• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Epila Lazer Cihazını Kullananların Paylaşım Alanı

deişik bi yöntem ancak biraz mesakatli bşşi ben ugrasamam o kadar yaa,benmki hemen 5 dk da olup biticek

arkadaşlar ben koltuk altıma 3 defa uyguladım ilk uygulamada dökülme olmadı 2 hafta sonra tekrar uyguladım yine dökülme yok; daha etkili olur belki diye ertesi gün tekrar uyguladım 4-5 gün geçti hala tek bir kıl bile dökülmedi. Bunun üzerine az önce güzellik merkezini arayıp lazer epilasyon için randevu aldım.artık epilayı kışın tekrar denemek üzere rafa kaldırdım. Bu kadar uğraşacağımı bilsem almazdım. sonuçta ucuz bişey de değil.
Bu arada damla sağlık sitesine de bu durumu sordum, en azından yanlış mı kullanıyorum bilgi alabilmek için, ama sadece nerden aldığımı sordular, anlaşmalı internet sitelerinden birinden aldığımı söylediğim halde hiç bir şekilde cevap vermediler ve ürün hakkındaki yorumumu yayınlamadılar. olumsuz hiç bir yorumu yayınlamıyolar. bu nedenle burada paylaşımımız çok önemli.

guzelım ben 3 senedır kullanıyorum gercekten cok pratık tafsıye ederım

guzelım ben 3 senedır kullanıyorum gercekten cok pratık tafsıye ederım
3 senedir kullandığını yazmışsın.peki şimdiye kadar bitmiş olması gerekmez miydi kılların.yani kökünden kalıcı çözüm sağlamadı mı?
o kdar sürerse bioder kullanmak daha mantıklı geliyor.çünkü ben bioderden fayda gördüm.
yanlış anlamayın yani epila lazer aleti olduğu için bu kadar sürmesine şaşırdım..

benim bi arkadasim var amerikada o da 3 senedir kullaniyormus ama ilk once bacaklarini yapmis, sonra koltuk altini vs. bolge bolge kullanirsan oyle seneler alabiliyor herhalde hehe. bu arada bioder de guzel ama iste ne biliim etkisinin yuzdesi az geliyor bana. 58-68% arasi bir etkinlik diyor. epilanin etkisi 88? 90%mi ne. oyle bi sey.
peki arkadaşın bacaklarını mesela kaç yılda bitirdi acaba?yani ne bileyim bir bölgenin tamamen bitmiş olması lazım değil mi bu sürede?bacaklarla 3 yıl uğraşmak zordur herhalde.amerikadaki alet ile burdaki epila aynı cihaz mı ki?

çok acıyormu bu aletle tüyleri almak. normal epilasyon aleti gibi mi? yani hani makineler varya kullandığımız onlar gibi mi ?

ya arkadaşlar ya lalabahçesi yada zorluzorro gibi bu cihazı kuullanan arkadaşlarımız şöyle tam ayrıntılı işe yarıyormu yaramıyormu bi net yorum yapsınlar sonuçları nelerdir anlatsınlar bizde artık net kararımızı verelim alıp almamaya hergeçen gün kafam karışıyor benim

epila yı gecen ay xxxxxxxxxx dan aldım müşteri hizmetleri cok ilgiliydi ve cok hızlı teslim edildi. ancak epila da hemen verim almak için 1 2 ay kullanmak gerekiyormus . su an için cok memnunum. insaalh dedikleri gibi sonucuda iyi olur.

arkadaşım ben tam da umutsuzluğa kapılmak üzereyken bir baktım bacaklarımda yer yer boş alanlar oluşmuş. gerçekten geç de olsa işe yarayacağına inandım artık. düzenli kullanmak zor geldiği için rastgele tutmuştum bacaklarıma.

selam arkadaşlar bende dün aldım epilayı ve bugun hemen kullanmaya başladım cızz diye kılda bi yanma hissi duyuyorum kıl kopuyo daha sonra ama noktacık gibi olmuyo birazdaha uzun kalabiliyor sizdede ölemi

merhabalar ben yeni bir üyeyim
epilayı yaklaşık 2 ay kadar önce aldım
deneme tahtası olarak ilk önce eşimde denedik :)
simdi ben deniyorum bir süredir uduğumdan iyi çıktı doğrusu sizede tavsiye edebilrim kesinlikle xxxxxxxxxxxx diye bir kullanıcı var ondan lamıştım ertssi gün elime geldi ürün
kullanımı hakkında soracak arkadaşlar olursa yardımcı olabilirm

bana yardımcı olabilirsin bnde kullandım dün ama kimi tuyler kısa kısa kaldı kimiside nokta gbi önemli olan köküne kdr tüyü yakmakmı?.o noktalarıda cımbızla çekebiliorum o zmnda acıo demekki kökü yanmamışmı oluo

Herkese merhaba.. Yaz başında epilamı aldım ama sık sık denize gittiğim için kullanmak zor oluyordu bende bugünden itibaren ciddi bir epila kullanma devresine geçiyorum... Her gelişmeyi haber vericem.. Epila kullanıcıları; kuzenimin koltuk altında hiç tüy kalmadı yaklaşık 2.5 aydır kullanıyor,ilgililerin dikkatinesengözlerimebaksanab

Arkadaşlar bende denemek istiyorum bu cihazı.Gerçi daha önce lazer yaptırmıştım heryerime ama bunu merak ettim.

Back