Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar rica ediyorum hüzzam zanetta pinar35 nickli üyeler yorum yada başka şey yazmayın sadece lütfen kullananlar şöle yada böle yazsın fiyat konusu arkadaşlara kalmıştır rica ederim aranan şeyler bulunmuyor zor oluyoryerimseniben
Ne demek istediğinizi anlamadım forumun başlığı sadece epila cihazını kullanan arkadaşlar ve bende kullananlarda biriyim.Yorumlarımı niye yazmiim ki?Bide zaten burdaki çogunluk aleti satın almayı düşünenler olduğu için kullananlara memnuniyetleri hakkında soru sorması daha mantıklı değilmi?Kullanmayan üyelerin olduğu başlığın altına yazı yazarlarsa nasıl cevap alabilirler sorulara gerçekten anlayamadım.
Evet bende zanetta arkadaşıma katılıyorum tamamen.Biz burada aldığımız bir epilasyon cihazını a dan z ye herşeyini paylaşmakiçin yazıyoruz.Eğer forumda bir kısıtlama olacaksa nasıl doğruyu bulacağız onu anlamadım.
ben 2 gündür makineyi kullanıyorum inşallah faydası olur. kullanma klavuzunda ne kadar uzaklıkta tutacagımızı filan yazmıyor artık kullana kullana ögrencez galiba. kılları jiletlememe ragmen bazen yanma oluyor ama ben cok acı hissetmedim henüz, şişlik de olmadı Umarım dogru yoldayımdır yanlış yapmıyorumdurr
:enbuyukkk:
serapçım mesafesini düşünmene gerek yok,epilanın ışın yerinin az yanında metal bir çubuk var o zaten ideal mesafeyi ayarlıyorsüprizzzzz bol şansssssşakkıdı