Ense kalınlığı

Ense kalinligi belli zamandan sonra geciyo oglum cuveymis eller kollari kisaymis carpikmis ve gogus kafesi dar ve kisa oldugundan cigerleri olusmamisti doktorlar en fazla 6 aya kadar dayanir dediler yasam fonk yok dedile4 cok zordu arar vermek buyuk hayati riski var annenin dediler beni kizamikcik cikariyo gosteriyordu buyuk oglum icin kabil ettim dogumu cunku onjnda bana ihtiyaci vardi

Çok geçmiş olsun amin inşallah

Çok üzüldüm rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallh. İskelet yapısında sorun olduğu ayrıntılı ultrasondamı anlaşıldı.

Hayırlı haberler alırsın inşallah arkadaşım.
Istanbulda mısın peki.
Doktor olarak perinatolog mu bakıyor nasil randevu aldın biraz bilgi almam mümkün mü?
Amin inşallh hepimiz hayırlı haberler alalım. Hayır ben Denizlide yaşıyorum özel bir hastahaneden randevu aldım.

21 gun sonra sonuclar cikacak buyuk ihtimal eger temiz gelirse 21 haftada kalp ekosu ve ayrintili ultrasyon isteycekler bebegin bedensel.gelisiminde sikinti var mi bakilcak ense kalinliginin neden ya kromozom bozuklugu yada bedensel bozukluk tan kaynaklaniyo organ taramasi yapilacak ins sikintimolmaz

Günaydın,perşembe günü ayrıntılı ultrasona girdim ben de kızlar,21 haftalıkken yani...Ense kalınlığının hala olduğunu ve 6,27mm olduğunu bununla birlikte burun kemiğinin küçük olmasının down riskini daha da artırdığını söyledi doktor...amniosentez yaptırmayacağımızı birkez daha belirttik,o zaman doğum sonrasını bekleyeceksiniz dedi,dualarınıza ben de talibim,lütfen dua edin bizede

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım.
Dilerim sağlıkla kucağına alırsın.

Amniosentez nedir canım neden yaptırmadınız

Amin inşallah canım

Sağlıkla gelir inşallah bebeğin cnm

Evet klavye azizligi burun lazer kemigi gorundu mu ayni seyleri yasadigimdan sordum kusara bakmayin ins iyi bebginiz cinsiyeti ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…