• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Epila Lazer Cihazını Kullananların Paylaşım Alanı

ben de kılları tek tek yakıyorum ama bende bir problem var sanki..uğraştığım yerler inceliyor ama çok uğraşmadığım yerlerde kıl çıkmaz olduCADIARZU

Arkadaşlar ben de anlamıyorum acaba ışın verirken makineyi hareket ettirecek miyiz ve her kılı yakmamız mı gerek Lale1 litfen bize bilgi verrrr

hehehe valla arkadaşlar bndede öle biliomusunuz uğraşarak yaptıım yerler hala inatla çıkarken.yorulup amaaan diyip yaptığım yerlerden epei az çıkıo :D anlamadım bi türlü :D

kızlar genital bölge en düşükte bile cok acıyoooo.. Yüzümde bile hiç acı hissetmiyorum ama oralar fena acıyoo

arkadaşlar ben lazer yaptırıyordum genitalde inanın o zaman da cok acıyordu O kadar acı epilada olmuyor ama acıya katlanmazsak bitmezzzzz kıllarrr

Arkadaşlar ben de anlamıyorum acaba ışın verirken makineyi hareket ettirecek miyiz ve her kılı yakmamız mı gerek Lale1 litfen bize bilgi verrrr
:1hug:

lalacım neden artık yazmıyacaktın?bizimle tecrübelerini paylaşmaya devam et lütfen.şuan lazeri uyguladığın yerlerde durum ne?diğer kullanan arkadaşlarda bilgi verirlerse seviniriz.bende aleti aldım ama daha kullanmadım.inşallah etki eder

lalacım lütfen yazmamazlık etme,sen gelişmeleri yazdıkca biz daha da hırslanıyoruz Ben ısrarla kullanmaya devam ediyorum 10 gün oldu ama bazen nasıl beceriyorsam kıl yanıyo o da deriyi yakıyo. Biraz tahriş oldum diyebilirim ama bundan sonra daha dikkatli olacagım. Benimkinin yanmasının bir diger sebebi de her gün yapıyor olmam galiba Tavsiyene uyup 2 günde bir yapıcam.. kendine iyi bak ve lütfen yazzzz şekerrrr

kızlar ben tembelliğimden hala dudak üstünü bitiremedim. o kadar uzun zaman oldu ki epilayı elime almayalı. rahatsız olacak kadar da kalmadı halbuki bir uğraşsam bitecek.

:dance: lalacım cok sagol önerilerin için. ben etki etmiyordur diye makineyi aynı yere uzun tutuyordum yani birkaç defa bip sesini duyuyordum. bundan sonra fazla tutmayacagım cünkü kıl köklerinin gözenekleri tahriş oldu; kılların dibi siyah oldu galiba deri yanmış Neyse artık dikkat ediyorum cok zorlamayacagım... kendine iyi bak sekerim

merhabalaarrr..:teytey: Ben uygulamalara devam ediyorm.. yaklaşık 1,5 ay olduve tüylerim baya inceldi,ama tabiki bölge bölgede olsa bittiğini görmek en büyük arzum.. bakalım daha ne kadar zamanım kaldı büyük gün için:)
Sizler ne yaptınız ?? Sonuçlar nasıl gidiyor?
özellikle yeni kullanan arkadaşlar bol şans hepinize...:hooray:

bende bu hafta başlıyacam.gelişmeleri iletirim arkadaşlar.inşallah büyük gelişmeler olurda emeğimiz boşa gitmez.diğer kullanan arkadaşlarda değişiklikleri yazarlarsa daha azimleniriz

hımmm bencede en iyisini yapmışsın hem epila hem karınca yumurtası yagı hadi hayırlısı olumlu haberlerini bekliyoruz

Uygulamalara devam arkadaşlar.. herşey zordu şuana kadar ama artık zordu başarmanın zamanı..
lala1bahçesi tüy bakımından son durumun nedir? %100 lük bir dilimin ne kadarını ne kadar zamanda yokettiğinden bahsedermisin?
kolay gelsin güzel bayanlar..:nazar:

bende üenmeden uygulamaya devam ediyorum ama alan cok valla nasıl bitiricem bilmiyorum,bazen lazere gideyim diyorum ama o da ince tüylerde cok etkili degil,yani bosa para vermek istemiyorum Şimdilik kullanıma devam sonuç alırsam arkadaslar yazıcam size

bazen tüylere tek tek bakıyorum diplerini iyi lazerlemek için ama o zaman da cok yoruluyor gözlerim nasıl olacak bu iş bakmadan da olmuyor Pes etmemem gerek bana yardım edinnnn

ben 2 haftadır düzenli kullanıyorum, aslında 4 haftaya yakın oldu ama 2 hafta düzenli kullanamadım ara ara kullandım Şimdi düzenli kullanıyorum umarım işe yarar

ben şuan calısmıyorum bizim atamalar aralıkta yapılacak o zamana kadar bayagı bi yol kat etmem gerek Tüm cabam bunun için Artık sizden ögrendigim kullanma yöntemleriyle en iyi sekilde yapmaya calısacagım, yardımlarınız için teşekkürlerrr sırnaşık şey :1hug:

Back