• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Epila Lazer Cihazını Kullananların Paylaşım Alanı

Merhabalarrrrr... Ben geldim, uygulamalarıma devam ediyorum ama haftada 1 kere yapıyorum,oda 3 günümü alıo zaten.. İnşallah beklediğimiz sonuca ulaşıcass.. 2 ayı 5 gün sonra doldurucam!Ya merak ettiğim birşey var tam olarak belirgin azalma hangi ayda başlıyor?benim 2 ayda sadece inceldiler,öyle bi kaç tüylük alanlarda küçücük açılmalar var ama ben daha fazlasını istiyorum onca uğraş sonunda.. Bana motivasyon lazım ... yardım ediiiin:teselli:

Canım koltuk altı ve dizaltı bacak,sonra bikini de var.. 1,5 ay oldu 2 ye giricem.. daha ne kadarım var benim yaaaasenağlama:nazar:

bende tüm yüz, koltuk altı, yarım kol ve genital bölgeyi yapıyorum. valla cok uzun sürüyor artık bakmaktan gözlerim cıkıyor, ben de bakmadan yapmaya calısıyorum. hissediyorum kıllara denk geldigini ama sanki bakarak yapmaktan daha cok vaktimi alıyor Bıkmadan yapmaya devam... :emir_bebek:

arkadaslar kas üzeri ve kas arasında benim siyah kıllarım var onların uzaması yavasladı inceliyorlar da,ayak parmaklarımda da vardı onlar da aynı durumda. 3 haftada güzel bir ilerleme cok seviniyorum bunları görünce

arkadaslar ben yüzüme diger yerlerden daha düzenli uyguluyorum. dudak üstünde azalma oldu. kaş üzeri ve dudak üstünde sert kıllarımın uzaması cok yavasladı zaten ben lazeri denemiştim onda da önce yavaslama ve incelme oluyor. ayak baş parmaklarımda da var siyah kıllar onları da yapıyorum ve onlar da cok yavaşladı. gercekten sonuç alabilmek harika..

benimde epilayı kullanalı 10 gün oldu.bakalım daha çok erken ama iyi sonucu umutla bekliyorum.arda biraz acıyor ama kurtulmak için katlanacaz...

kaş arası 4 gün oldu jiletleyeli hala cıkmadılar,kaş üstü de yarısıdan azı su an inatla hızla uzuyor geri kalanı da gec uzamaya başladı. genital bölgeyi de düzenli yapıyorum 10 gündür. ama cok acıyor valla, en düşük derecede uygulama yapıyorum,bakalım ne olacak orası

Arkadaşlar ben bu bölümü ilk defa görüyorum mesajları tek tek okuyamadım ama yardımcı olursanız sevinirim..Öncelikle bu cihazı nereden aldınız vede kullunmasını nerden öğrendiniz?Çok merak ettim gerçekten faydasını görüyomusunuz yani piyasadaki lazer cihazları gibi mi?

lalacım iyi sanslar.. hiç merak etme tahriş olmaz ben rahatlıkla yapıyorum.. cok da acı cekmiyorum... yagmur hoşgeldin.. ilk 2-3 sayfayı okursan genel bilgileri alırsın zaten bu konuda en cok bilgi veren lala1 oldu. onun yazdıklarını okursan sana yardımcı our

ben uygulamaları hemen hemen hergün yapıyorum. normalde aynı yeri 2 defa lazerlemek gerekiyor ya ben o kadar sabredemiyorum o yüzden aynı gün içinde 2 defa degil de günde 1 defa uygulayarak hergün yapıyorum..

Okudum canım okudum da hani ilk zamandan bu zamnaki tecribeleri yada eklemek istedikleri vardır diye özellikle sordum cihazı alıp almama konusunda biraz kararsız kaldımda o yüzden..

tatlım bildigim kadarıyla hamilelere lazer yapılmıyor.. o yüzden istersen iyice arastır dogumdan sonra yapmaya basla..

yaw şu koltuk altı uygulaması beni öldürüo,çok hassas yaaa... hem kurtulmak istiom hemde gözümden yaş gelio,başka hiç bir yerim acımıo sadece koltuk altı.. napçam ben kızlar akıl verin banaa:1no2:
Bacaklar 9 hafta oldu,çok inceldiler,en çok onlara seviniyorum..
Bikini bölgesinede bacaklar kadar sık devam etmiyorum bazen aradan 2 hafta bile geçio,ama onada el atmaya karar verdim artık.. bigün boynum böööle kalcak:emir_bebek:tatlicadiarzu eğri:Roflol:
benim nisana kadar pamuk olmam lazım.. ha gayreeettttt..

kızlar benim morali cok bozuk makinem arada bir kendi kendine kapanıyor galiba içinde temasızlık var.. bugün olmaya basladı cok canım sıkıldı.. tamire götürsem anlarlar mı acaba

Cnm kıllar kısa ama bölge hassas,hele sol tarafım felaket:( artık ağlana ağlana kurtulcam bundan,bu 3. uygulamam oldu,ilk uygulamamda bu kadar değldi yani..

lalacım haklısın şarj cihazındaymıs sorun ben bugün biraz kabloyla ugrastım şimdi tamamen calısmıyor. ben bunu elden almıstım daha dogrusu yurt dısından getirmişlerdi.. sarj cihazını nerden bulucam cok da pahalıymıs..

Back