• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Epila Lazer Cihazını Kullananların Paylaşım Alanı

ben lazere de gitmiştim o zamanda acıyordu. bugün jilet yaptıgım halde müthiş acıdı gerci adetim yeni bitti onun da hassaslıgı var. adetten 5 gün önce ve sonrası arası zaman cok acıdıgını söylemişti gittigim lazer merkezi

bahcelide mavi ısık lazer var. hiç memnun kalmadım yaptıgı yerin yarısı dökülüyordu yarısı dökülmüyordu yani yarım yamalak yapıyorlardı.. buttercım diger lazerle ilgili başlıklara bakarsan ankarada epilasyon merkezleriyle ilgili bayagı bi bilgi vermiş arkadaşlar..

lalacım uygulamam henüz 2 aya ulaştı ve bazı bölgelerde devamlı uygulama yapamıyorum cünkü evde yalnız kalma durumum pek olmuyor. o yüzden tüylerim hala hızlı uzuyor.. özellikle genital.. ama gögsüme her gün uygulama yaptıgım halde ordaki tüyler inanılmaz inatcı, yüzümde uzama bayagı yavasladı Sanırım bunun sebebi buraya düzenli uygulama yapıyor olmam.. kol altlarımda da gelişme var. umarım bitecek bu işkenceler..

bu arada musique arkadasımızdan hiç haber yok o da benimle nerdeyse aynı zamanda başlamıstı uygulamalara.. lalacım sen nereleri bitirdin ve uygulamaya devam ettigin yerlerde ne kadar zamanda bir yapıyorsun??

Selaam.. Yazılarınızı okudum,anlaşılan uygulamalar güsel devam ediyor.. Bende yarım bacağa ağırlık verdim,sol bacağımın yanları inanılmaz azaldı ama sağ bacak aynı değilsırnaşık şey valla bu ne uyumsuzluk anlamadım:tomato:
koltuk altına haftada 1 kere yapıyorum öteki türlü uğraşmam zor ve acıtıcı..
bacaklarımdakilerin uzayışında bi değişiklik olmadı daha hala çılgınlar gibiler..Ama bölgesel azalma beni tatmin eden tek gerçek diyebilirim.. :nazar:
Allah sabır ve kolaylık versin bizlere... :enbuyukkk:

selam didymos, bu cihaz bildigimiz guzellik merkezlerinde ki lazer ama kisisellestirilmis versiyonu. killari azaltiyor ve dogru kullanirsan tamamen yok ediyor, tipki lazer seanslari gibi :) teknolojinin bize sunmus oldugu bir mucize yani.

Canim sen nekadar zamandir kullaniyorsun faydasini gördünmü?
Nerelerine uyguladin?? :uhm:

ya merhaba,
bende almak istiyorum ama emin değilim yani bitiyormu kesin kıllar.lala1bahçesi sen memnunsun sanırım hala devam ediyormusun yapmaya olmassa bir süre daha seni takip edeyim diyorumben sonra alayım.

selam ben uzun zamandir kullaniyorum sanirim ama tabi yurt disindaki tecrubeli kullanicilari takip ederek kullaniyorum ben. koltukalti ve dudak ustu bolgelerimi bitirdim, 2-3 ayimi aldi bu bolgeler. bacaklarima sanirim 1 ay daha kaldi tek tuk killar kaldi onlardan kurtulmaya calisiyorum su an icin ama bacaklar tam 6 ay icinde bitiyormus. yeni uygulama yaptigim bolge su an icin kas ustu. simdiye kadar biten bolgelerde tekrar cikan killar olmadi. ben memnun kaldim cihazdan. ama diger arkadaslara her zaman soyledigim seyi sizede soyliim, eger cihazi duzenli kullanmazsan, cihazdan beklentiniz olmasin. cihazdan ziyade bu sizin elinizde olan bir olay cunku :) kolay gelsin herkese

Kardesim kullandigin alet bundanmi??
Bide bunu kullanirken agda yapmana gerek kalmiyormu??
Yani kullandigin zaman arasinda?
Ay umarim resimi koyabilirim buraya..
Lütfen lala_bahcesi hemen cevap ver..muck
ya koyamadim nasi koycam buraya resim??
Bak ismi tam olarak HAIR REMOVAL SYSTEM.Bide en üstünde SalonLAser yaziyor.Rio markasi..Seninkindenmi??
Baya bi telefona benziyor:)
Ahizeli falan...:)
Cevap bekliyorum canim zahmet olcak ama seninkiler yok olmus bari seninkinden alirim bende..

tülaycım senin dedigin alette tek tek kılları tutmak gerekiyor.. bu aletle göremedigin yerleri nasıl yapabilirsin ki.. ama epila ile göremesen de jilet yaptıgın her yere kolayca uygulama yapabilirsin.. senin söyledigin aletin etkinligi nedir bilmiyorum ama yıllar önce televizyonlarda da cok reklamı yapılmıstı, telefonla satışı yapılıyordu... yeni bir alet degil bence yine de sen bilirsin..

lalacım senin calısmalar cok güzel gidiyor.. ben evde oldugum halde tam düzenli yapamıyorum. 2 ay oldu azalmalar var ama henüz bitecek gibi degil.. özellikle de genital bölge.. evde yalnız kalamadıgım için haftada 2 kere anca yapabiliyorum.. bekleyecegiz ve görecegiz..

bilmiyorum daha önce telefonla satıldığını o cihazın iğneli olduğu için belki beyaz kıllardada etkilidir diye düşündüm onun iin yazdım adını buraya arkadaşlar tammaen iyi niyetle :)

meraba arkadaşlar ben yeni üyeyim forumu okudum çok meraklandım ve heyecanandım bişi soriim istiyorum.bu aletin ince tüyleri yakmadığını okudum.kalın tüyleri yaktığında tüyler incelmiyomu.onları alıyormu.dudak üstündeki tüylerde ince onları da görüyormu

bu arada laf kuzenimden acilmisken komik bir sey anlatmak istiyorum size. o kuzenim gorumcesine kullanmaya baslamis cihazi. fakat gorumcesi bikmis kullanmaktan. bacaklarina 4 ay uygulama yapmis, 2 ay daha yapsaydi bacaklarindaki killardan kurtulcakti. (bacak uygulamasi 6 ay cunku) bacaklarindaki killari incecik olmus.

benim killarim afrikali oldu simdi kilo alip turklestiler diyip guluyordu :dance:.

unutmayin killariniz inceliyorsa iyi bir yola dogru gidiyorsunuz. ama biraktiginiz an kullanimi killariniz eski haline doner cunku lazer uygulamasi olmadigi icin killariniz eski gucune kavusur. kil kokundeki hucreleri eski sihhatina kavusmuslar sırnaşık şey.

bu durumu duzenli kullanimin onemin en guzel ornegi diye dusunuyorum.

bu da bana kapak olsun:oklava:

lala1bahçesi ben kullanmaya başladım ilk seyansı dün yaptım dediğin gibi kılları yakmadım arada yananlar oldu tabi ama görünürde hiç bir şey yok bacaklarımı yaptım ama kıllar aynen duruyor acaba bir yerde yanlışmı yaptım kıllar dökülmesi gerekiyormu çok sordum ama neyse

arkadaslar agda yaptıgım yerlere agdadan sonra 2 gün boyunca limon suyu yada tuzlu su sürdüm 22 gün olmasına ragmen tüylerim yeni yeni cıkmaya basladı. normalde 10 gün sonra cıkmaya baslardı.. isterseniz bi deneyin.. yalnız agdadan sonra gözenekler acık oldugundan inanılmaz acıyor.. valla birkaç ay deneyecegim belki faydası olur.. sanırım tuzlu su daha etkili fakat kırazıklıklar oluyor günlerce biraz yaktıgı için, onu da bastan söyleyeyim senağlama

merhaba ben yeni üyeyim, epilayı yeni aldım ama doğru mu uyguluyorum bilmiyorum. kıla 3 kez bip sesi kadar tutuyorum, bazı kıllar yanıyo, bazı kıllarda sızı oluyo ama çoğunda acı hissetmiyorum, acaba acıyan kıllarda mı doğru uygulamış oluyorum, birde kullananlara bir sorum olacak, ben bacak bölgesiyle başladım ama hangi kıla dokundum hangisine dokunmadım anlayamıyorum, sizler nasıl anlıyosunuz, yoksa rastgele mi uyguluyosunuz

Back