Enler hakkında...

Haklısın, zaten bir önceki mesajımda da değinmiştim bu durumun haklılık payına :)
Benim demek istediğim de aslında şuydu;

Önemli kategorilerde yıllanmış üyeleri silemezsin zaten istesen de, örneğin yılın en çalışkan üyesi, şimdi buraya yıllanmış üyelerden hiçbirini koymamak haksızlık olur.
Fakat ne bileyim mesela yılın en nazik üyesi, yılın en ciddi üyesi (bütün başlıklar aklıma gelmiyor) vb. kategorilere daha yeni üyeler eklenebilir :)

Bu arada "yeni" den kasıt da zaten, hiç emek vermeyen üye değil. Yeni yeni yükselişe geçen üyeler, adı son bir yılda çok duyulmaya başlayan üyeler gibi :)

evet katılıyorum her baslıkta aynı uyelerı görmek mumkun bence 1 ya da 2 kategoride olmalı bir kişi hem a hem b hem c oluyor :)

Son düzenleme:

Sizinle hiç merhabamız olmadığı halde sayfanıza arada bakardım,bence sonuna kadar hak ediyorsunuz..

Bu lafları ima edenleride hiç kaale bile almayın bence..

Oyumu xxderinxx'e verdim ama sizide takdir ediyorum bu yönden

Üye ve yönetim ayrı olsa keşke daha iyi olurdu bencede

kimki onlar, az yemeğini yapmadım, resim eklemeye cesaret edemesemde

Bende diyorum ki yeni üye kendini tanıtsınki bizlerde onu tanıyıp oy verebilelim.mesela en iyi çıkış yapanda o senenin üyesi olsun bence

hak eden hak etmeyen olayı da bir garip zaten..neye göre kime göre?

benim de iki kategoride önde olmasını istediğim insanlar var ve bence onların alması gerekir ama bu bana göre..

bir de işin eğlencesine takılırsanız hiç polemiğe gerek kalmaz,bu kadar abartmamak lazım :)

Bence de hakedenlerden birisin göz var nizam var yanii olabildiğin kadar çoğu yerde aktif olduğun belli. Burada çoğu yerde kendini gösteren, kk adına çalışan kişilerden bahsediliyor senin de yemek tariflerin var birçok kişiye buu konuda yardımcı olmuşsundur. Ağzı olan konuşur boşver sen..

Kadişcim bizler bunu rekabet değilde eğlence gibi görüyoruz abartmıyoruz ki,demekki çok ciddiye alanlar var bunu

Şimdi ben en olmazsam yakarım bu gezegeni mesela (ŞAKA TABİKİ)

Kadişcim bizler bunu rekabet değilde eğlence gibi görüyoruz abartmıyoruz ki,demekki çok ciddiye alanlar var bunu

Şimdi ben en olmazsam yakarım bu gezegeni mesela (ŞAKA TABİKİ)

ablacım birçok dalda adayım ama hiçbirinde seçilemeyeceğim :) umrumda mı değil çünkü aday gösterilip oy almak bile güzelken neden ciddiye alıp olay yapar ki insanlar?

evet seçilmek tabii ki güzel birşey.ama yarışma değil de eğlence bu bence.

gerçekten bu kadar küçük şeyler için bu kadar çok düşünüyor musunuz?

evet çok eğlenceli gerçekten de,benimde çok hoşuma gitti bu anket işi...
bu arada çok teşekkürler:)

çok teşekkür ederim sağolasın,Derin enim yan komşum(KK'da) kesinlikle hakediyor...

kimki onlar, az yemeğini yapmadım, resim eklemeye cesaret edemesemde

canım teşekkür ederim,seni cesaretlendirmek için ne yapmalıyım

kesinlikle eğlence taraftarıyım,ama bazı arkdaşlar kendi çaplarında eğlenirken,diğer adayları üzdüklerinin kırdıklarının fakında bile değiller..
iş böyle olunca,mecburen kendinizi ifade etmek için daha ciddi yorumlar yazıyorsunuz...o zamanda anketi çok ciddiye alıyor damgasını yiyorsunuz

canım sağol teşekkür ederim,elimden geleni yapıyorum daha da fazlasını yapmaya çalışacağım her zaman

gerçekten bu kadar küçük şeyler için bu kadar çok düşünüyor musunuz?

evet düşünülüyor gerçekten...
eğlenirken haz almak lazım,ben alıyorum...anketleri takip etmekten keyif duyuyorum ve sonucu büyük bir merakla bekliyorum..

yılın uyesıı elosssaaaammmmm

aslında hepsini ben hakediyorum
hatta editörlük bile hakediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…