Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam didymos, bu cihaz bildigimiz guzellik merkezlerinde ki lazer ama kisisellestirilmis versiyonu. killari azaltiyor ve dogru kullanirsan tamamen yok ediyor, tipki lazer seanslari gibi :) teknolojinin bize sunmus oldugu bir mucize yani.
selam ben uzun zamandir kullaniyorum sanirim ama tabi yurt disindaki tecrubeli kullanicilari takip ederek kullaniyorum ben. koltukalti ve dudak ustu bolgelerimi bitirdim, 2-3 ayimi aldi bu bolgeler. bacaklarima sanirim 1 ay daha kaldi tek tuk killar kaldi onlardan kurtulmaya calisiyorum su an icin ama bacaklar tam 6 ay icinde bitiyormus. yeni uygulama yaptigim bolge su an icin kas ustu. simdiye kadar biten bolgelerde tekrar cikan killar olmadi. ben memnun kaldim cihazdan. ama diger arkadaslara her zaman soyledigim seyi sizede soyliim, eger cihazi duzenli kullanmazsan, cihazdan beklentiniz olmasin. cihazdan ziyade bu sizin elinizde olan bir olay cunku :) kolay gelsin herkese
bu arada laf kuzenimden acilmisken komik bir sey anlatmak istiyorum size. o kuzenim gorumcesine kullanmaya baslamis cihazi. fakat gorumcesi bikmis kullanmaktan. bacaklarina 4 ay uygulama yapmis, 2 ay daha yapsaydi bacaklarindaki killardan kurtulcakti. (bacak uygulamasi 6 ay cunku) bacaklarindaki killari incecik olmus.
benim killarim afrikali oldu simdi kilo alip turklestiler diyip guluyordu :dance:.
unutmayin killariniz inceliyorsa iyi bir yola dogru gidiyorsunuz. ama biraktiginiz an kullanimi killariniz eski haline doner cunku lazer uygulamasi olmadigi icin killariniz eski gucune kavusur. kil kokundeki hucreleri eski sihhatina kavusmuslar sırnaşık şey.
bu durumu duzenli kullanimin onemin en guzel ornegi diye dusunuyorum.