- Konu Sahibi nouvellemariee
-
Merhaba cvs sonuçlarınız çıktı mıMerhaba arkadaşlar bir sorum olacak kız arkadaşım 12+2 haftalık hamile bugün kontrole gittiğinde bebeğin ense kalınlığı 6.5 çıkmış. Kordondan sıvı alınması için fakülteye yönlendirmişler başına böyle bişey gelen var mı? Süreç nasıl devam edecek
İnşallh iyi sonuçlar alırsınız bende nipt testinin sonucunu bekliyorumCVs yeni yapıldı elbette sonuçlar hakkında bilgilendiririm
İnşallah sizde iyi sonuçlar alırsınız. Bu süreçte bol bol dua ettik bebeği için. CVS yapılmadan tekrar ölçüldü 4 çıktı sonucu hayırlısı bakalımİnşallh iyi sonuçlar alırsınız bende nipt testinin sonucunu bekliyorum
İnşallah sizde iyi sonuçlar alırsınız. Bu süreçte bol bol dua ettik bebeği için. CVS yapılmadan tekrar ölçüldü 4 çıktı sonucu hayırlısı bakalım[/QUOTE inşallh rabbim herkesin yardımcısı olsun
merhaba inşallah bebeğnizde bir sorun yoktur ben fetal dna testi yaptırdım çok şükür temiz çıktı şimdi ayrıntılı ultrasona girmeyi bekliyorum.merhaba 11+1 haftalık ense kalınlığı 4.1 cıktı ödem oluşmuş lütfen yorum yapar mısınız sizler ne yaptınız
Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.merhaba inşallah bebeğnizde bir sorun yoktur ben fetal dna testi yaptırdım çok şükür temiz çıktı şimdi ayrıntılı ultrasona girmeyi bekliyorum.
Amin amin inşallh biz 19+3 oldukRabbim hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.
Kac haftaliksiniz su anda?
Detaylı ultrason ne zaman olacak peki?Amin amin inşallh biz 19+3 olduk
6 nisanda gircem inşallah.Detaylı ultrason ne zaman olacak peki?
Hayırlı haberler alırsın inşallah arkadaşım.6 nisanda gircem inşallah.
Merhaba arkadaslar
Aynı seyi bende yasadım . 11+2 gittiğimde 5.1 ense kalınlığı çıktı 12+1 de 6.2 olmuştu cvs önerdiler işlem sırasında fenalaştığım için yapılamadı ve panaroma test yaptırdım ve sonuç turner sendromu çıktı. Bütün doktorlar aldırmamı kötü bir durum olduğundan bahsettiler aldırmadım ancak 16+1 de kalbi durmuş doğum yapmak zorunda kaldım çok üzücü yıkıcı bir süreç allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?