- 7 Şubat 2019
- 188
- 71
- 28
- 36
- Konu Sahibi nouvellemariee
-
Çok geçmiş olsunCok gecmis olsun benim bebegimded de ense kalinligi cikti 4 cvs yapildi temiz geldi ama bebegin iskelet yapisi bozukmus olumcul.iskelet displazisi dendi ve degerlerimi oynattigi icin dogum karari cikti 18 haftalikken doguma aldilar olu dogum yaptim cok zor allah kimseye yasatmasin ins
Çok üzüldüm rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallh. İskelet yapısında sorun olduğu ayrıntılı ultrasondamı anlaşıldı.Ense kalinligi belli zamandan sonra geciyo oglum cuveymis eller kollari kisaymis carpikmis ve gogus kafesi dar ve kisa oldugundan cigerleri olusmamisti doktorlar en fazla 6 aya kadar dayanir dediler yasam fonk yok dedile4 cok zordu arar vermek buyuk hayati riski var annenin dediler beni kizamikcik cikariyo gosteriyordu buyuk oglum icin kabil ettim dogumu cunku onjnda bana ihtiyaci vardi
Amin inşallh hepimiz hayırlı haberler alalım. Hayır ben Denizlide yaşıyorum özel bir hastahaneden randevu aldım.Hayırlı haberler alırsın inşallah arkadaşım.
Istanbulda mısın peki.
Doktor olarak perinatolog mu bakıyor nasil randevu aldın biraz bilgi almam mümkün mü?
Once sag ayak ice donuk.dendi ayrintili ultrasyon 21 haftada yapiliyodu benim ciddi problem gorundugunden erekn ulrasyona aldilarÇok üzüldüm rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallh. İskelet yapısında sorun olduğu ayrıntılı ultrasondamı anlaşıldı.
Tesekkur ederim rabbim dusmana ma vermesinÇok geçmiş olsunamin inşallah
21 gun sonra sonuclar cikacak buyuk ihtimal eger temiz gelirse 21 haftada kalp ekosu ve ayrintili ultrasyon isteycekler bebegin bedensel.gelisiminde sikinti var mi bakilcak ense kalinliginin neden ya kromozom bozuklugu yada bedensel bozukluk tan kaynaklaniyo organ taramasi yapilacak ins sikintimolmazMerhaba arkadaşlar bir sorum olacak kız arkadaşım 12+2 haftalık hamile bugün kontrole gittiğinde bebeğin ense kalınlığı 6.5 çıkmış. Kordondan sıvı alınması için fakülteye yönlendirmişler başına böyle bişey gelen var mı? Süreç nasıl devam edecek
Cokniyi anliyorum seniÖyle tabi canım yıkıcı olmaz mı hiç. Daha o minik keseyi gördüğümüzde başlııyor hayallerimiz akışına bırakmak yerine fazla kaptırıyoruz en ufak sorunda çok fazla yıkılıyoruz. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım.Günaydın,perşembe günü ayrıntılı ultrasona girdim ben de kızlar,21 haftalıkken yani...Ense kalınlığının hala olduğunu ve 6,27mm olduğunu bununla birlikte burun kemiğinin küçük olmasının down riskini daha da artırdığını söyledi doktor...amniosentez yaptırmayacağımızı birkez daha belirttik,o zaman doğum sonrasını bekleyeceksiniz dedi,dualarınıza ben de talibim,lütfen dua edin bizede
Amniosentez nedir canım neden yaptırmadınızGünaydın,perşembe günü ayrıntılı ultrasona girdim ben de kızlar,21 haftalıkken yani...Ense kalınlığının hala olduğunu ve 6,27mm olduğunu bununla birlikte burun kemiğinin küçük olmasının down riskini daha da artırdığını söyledi doktor...amniosentez yaptırmayacağımızı birkez daha belirttik,o zaman doğum sonrasını bekleyeceksiniz dedi,dualarınıza ben de talibim,lütfen dua edin bizede
Amin inşallah canım21 gun sonra sonuclar cikacak buyuk ihtimal eger temiz gelirse 21 haftada kalp ekosu ve ayrintili ultrasyon isteycekler bebegin bedensel.gelisiminde sikinti var mi bakilcak ense kalinliginin neden ya kromozom bozuklugu yada bedensel bozukluk tan kaynaklaniyo organ taramasi yapilacak ins sikintimolmaz
Yaptirmalisin korkma en azindan hazirlikli olursun arastirisin doguma kadar bu sure gecmez cok yioranirsin allah korusin ins yoktur bisey ben cvs yaptirdim hangi kromozom.bozukligu varsa cikiyo 13.mu 18 mi 21.miAmniosentez nedir canım neden yaptırmadınız
Kalote sıkıntı nedir?Kalote sikinti gorundumu
Kalpte sıkıntı demek istediniz sanırım,artık tıbbi terimleri o kadar sık duymaya başladık ki,bahsettiğiniz farklı bir durum sandım...kalp ve diğer organlarda herhangi bir sıkıntı gözlenmedi çok şükür yapılan detaylı ultrasonda..Kalote sikinti gorundumu
Sağlıkla gelir inşallah bebeğin cnmGünaydın,perşembe günü ayrıntılı ultrasona girdim ben de kızlar,21 haftalıkken yani...Ense kalınlığının hala olduğunu ve 6,27mm olduğunu bununla birlikte burun kemiğinin küçük olmasının down riskini daha da artırdığını söyledi doktor...amniosentez yaptırmayacağımızı birkez daha belirttik,o zaman doğum sonrasını bekleyeceksiniz dedi,dualarınıza ben de talibim,lütfen dua edin bizede
İnşAllah,çok teşekkür ederimSağlıkla gelir inşallah bebeğin cnm
Evet klavye azizligi burun lazer kemigi gorundu mu ayni seyleri yasadigimdan sordum kusara bakmayin ins iyi bebginiz cinsiyeti neKalpte sıkıntı demek istediniz sanırım,artık tıbbi terimleri o kadar sık duymaya başladık ki,bahsettiğiniz farklı bir durum sandım...kalp ve diğer organlarda herhangi bir sıkıntı gözlenmedi çok şükür yapılan detaylı ultrasonda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?