• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Epila Lazer Cihazını Kullananların Paylaşım Alanı

bu arada epila fiyatları inanılmaz düşmüş 390 ytl olmus.. lalacım sen ne kadar zaman kullandıktan sonra bozulmustu adaptör..

adaptör alıcaz artık. aleti dısardan getiren sahsa sordum, alırken sormuslar bozulursa ne olur diye herhangi bir elektrikci basitce yapabilir demişler. cok basit bir tesisat varmıs içinde.. ben burda bakıcam adaptöre.

ben aynı zamanda capilexde kullanıyorum...bakalım inşallah kurtulacaz şu kıllardan,tüylerden...

arkadaslar elektrikçiden 25 liraya adaptör aldım Aynı voltaj ve amper degerlerine sahip. makineyi kullanıyorum su anda rahatlıkla.. ben denedim valla bozulursa sizinki de yenisini istemenize gerek yok. ayrıca ben makineyi aldıgım sahsa sordum, makineyi yurt dısından alırken sormuslar bozulursa yaptırabilir miyiz diye. makinenin cok basit bir sistei oldugunu ve herhangi bir elektrikcinin yapabilecegini söylemişler.

lalacım ben makinemi ve adaptörü aldım götürdüm. zaten adaptör üzerinde 9 volt 1.2 amper yazıyor. benim alıgım da her makineye uyabilecek bişe voltajını kendin ayarlayabiliyorsun 3-6-9-12 volt secenekleri var. adaptör 1 amper ama makinemi rahatlıkla calıstırıyor. bir sorun olursa burda yazarım arkadaslar. bu arada capilex kremi ben eczanede görmüştüm. o da tüy azaltıcı aynı bioder gibi kullanılıyor sanırım

aaa serapcim cok sevindim senin icin!! acaba elektirikciye ne dedin de verdiler? cunku ben bu voltaj konusunda biraz endiseliydim.

huzzamcim capilex nedir? krem gibi bi seymi??? ben karinca yumurta yagi kullaniyorum ama capilex diye biseyi ilk defa duydum?!?

evet lalacım serap arkadaşımın da dediği gibi capilex tüy azaltıcı bi krem.onu lazeri yapmadığım yerlerimde kullanıyorum.ama ben lazeri uyguladığım yerlere capilex i kullanmıyorum.çünkü kıl kökü incelirse bu seferde lazer etki etmez diye düşünüyorum.yani lazeri uygulayamadığım yerlerdede capilex i kullanıyorum.ben de ne kadar çok şey kullanıyormuşum:roflol:ama nasipse şu kıllardan kurtulacağım:sm_cool:

selamm kızlarrr bu konuya en son ne zaman bakıldı anlıyamadımm son durum nedır bende almak ıstıyorumm gercekten bıtırdı sukadar zamanda dıycek olan varmı butun yazıları okudum ama :))

yanlıs anlamayınnn arkadaslar cok ozur dılerımm ama olumlu yanıt veren tek arkadas lala bahcesı yanı bır donemde cokk guzel bıoder reklamı yapıldı ve ben 1.5 yıldır kullanıyorum 6 aydır da serum kullanıyorum pek bısey oldugunu soyleyememm cokk ozur dılerım lalabahcesı ama ucuzz bısey degılkı yanı baska pek fazla kımse olumlu yorum yapmamıs guvenemedım sımdı reklam gıbı hermsjada cevap vermıssınnn gercekten ozur dılıyorum hakaret olarak dusunme ama bırtanem

yanı gercetken ne kadar suruyor gercekten bıtıyormu merak edıyorum ısın acıkcası ben sadece 800 mılyon maas alıyorum yanı 600 mıloyn verıcem onaa oyuzden kızlarr

arkadaslar epila 370 liraya düşmüş. ben 1.5 aydır kullanıyorum tüylerimin uzamasında yavaslama oldu. 3 aydan önce tam net cevap veremem. aramızda en uzun zamandır kullanan lala o yüzden biz de onun tecrübelerini takip ediyoruz. sunu da belirteyim makinenin ucu 1-3 kıl gördügü için biraz ugrastırıcı, yani vakit ayırabilecekseniz alın derim ben size.. herkese kolay gelsin

bende googleda arattım da bulamadım adresin ismi tam cıkmamıstı arada ikon vardı o yüzden hatırımda da degil.. basta epila vardı gerisi beni için hayal :)

lalacım o adresi özel mesajla yollar mısın? bu arada kızlar benim gögüs ucunda da siyah kıllar var biraz, ben oraya da uyguluyorum, merak etmeyin kahverengi bölge dısında lazer yapılabiliyor.. ben hiç aksatmadan uygulamama ragmen hiç dökülme olmadı, uzamada da yavaslama olmadı.. o bölge neden öyle zor anlamadım dogrusu.. benim gibi uygulayan varsa bilgi verebilir mi

canım ben gögsüme uzun zamandır uyguluyorum, uyguladıgım kıllar da cok kalın.. epila videosunu youtube dan mı izleyim

sinir oldum özel mesajlasma şuan hizmet veremiyormuş, lalacım sana özel msj atacaktım ki sen de bana cevap yazabilesin dedim ama olmadı

lalacım siteyi buldum teşekkürler.. bu arada benim tüyler cok inatcı yüzümdekiler dısındaki tüyler gec bitecek galiba. genital de cok acıyor mahvoluyorum yaparken ve bayagı uzun sürüyor

Back