- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
- Konu Sahibi nouvellemariee
-
Kuzum yanılma payı çok düşük aslında. Benim yaptığım CVS , %1 yaklaşılıyor mesela. Çok düşük bence.Bizde onu dusunduk ya zaten onun iyiligi icin yaptik. Ama amniyosenteze guvenmemeliydim bazen yanlis cikabiliyormus yani ksiacasi aldirmamaliydim diye dusunuyorum pisman olmak ustemiyorsaniz aldirmayin ben cok pismanim cok
Birisi down sendromlu deyip aldirmis saglikli cikmis o da amniyosenteze guvenmis ama yanlislik oluyor iste dedigin gibi %100 diyorlar hatta. Kimse oyle dunyaya gelmek istemezdi eminim isyan ederdi ama vicdan iste rahat birakmiyorKuzum yanılma payı çok düşük aslında. Benim yaptığım CVS , %1 yaklaşılıyor mesela. Çok düşük bence.
Kötü hissetme kendini. Biz her türlü şeyi yapmaya hazırdık ama bi insan için öyle bi hayatı yaşamak hiç kolay değil.
Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin canım. Çok büyük bi risk . Sen içini ferah tut.Birisi down sendromlu deyip aldirmis saglikli cikmis o da amniyosenteze guvenmis ama yanlislik oluyor iste dedigin gibi %100 diyorlar hatta. Kimse oyle dunyaya gelmek istemezdi eminim isyan ederdi ama vicdan iste rahat birakmiyor
Amin amin canim cumlemize insallah. Bu riske girmeyenlerdeniz biz ama evlat deyip bagirimiza basmaliydikAllah sağlıklı gebelikler nasip etsin canım. Çok büyük bi risk . Sen içini ferah tut.
Biz evlat diyip bağrımıza basarız. Ama bile bile ladeslemek bu. Sem elinden geleni yaparsın da onu tatmin edecek kadar yeteceğimiz ne malum. Turner kız çocuklarında oluyor. Ve onlar çocuk sahibi olamıyor. Bu büyük bi vebal bence. Ya anne olmayı çok isterse. Napacaksın o zamanAmin amin canim cumlemize insallah. Bu riske girmeyenlerdeniz biz ama evlat deyip bagirimiza basmaliydik
Aldirmak da buyuk bi vebaldi ve buyuk bi gunahti . Zaten bende bunlari dusundum oyle karar verdim anne ben anne olamiycakmyim deseydi nolurdum bilemiyorumBiz evlat diyip bağrımıza basarız. Ama bile bile ladeslemek bu. Sem elinden geleni yaparsın da onu tatmin edecek kadar yeteceğimiz ne malum. Turner kız çocuklarında oluyor. Ve onlar çocuk sahibi olamıyor. Bu büyük bi vebal bence. Ya anne olmayı çok isterse. Napacaksın o zaman
Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin canım. Çok büyük bi risk . Sen içini ferah tut.
Ayni azap bende de var2 ay oldu ben normal doguma izin verdim normal dogurttular ve direk olduAldirmak da buyuk bi vebaldi ve buyuk bi gunahti . Zaten bende bunlari dusundum oyle karar verdim anne ben anne olamiycakmyim deseydi nolurdum bilemiyorumama yinede nolursa olsun birakmamaliydim ya onu kiymamaliydim minicik cana
Allah sabir versinAyni azap bende de var2 ay oldu ben normal doguma izin verdim normal dogurttular ve direk oldu
Ama sürekli bu düşüncelerle kendini harab etme canım. Çok büyük değildi daha. Evet bi canı vardı ama eşim şöyle diyor, insanın ömrü nefes sayısı kadardır. Doğmadığı sürece de birey olarak sayılmıyor kuzum. Sana demez miydi , sen kendi vicdanını rahatlatacaksın ben ise anne olamayacağım diye. Evet, sağlıklı doğsa her şeyin yolunda gideceğini kimse garanti edemez. Ama bu durum bile bile ladeslemektir. Kendini üzme bu kadar lütfen.Aldirmak da buyuk bi vebaldi ve buyuk bi gunahti . Zaten bende bunlari dusundum oyle karar verdim anne ben anne olamiycakmyim deseydi nolurdum bilemiyorumama yinede nolursa olsun birakmamaliydim ya onu kiymamaliydim minicik cana
Allah sabır versin canım.Ayni azap bende de var2 ay oldu ben normal doguma izin verdim normal dogurttular ve direk oldu
cucelik el ayak ice donuk karni basi odem uzuvlari kisa gogus kafesi dar ve kisa oldugundan ciger olusmamis malesef genetigi temiz geldi kdomozom temiz geldi niye boyle oldu bilmiyom kizamikcik yuzunden galiba karnimda bebek.kizamikcik cikardi dedilet cunku bir rubella testi pozitif bir negatif geliyordu 5 kere yapildi bu test oyle yaniOlumcul iskelet displazisi
Senin sonucun cikti mi canim??
sizin sonucunuz çıktı mı,güzel bir haber duyalım inşAllah...Canım yaaa. Yukarda sevinç yaşarken aşağınınmış bu mesajı gördüğümde sevincim kursağımda kaldı. O ne ki acaba yaaa. Açıklamadı mı? Benim doktorum bana şöyle demişti. CVS %1 olasılıkla yanlış sonuç verir. Yani plasenta ile bebek uyuşmayabiliyormuş. Cvs sonrası sonucu desteklemek için amniosentez yapmıyorız tekrar.
Seninki daha farklı tabii . Seninki ile karıştığı söyleniyor. Kaçıncı haftadasın ? Yaptıracak mısın ?
Allah sabır versin canım. Çok fazla rahatsızlığı varmış yavrunun.cucelik el ayak ice donuk karni basi odem uzuvlari kisa gogus kafesi dar ve kisa oldugundan ciger olusmamis malesef genetigi temiz geldi kdomozom temiz geldi niye boyle oldu bilmiyom kizamikcik yuzunden galiba karnimda bebek.kizamikcik cikardi dedilet cunku bir rubella testi pozitif bir negatif geliyordu 5 kere yapildi bu test oyle yani
Pazartesi ön sonuç alacağız nasipse canım. Kesin sonuç 2 hafta sonra.sizin sonucunuz çıktı mı,güzel bir haber duyalım inşAllah...
Insallah iyi haber alirsiniz on sonuc yuzde 99 dogru cikiyo ona gore doktorlar anliyo herseyiAllah sabır versin canım. Çok fazla rahatsızlığı varmış yavrunun.Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
Pazartesi ön sonuç alacağız nasipse canım. Kesin sonuç 2 hafta sonra.
İnşallah canım. Valla içimi rahatlattın. Doktor yine de asıl sonucu görelim der diye korkuyordum.Insallah iyi haber alirsiniz on sonuc yuzde 99 dogru cikiyo ona gore doktorlar anliyo herseyi
İnşallah ön sonuçta kesin sonuçta çok güzel gelir,bizi haberdar etmeyi unutma,güzel haberlerini bekliyoruzAllah sabır versin canım. Çok fazla rahatsızlığı varmış yavrunun.Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
Pazartesi ön sonuç alacağız nasipse canım. Kesin sonuç 2 hafta sonra.
Benimde normal.dogum oldu 1 ay oldu ama gecmiyor bu azap gecmicek de..Ayni azap bende de var2 ay oldu ben normal doguma izin verdim normal dogurttular ve direk oldu
Evet anne karnindaki neden sayilmiyor hic anlamiyorum o da bi birey o da bir canli ve herseyden ote evlatti buyuk kucuk farketmezAma sürekli bu düşüncelerle kendini harab etme canım. Çok büyük değildi daha. Evet bi canı vardı ama eşim şöyle diyor, insanın ömrü nefes sayısı kadardır. Doğmadığı sürece de birey olarak sayılmıyor kuzum. Sana demez miydi , sen kendi vicdanını rahatlatacaksın ben ise anne olamayacağım diye. Evet, sağlıklı doğsa her şeyin yolunda gideceğini kimse garanti edemez. Ama bu durum bile bile ladeslemektir. Kendini üzme bu kadar lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?