sürekli aniden kapanıyordu dilimi ısırıyordum. Yara oluyordu bazen. Ama mesela sadece çenem tık diye kapanıyor ama nöbet vs yok gerisi yok yani. Şu an en çok kollarım ve bacaklarımda atmalar oluyor. Sebebini bilmiyorum. Doktor epilepsi dediğinde inanmamıştım ben nöbet geçirmiyorum ki diye. O da epilepsinin bu çeşit formları da var demişti. Ama o zaman ilaçlar işe yarardı ? Arada kaldı gitti anlayacağınız.