- Konu Sahibi nouvellemariee
-
Sizin yaşadığınız ya da duyduğunuz bir durum var mı bu konuda?Allah sabır versin canım. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Çok zor bi şey.
Doktorumun bana dediği şey, ense kalınlığı ileriki zamanlarda normal seviyeye inse dahi bu ölçümü görmüş olmak bile yetiyor dedi. Şu an bebek ne durumda? CVS yapılmadı mı sonrasında?
Allah sabır versin. Ne zor şeylerRabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın.
Rabbim yardımcınız olsun. Sağlıkla doğar inşallah. En azından down ile ilgili her şeyi araştırmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü her aşamada eğitim gerektiren bi durum .
Kistik higroma ense kalınlığı ile aynı anlama geliyor canım. Ense kalınlığının bölüm bölüm ayrılmış olma durumu kistik higroma.
Allah yardımcın olsunRabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın. Çok zor şeyler. Ama lütfen güçlü ol. Nasbimizde ne varsa onu yaşıyoruz maalesef. Ben de yarın CVS ye gireceğim. Ne hissedeceğimi, ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Geçen cuma ense kalınlığı 6.28 ölçüldü. Bu yüzden perinatoloğa yönlendirildim. Aynı gün öğleden sonra perinatolog gördü beni. 1. 5 saat bilgi verdi. Ultrasonda 5.08 ölçtü o da. %20 genetik %15 Fiziksel , toplamda %40 olasılıkla bi sorun olabilir. CVS önerdi genetik bi sorun var mı diye bakmak için. Dün CVS yapıldı. Bu işlemin düşük riski var tabi. O yüzden bi hafta risk var. Bi haftanın geçmesini bekliyorum nasipse.Sizin yaşadığınız ya da duyduğunuz bir durum var mı bu konuda?
Suanda arkadaşınızın bebeği doğdu ve sağlıklı mı acaba?
Cvs yapıldı sonuçlar temiz çıktı detaylı ultrason da da belli oldu canım bebek kesin olarak sağlıklı şuanAllah sabır versin canım. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Çok zor bi şey.
Doktorumun bana dediği şey, ense kalınlığı ileriki zamanlarda normal seviyeye inse dahi bu ölçümü görmüş olmak bile yetiyor dedi. Şu an bebek ne durumda? CVS yapılmadı mı sonrasında?
Allah sabır versin. Ne zor şeylerRabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın.
Rabbim yardımcınız olsun. Sağlıkla doğar inşallah. En azından down ile ilgili her şeyi araştırmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü her aşamada eğitim gerektiren bi durum .
Kistik higroma ense kalınlığı ile aynı anlama geliyor canım. Ense kalınlığının bölüm bölüm ayrılmış olma durumu kistik higroma.
Allah yardımcın olsunRabbim kimseyi evlat acısı ile sınamasın. Çok zor şeyler. Ama lütfen güçlü ol. Nasbimizde ne varsa onu yaşıyoruz maalesef. Ben de yarın CVS ye gireceğim. Ne hissedeceğimi, ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Çok sevindim valla. Rabbim herkese bu sonucu almayı nasip etsin.Cvs yapıldı sonuçlar temiz çıktı detaylı ultrason da da belli oldu canım bebek kesin olarak sağlıklı şuan
Umudum oldu arkadaşınız bizimde ensede 7 mm ödem vardı 14. Haftada doktor hemen geçmez zaten geçeceksede dedi. Beklemedeyiz inşallah güzel olacak her şeyDaha doğmadı ama detaylı ultrason da down sendromu olmadığı belli oldu canım
Canim sonuclarin ciktimi bebegin ne durumda?
İnşallah hiçbirşey çıkmmayacaktır,Rabbime teslim olmak ve bolca dua etmek önemli tabi bu süreçte,Allah yardımcımız olsun inşAllahGeçen cuma ense kalınlığı 6.28 ölçüldü. Bu yüzden perinatoloğa yönlendirildim. Aynı gün öğleden sonra perinatolog gördü beni. 1. 5 saat bilgi verdi. Ultrasonda 5.08 ölçtü o da. %20 genetik %15 Fiziksel , toplamda %40 olasılıkla bi sorun olabilir. CVS önerdi genetik bi sorun var mı diye bakmak için. Dün CVS yapıldı. Bu işlemin düşük riski var tabi. O yüzden bi hafta risk var. Bi haftanın geçmesini bekliyorum nasipse.
Eğer genetik temiz çıkarsa ilerleyen haftalarda organlara bakılarak fiziksel rahatsızlık var mı diye araştırılacak. Tabii eğer sorun varsa o zamana kadar bebek düşebilir, karnımda şişebilir veya kalbi durabilirmiş. Dua edip bekliyoruz işte. Yapıcak başka bi şey yok.
Eğer fiziksel bi sorunu yoksa doğumdan sonra takip edilmeli. Illa sorun olacak değil ama takip şart.
Amin canım. Inşallah. Sabırla bekliyoruz artık.İnşallah hiçbirşey çıkmmayacaktır,Rabbime teslim olmak ve bolca dua etmek önemli tabi bu süreçte,Allah yardımcımız olsun inşAllah
Ne zamam cikaacakmis canim sonuclar? Üzülme diyemiycem uzülmmek elde degilHala çıkmadı. Cok kötüyüm. Bunu yazarken bile ağlıyorum şuan. Rabbim güç versin. Bilmiyorum ne yapacağımı. Nolur dua edin nolur. Bu durumda ayakta kalmak cok güç. Ona baglanmayayim diye elimi karnıma dahi götüremiyorum. Rabbim nolur bizi evlatlarımızla sınama.
Ense kalınlığı 6.28 çıkınca perinatoloğa yönlendirdiler. O da 5.08 ölçtü. Aynı zamanda kalp ve karaciğer arasındaki bi damarda ters akim var. Pazartesi CVS yapıldı. Bu hafta düşük riskim var o yüzden. 10 gün sorna ön sonuçlar çıkacak. 1 ay sonra kesin sonuç.Bilmiyordum canimsagol. Senin bebeginde ne sorun var cvs yaptirdinmi sonuclar ciktimi
Allah razı olsun canım. Sağolasın. Amin inşallahInsallah temiz sonuclar alirsin canim Alllah bbegini sana bagislasin insallah
Hayirli haberler alirsin insallah canimEnse kalınlığı 6.28 çıkınca perinatoloğa yönlendirdiler. O da 5.08 ölçtü. Aynı zamanda kalp ve karaciğer arasındaki bi damarda ters akim var. Pazartesi CVS yapıldı. Bu hafta düşük riskim var o yüzden. 10 gün sorna ön sonuçlar çıkacak. 1 ay sonra kesin sonuç.
Allah razı olsun canım. Sağolasın. Amin inşallah
Sağolasın canım. İnşallah.H
Hayirli haberler alirsin insallah canim
Ne zamam cikaacakmis canim sonuclar? Üzülme diyemiycem uzülmmek elde degilamin canim rabbim guc versin size ve herkese dua edicem insallah sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim elini karnina koymasanda baglaniyorsun zaten anne olmak boyle bisey gormedigin birine bu kadar baglanmak annelik iste...
Çok çook sevindim senin adına,sağlıkla gelsin bebeğin inşAllah,bundan sonra yaşadığın her anın tadını doya doya,şükrede şükrede yaşaman dileğiyle...Arkaaslar canlar sonucu aldım sonuç temiz çıktı. Rabbime cok şükür. Rabbim şu mübarek ramazan ayında su mubarek cuma gününde sıkıntı yaşayan herkesin yardımcısı olsun. Rabbim evlatlarını sağlıkla sıhhatle kucağına almayi koklamayi nasip etsinRabbim dualarımızı kabul etsin. Ben de her gun dua edicem sıkıntıda olanlar için. Rabbim yüzümüzü güldürsün
Cokccok sevindim canm gozun aydij keske benim sonuclarimda temz gelseydi keskeArkaaslar canlar sonucu aldım sonuç temiz çıktı. Rabbime cok şükür. Rabbim şu mübarek ramazan ayında su mubarek cuma gününde sıkıntı yaşayan herkesin yardımcısı olsun. Rabbim evlatlarını sağlıkla sıhhatle kucağına almayi koklamayi nasip etsinRabbim dualarımızı kabul etsin. Ben de her gun dua edicem sıkıntıda olanlar için. Rabbim yüzümüzü güldürsün
Cokccok sevindim canm gozun aydij keske benim sonuclarimda temz gelseydi keskecok sanslisiniz
Canım yaaa. Yukarda sevinç yaşarken aşağınınmış bu mesajı gördüğümde sevincim kursağımda kaldı. O ne ki acaba yaaa. Açıklamadı mı? Benim doktorum bana şöyle demişti. CVS %1 olasılıkla yanlış sonuç verir. Yani plasenta ile bebek uyuşmayabiliyormuş. Cvs sonrası sonucu desteklemek için amniosentez yapmıyorız tekrar.Suan yıkıldım doktorum aradı kız bebek oldugu icin dogru sonuc çıkmamış anne dna sı ile karışmış yani çıkan sonuclar bebeğe degil bana ait olabilirmiş maternal contaminizasyon diye birsey olmus ve cvs sonucu ekarte edilip tekrar amniyosentez olmam gerekiyormuş.
Inanamiyorum su an da . Bu doktorlarin yapacagi isi ben........... bu ne sacmalik insanin sevincini kursaginda birakiyorlar sanki ufak bisi bu yaa inanamiyorum tekrar amniyosentez cok cok tehlikeli ama yapacak bisey yok ne yazikki icinin rahat olmasi icin yaptirmalisinSuan yıkıldım doktorum aradı kız bebek oldugu icin dogru sonuc çıkmamış anne dna sı ile karışmış yani çıkan sonuclar bebeğe degil bana ait olabilirmiş maternal contaminizasyon diye birsey olmus ve cvs sonucu ekarte edilip tekrar amniyosentez olmam gerekiyormuş.
Senin sonucun cikti mi canim??Canım yaaa. Yukarda sevinç yaşarken aşağınınmış bu mesajı gördüğümde sevincim kursağımda kaldı. O ne ki acaba yaaa. Açıklamadı mı? Benim doktorum bana şöyle demişti. CVS %1 olasılıkla yanlış sonuç verir. Yani plasenta ile bebek uyuşmayabiliyormuş. Cvs sonrası sonucu desteklemek için amniosentez yapmıyorız tekrar.
Seninki daha farklı tabii . Seninki ile karıştığı söyleniyor. Kaçıncı haftadasın ? Yaptıracak mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?