- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
- Konu Sahibi nouvellemariee
-
Pazartesi eşim alacak sonuçları. Salı gideceğiz canım. Bizim de anlayabileceğimiz bi açıklama yazılmış olur mu bilmiyorum ama haber ederim mutlaka canım. Sağolasın.İnşallah ön sonuçta kesin sonuçta çok güzel gelir,bizi haberdar etmeyi unutma,güzel haberlerini bekliyoruz
Kuzum hukukta bu şekilde geçiyor. Evet canlı ama ilk başlarda o kadar da büyük değil zaten. Limon, portakal kadar bi şey. Böyle yaparak kendine daha çok eziyet ediyorsun. Yapma. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip edecek inşallah .Evet anne karnindaki neden sayilmiyor hic anlamiyorum o da bi birey o da bir canli ve herseyden ote evlatti buyuk kucuk farketmez
Insallah insallah isteyen herkese nasip etsin rabbimPazartesi eşim alacak sonuçları. Salı gideceğiz canım. Bizim de anlayabileceğimiz bi açıklama yazılmış olur mu bilmiyorum ama haber ederim mutlaka canım. Sağolasın.
Kuzum hukukta bu şekilde geçiyor. Evet canlı ama ilk başlarda o kadar da büyük değil zaten. Limon, portakal kadar bi şey. Böyle yaparak kendine daha çok eziyet ediyorsun. Yapma. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip edecek inşallah .
aPazartesi eşim alacak sonuçları. Salı gideceğiz canım. Bizim de anlayabileceğimiz bi açıklama yazılmış olur mu bilmiyorum ama haber ederim mutlaka canım. Sağolasın.
Kuzum hukukta bu şekilde geçiyor. Evet canlı ama ilk başlarda o kadar da büyük değil zaten. Limon, portakal kadar bi şey. Böyle yaparak kendine daha çok eziyet ediyorsun. Yapma. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip edecek inşallah .
Icini ferah tut herkesin ayni olcak diye bisey yok strese girme hayirlisi olsunİnşallah canım. Valla içimi rahatlattın. Doktor yine de asıl sonucu görelim der diye korkuyordum.
Amin amin cok uzuldum cok zor gercektenÖlürüm benim kardeşim 3 buçuk aylık hamileyken ense kalınlığı olduğunu öğrendi Dr aldirin kardeşim hayır dedi çok ağladı inanmak istemedi başka bir özel hastaneye gitti ultrason da aynısı çıktı emin olmak için test ne varsa yaptılar doğruydu down sendromuydu ama beklediler Allah'tan gelen herşey güzel deyip karişmadilar takiii 1 ay kabus gibi geçti tekrar gidip kalpte delik olduğunu öğrendiler Dr fazla yaşamaz ya anne karnında ölür yada doğarsa birsuru ameliyattan geçer ömrü azdır dediler evet sıvıda aldirdilar sonuçlar gelene kadar kardeşim öksürükten suyu çok azalmıştı riskli olur diye bebeği aldirdilar... Çok zor bir süreçti stresi insanı bitiriyo Allah kimsenin başına vermesin arkadaşınızinda yar ve yardımcısi olsun inşallah AMİNNN
Benimde 150 gram dogdu Allah sabirlar versin hepimize[QUOTE="Bebekler degerlidir, post: 59889572, member: kucucuk bir can bence cunku kalp atisi var atiyo hareketlerini hissediyorsun 4.5 aylikti benim 180 gram olum raporu bile gerildi kuzuma kolay bisey degil henim 7 yasinda bir oglum var o neyse giden yavrumda ayniydi opmesem koklamsam kucagima almasamda giden oglum da ayniydi
Amin canim cok iyi anliyorum seni kader kismet nasip degilmis bize bu bebekler ins oteki tarafta karsimiza cikarlarBenimde 150 gram dogdu Allah sabirlar versin hepimize
Amin canim cok iyi anliyorum seni kader kismet nasip degilmis bize bu bebekler ins oteki tarafta karsimiza cikarlar
Insallah insallah. Aldirmamak en dogrusuydu gerekirse onunla ölürdüm daha iyiydiAmin canim cok iyi anliyorum seni kader kismet nasip degilmis bize bu bebekler ins oteki tarafta karsimiza cikarlar
Deme oyle psikolojin cok bozulmus canim sakin ne kadar oldu ilk cocuk muyduInsallah insallah. Aldirmamak en dogrusuydu gerekirse onunla ölürdüm daha iyiydi
Bana en fazla 7 aya kadar doguma dayanir dayanabilirse dedi doktor oda kordonu kestigim an ilk nefeste olecek dedi bende ilk zamanlar cok.pisman oldum ama allah kimseye kaldiramayacsgi yuk vermez bu kullarini bizden cok sevmiski hemen yanina aldi saf temiz gunahsiz sabir olmusun onune gecilmez artik bundan sonrasi onemli allahim saglikli sihhatli hayirli cocuklar nasip etsin yitirdikletimiz sefaatcimiz olsun birdaha rabbim bu acilari gostermesin mubarek gunlerdeDeme oyle psikolojin cok bozulmus canim sakin ne kadar oldu ilk cocuk muydu
1 ay olduDeme oyle psikolojin cok bozulmus canim sakin ne kadar oldu ilk cocuk muydu
Amin insallahAllah nicelereine kavustursun zor ne deyimki
Canım naptın sonuçlar çıktı mıAllah sabır versin canım. Çok fazla rahatsızlığı varmış yavrunun.Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
Pazartesi ön sonuç alacağız nasipse canım. Kesin sonuç 2 hafta sonra.
Selam canım. Ön sonuçlar iyi çıktı şükür. Ama kesin sonucu beklememiz gerekiyor. Ultrasonda da ölçümler iyi çıktı şükür :)Canım naptın sonuçlar çıktı mı
Cok sevindim canim cok sukurSelam canım. Ön sonuçlar iyi çıktı şükür. Ama kesin sonucu beklememiz gerekiyor. Ultrasonda da ölçümler iyi çıktı şükür :)
Ooo cok cok sevindim mm canım valla Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah tamamına erdirsin al miniği Saglıkla kucagına:)Selam canım. Ön sonuçlar iyi çıktı şükür. Ama kesin sonucu beklememiz gerekiyor. Ultrasonda da ölçümler iyi çıktı şükür :)
Allah razı olsun canım. Sağolasın. Rabbim sana sağlıklı bir evlat nasip etsin hayırlısı ile inşallahCok sevindim canim cok sukur
Allah razı olsun canım. Sağolasın. Amin inşallah canım. Çok zor valla. Hep beraber inşallah canım.Ooo cok cok sevindim mm canım valla Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah tamamına erdirsin al miniği Saglıkla kucagına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?