- 7 Şubat 2019
- 188
- 71
- 28
- 36
- Konu Sahibi nouvellemariee
-
Gozun aydin saglikla al kucagina cinsiyey bellimiSelam canım. Ön sonuçlar iyi çıktı şükür. Ama kesin sonucu beklememiz gerekiyor. Ultrasonda da ölçümler iyi çıktı şükür :)
Allah razı olsun canım. Doktoe şimdilik kız gibi duruyor dedi :)Gozun aydin saglikla al kucagina cinsiyey bellimi
Sağolasın canım. Rabbim Hayırlı evlat nasip etsin herkese inşallah . Ben de seviyom kızlarıHadi hayirlisi masallah cok sevindim kiz cocuklarini cok severim
Insallah canm amin saglikla insallahAllah razı olsun canım. Sağolasın. Rabbim sana sağlıklı bir evlat nasip etsin hayırlısı ile inşallah ♥
Allah razı olsun canım. Sağolasın. Amin inşallah canım. Çok zor valla. Hep beraber inşallah canım. ♥
Amin insallah icim.gitti bugun bir kac bebek gordum yavrum hayatta olsaydi 7 aylikti karnimdaInsallah canm amin saglikla insallahAllah isteyen herkese nasip etsin insallah
Cok zor acinin her turlusu kotu ama bu bir baska mi bilmiyorum tek pismanligim.bakmadim.keske baksaydim kucagima alsaydim cok.zoruma gidiyo kucucuk kutuya koyup elime vermeleri tarifsiz anlayilmaz oy bebegim oy yakti beniAmin insallah icim.gitti bugun bir kac bebek gordum yavrum hayatta olsaydi 7 aylikti karnimda
Benimde 6 aylik olacaktiAmin insallah icim.gitti bugun bir kac bebek gordum yavrum hayatta olsaydi 7 aylikti karnimda
Ben de bakmadigima cok pisman olmustum saatlerce agladim bakmadigim icin Allahtan ki esim cekmis fotografini benim haberim bile yoktu cektiginden bana gostermicekmis normalde dayanamadi halime gosterdi. Ama dunya gozuyle bakmak elime almak isterdimCok zor acinin her turlusu kotu ama bu bir baska mi bilmiyorum tek pismanligim.bakmadim.keske baksaydim kucagima alsaydim cok.zoruma gidiyo kucucuk kutuya koyup elime vermeleri tarifsiz anlayilmaz oy bebegim oy yakti beni
Canim sukur ki cocugun var onla avunursun olmayanlar ne yapsinParcalanmaz mi
Allah sanada nasip etsin canimCanim sukur ki cocugun var onla avunursun olmayanlar ne yapsin
Benimki cekmemis o an insan ne yapacagini bilmiyo saglikli dusunemiyo iste sonradn daha cok koyuyoBen de bakmadigima cok pisman olmustum saatlerce agladim bakmadigim icin Allahtan ki esim cekmis fotografini benim haberim bile yoktu cektiginden bana gostermicekmis normalde dayanamadi halime gosterdi. Ama dunya gozuyle bakmak elime almak isterdim
Bende yasadim bu duyguyu allah kimseye yasatmasin cok zor. Rabjim saglikli evlatlar versin isteyen herkeseCok zor acinin her turlusu kotu ama bu bir baska mi bilmiyorum tek pismanligim.bakmadim.keske baksaydim kucagima alsaydim cok.zoruma gidiyo kucucuk kutuya koyup elime vermeleri tarifsiz anlayilmaz oy bebegim oy yakti beni
AminBende yasadim bu duyguyu allah kimseye yasatmasin cok zor. Rabjim saglikli evlatlar versin isteyen herkese
Hamile kalmayi planliyor musun tekrar
Evet planliyorum Allahin izniyle gun sayiyorum 1 ay 20 gunum kaldi. 3 ay yasakti. Bende almadigima pisman olmustum dedigin gibi o an dusunemedik hic almadik hastanenin mezarligina gomuldu cok pismanim gercekten koydu onu orda birakmakBenimki cekmemis o an insan ne yapacagini bilmiyo saglikli dusunemiyo iste sonradn daha cok koyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?