• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Epila Lazer Cihazını Kullananların Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben epilayı genitalde kullandım sanırım oradaki tüyler kalın olduğundan daha çabuk azalıyormuş.ben birkaç kere kullandım incelme oldu azalmadan ziyade.iş güç evlendim ve kullanamadım.vakit isteyen bir iş.şimdi satıyorum epilamı almak isteyen olursa bi ton para dökmesin ben yarı fiyatına satıyorum hihoyyyt

bende lazer epilasyon aleti aldım...bir halta yaramıyor....tek tek tüylerin üzerine kırmızı ışık yanıyor sadece...tüyleri falan yakmıyor...nasıl bir alet hiç bişey anlamadım....saatlerce tüyün üzerine tutuyorsun...aldığıma bin pişman oldum...400 tl para verdim...çokta pahalı... o kadar pişman oldumki anlatamam....

Ben almayı düşünüyordum ama kafam allak bullak oldu bu cihaz birişe yarıyor mu yaramıyor mu??

bende almayı düşünüyordum ama vazgeçtim iyikide vazgeçmişim kimse doğru düzgün faydasını görmemiş sanırım...

almayı düşünen varsa ben de satıyorum. bir iki kolumda deneme dışında hiç kullanılmadı.

ben de almıştım kolumda iki kez denedim iki defada da yara olunca bıraktım. öylece duruyor. almanızı hiç tavsiye etmiyorum.

Back