Ense kalınlığı

İnşallah ön sonuçta kesin sonuçta çok güzel gelir,bizi haberdar etmeyi unutma,güzel haberlerini bekliyoruz
Pazartesi eşim alacak sonuçları. Salı gideceğiz canım. Bizim de anlayabileceğimiz bi açıklama yazılmış olur mu bilmiyorum ama haber ederim mutlaka canım. Sağolasın.
Evet anne karnindaki neden sayilmiyor hic anlamiyorum o da bi birey o da bir canli ve herseyden ote evlatti buyuk kucuk farketmez
Kuzum hukukta bu şekilde geçiyor. Evet canlı ama ilk başlarda o kadar da büyük değil zaten. Limon, portakal kadar bi şey. Böyle yaparak kendine daha çok eziyet ediyorsun. Yapma. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip edecek inşallah .

Insallah insallah isteyen herkese nasip etsin rabbim keske soylemek kadar kolay olsa kuzum

Ölürüm benim kardeşim 3 buçuk aylık hamileyken ense kalınlığı olduğunu öğrendi Dr aldirin kardeşim hayır dedi çok ağladı inanmak istemedi başka bir özel hastaneye gitti ultrason da aynısı çıktı emin olmak için test ne varsa yaptılar doğruydu down sendromuydu ama beklediler Allah'tan gelen herşey güzel deyip karişmadilar takiii 1 ay kabus gibi geçti tekrar gidip kalpte delik olduğunu öğrendiler Dr fazla yaşamaz ya anne karnında ölür yada doğarsa birsuru ameliyattan geçer ömrü azdır dediler evet sıvıda aldirdilar sonuçlar gelene kadar kardeşim öksürükten suyu çok azalmıştı riskli olur diye bebeği aldirdilar... Çok zor bir süreçti stresi insanı bitiriyo Allah kimsenin başına vermesin arkadaşınızinda yar ve yardımcısi olsun inşallah AMİNNN

a

[QUOTE="Bebekler degerlidir, post: 59889572, member: kucucuk bir can bence cunku kalp atisi var atiyo hareketlerini hissediyorsun 4.5 aylikti benim 180 gram olum raporu bile gerildi kuzuma kolay bisey degil henim 7 yasinda bir oglum var o neyse giden yavrumda ayniydi opmesem koklamsam kucagima almasamda giden oglum da ayniydi

Amin amin cok uzuldum cok zor gercekten

Benimde 150 gram dogdu Allah sabirlar versin hepimize

Deme oyle psikolojin cok bozulmus canim sakin ne kadar oldu ilk cocuk muydu
Bana en fazla 7 aya kadar doguma dayanir dayanabilirse dedi doktor oda kordonu kestigim an ilk nefeste olecek dedi bende ilk zamanlar cok.pisman oldum ama allah kimseye kaldiramayacsgi yuk vermez bu kullarini bizden cok sevmiski hemen yanina aldi saf temiz gunahsiz sabir olmusun onune gecilmez artik bundan sonrasi onemli allahim saglikli sihhatli hayirli cocuklar nasip etsin yitirdikletimiz sefaatcimiz olsun birdaha rabbim bu acilari gostermesin mubarek gunlerde

Cok sevindim canim cok sukur
Allah razı olsun canım. Sağolasın. Rabbim sana sağlıklı bir evlat nasip etsin hayırlısı ile inşallah
Ooo cok cok sevindim mm canım valla Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah tamamına erdirsin al miniği Saglıkla kucagına:)
Allah razı olsun canım. Sağolasın. Amin inşallah canım. Çok zor valla. Hep beraber inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…