• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ense kalınlığı

Cennette gelecek yanına ins uzulme
Ayin 6 da 3 ay olcak dogum yapali benim surem az kaldi ama hamileyken rubella testi pozituf gelmisti aimdi ne eurymda bilmiyorum bebek mi ben mi kizamikcik cikardik bilinmiyo bebek varken kizamikcik testim 1 pozitif bir negatif geliyordu bebek gittikten sonra yaptirmadim eger negatif gelirse asi olmam lazim ve 6 sy beklemem laxim aldigim kg veremedim stresten yefim dogum sonrasida yefimmm yedimmmm stres yaramiyo bana

Ayin 6 da 3 ay olcak dogum yapali benim surem az kaldi ama hamileyken rubella testi pozituf gelmisti aimdi ne eurymda bilmiyorum bebek mi ben mi kizamikcik cikardik bilinmiyo bebek varken kizamikcik testim 1 pozitif bir negatif geliyordu bebek gittikten sonra yaptirmadim eger negatif gelirse asi olmam lazim ve 6 sy beklemem laxim aldigim kg veremedim stresten yefim dogum sonrasida yefimmm yedimmmm stres yaramiyo bana
Strese girme canim yememeye calis kiloda etkiliyor hamileligi. Simdi tekrar yaptir bakalim ne cikacak

Merhaba size burdan endişelenmeyin kızlar bana da öyle dediler ama bebeğim de hiçbirşey yok diye yazacağım günleri hayal ettim hep...O minik mucizem annesi çok mutlu ederek gelecek dedim ama olmadı malesef...Bebeğim doğdu,doğduğu an down sendromlu dediler ve 40. ncı gününde genetik testlerle kesinleşti...Şu an karşımda bir meleğim var,annesinin kolu kanadı kırık...Mesele beneğimi kabullenememek değil ama tüm hamileliliğim boyunca kemdimi hep olumlu sonuca şartlamışım...Şimdi içim alev alev...Nasıl geçecek bilmiyorum ama geçecektir inşAllah...Dua edin bizim için lütfen...

Allah yardimcin olsun o bir.melek masum uzulme onla gecilecegin gunleri hayalleini kur hayirlisi bu dmek lazim diyecek soz teselli edecek bisey diyemiyorum uzulme sagligi yerinde olsun en iyi kendisine yetebilecek bir insan olsun

Merhabalar 12+6 hamileyim geçen hafta doktora gittiğimde bebeğimin ense kalınlığının 3.5 mm olduğunun ve hastalık ihtimali olabileceğini söylediler bebeğinden parça alınması için başka bir doktora sevk ettiler ama gitmedim her ne olursa olsun doğurmak istiyorum acaba ense kalınlığı bu şekilde çıkıpta bir sorun yaşayan oldu mu

Back