- Konu Sahibi nouvellemariee
Amin canim sen nasil yasamistin sonlandirdinmiBende yasadim bu duyguyu allah kimseye yasatmasin cok zor. Rabjim saglikli evlatlar versin isteyen herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim sen nasil yasamistin sonlandirdinmiBende yasadim bu duyguyu allah kimseye yasatmasin cok zor. Rabjim saglikli evlatlar versin isteyen herkese
Ben getrdim esim babasinin ustune gomdu ne yattigini biliyorumEvet planliyorum Allahin izniyle gun sayiyorum 1 ay 20 gunum kaldi. 3 ay yasakti. Bende almadigima pisman olmustum dedigin gibi o an dusunemedik hic almadik hastanenin mezarligina gomuldu cok pismanim gercekten koydu onu orda birakmak
O an saglikli dusunemedik malesef nerde yattigini bile bilmiyorumBen getrdim esim babasinin ustune gomdu ne yattigini biliyorum
Ayin 6 da 3 ay olcak dogum yapali benim surem az kaldi ama hamileyken rubella testi pozituf gelmisti aimdi ne eurymda bilmiyorum bebek mi ben mi kizamikcik cikardik bilinmiyo bebek varken kizamikcik testim 1 pozitif bir negatif geliyordu bebek gittikten sonra yaptirmadim eger negatif gelirse asi olmam lazim ve 6 sy beklemem laxim aldigim kg veremedim stresten yefim dogum sonrasida yefimmm yedimmmm stres yaramiyo banaCennette gelecek yanına ins uzulme
Malesef evetAmin canim sen nasil yasamistin sonlandirdinmi
Malesef evet
Neden? Ne hastaligi vardiMalesef evet
Strese girme canim yememeye calis kiloda etkiliyor hamileligi. Simdi tekrar yaptir bakalim ne cikacakAyin 6 da 3 ay olcak dogum yapali benim surem az kaldi ama hamileyken rubella testi pozituf gelmisti aimdi ne eurymda bilmiyorum bebek mi ben mi kizamikcik cikardik bilinmiyo bebek varken kizamikcik testim 1 pozitif bir negatif geliyordu bebek gittikten sonra yaptirmadim eger negatif gelirse asi olmam lazim ve 6 sy beklemem laxim aldigim kg veremedim stresten yefim dogum sonrasida yefimmm yedimmmm stres yaramiyo bana
Ne cikti.canimYaptirdim bakalim