Enler hakkında...

Katılıyorum 10kişi olsun.
Eski kazananlar katılmasın.
Fazla talep alanlar ankette yer alsın...
Kazeeen nerelerdesin duy sesimi :3:
Nasıl önerilerim...

Canım fazla talep alanlar bu yılın kazananları olursa ne olacak peki?:26:

Ama kesinlikle belli sayıda aday gösterilenler girmeli listelere...
3 kişi, 5 kişi v.b..Artık o limiti yönetim belirler..

peki sonunda bir numara var mı
bi ödül falan olsun kazanana proluk falan verilsin
ya da 3 ay ban yemesin mesela :1:

Canım fazla talep alanlar bu yılın kazananları olursa ne olacak peki?:26:

Ama kesinlikle belli sayıda aday gösterilenler girmeli listelere...
3 kişi, 5 kişi v.b..Artık o limiti yönetim belirler..

Canımcım bu sene kazananlar katılmayacak seneye işte...
Bunu kural olarak koyacak kazen seneyeki anket kurallarına.
Böylece o isimler katılamamış olacak.
Tabiki sadece seneye katılamayacaklar ondan sonraki sene genekatılabilirler.
1sene katılıp 1sene katılmayacak kazanan yani.

Seyyahım ,yılın üyesi seçilenede edilik versinler o zaman,güzel olur:51:

kkya damgasını amanede ve muklakukla vurdu diyorum
yılın üyesi olurlar mı bilmem ama
çıkışı yapan onlar

ama seneye en ağlak en kocişci en sinir en kabrisli en ezik gibi esprik kategoriler de istiyorum
yönetime bilhassa kazene duyrulur

Bence yarışmanın sistemi gayet adil. Her üyeye adayını seçme ve destekleme hakkı veriyor.
Eski üye olmaktan ziyade aktif ve yüksek performans gösteren, gezindiği konu yelpazesi geniş
olan üyeler daha çok kişi tarafından tanınır hale geliyor.
Bir kaç konuda çakılıp kalanla, pek çok konuda varolan üyenin alacağı oy aynı olmayacaktır elbette.
Örneğin ben; yeterince eski olmama ve 7-24 online olmama rağmen nikimi tanıyanınınız pek azdır.
Bulunduğum bir kaç topik arkadaşlarım tarafından aday gösterilmiş ve onların desteğini almış olmama
rağmen en seçilmem mümkün değildir. Üstelik katıldığım konularda fazlasıyla aktif olduğum halde.
Çünkü bu birkaç topikten başka, kulitta ne yapar, aday gösterildiği konuyla ilgili referansları
nedir bilen yoktur.
Yönetimdeki arkadaşlarımız arasında da tek geçilenler olduğu gibi oy alamayanlar da vardır.
Onlar da girgin veya mesafeli duruşlarına göre tanınıp destek alıyorlar.
Sisteme kısıtlamalar ve ayrıcalıklar getirmenin heyecan grafiğini düşüreceğine inanıyorum.
Sistemi oluşturan arkadaşlarımın ve adayları belirleyen ve oy veren arkadaşlarımın yadsınamaz
büyük emekleriyle bu güzellikler yaşanıyor.
Dilerim her günümüz böyle güzel heyecanlarla şölen havasında geçer.
Kadınlar kulübünün oluşmasına katkıda bulunan her nefesi
yürekten kutluyor, EN Sosyal ağ KADINLAR KULÜBÜNE nice yıllar diliyorum.

ben bi de dingiltere kraliçesine bayıldım
güzel nick bulmuş

hayrolsun ....

anlamadım ne oldu gene ?

şuanki anketlerde resetlensemi diye düşünmedim değil, yanlış verdiklerim oldu, yani diğer ismi sonradan görüp pişman olduklarım, bunun için anketler resetlenirmi, resetlenmez, başka bahane bulmalıyım:27::27::27:

bence kazanan kişiler, bir sonraki sene de oylanabilir. haksızlık olacağını düşünmüyorum.
kazananlara ödül verilebilir ama, hileli durumlar çıkabilir ortaya...
mod ların, üyelerden ayrı bir kategoride olması iyi olur bence de...

dikkatimi çeken bir nokta, yıllardır aynı kategorilerde aday seçiliyor. çok küçük değişiklikler varsa da ben fark edemedim. kk da bunca şey değişirken, yenilenirken; kategorilerin aynı kalması uygun değil bence... yeni en' ler seçilebilecek birçok kategori var forumda...
bu katogorileri, her bölümün mod u seçse daha iyi olur bence...

bazı üyeler aday gösterilse bile, yarışmayı düzenleyen kişilerin gerekli düzenlemeleri yapması gerekir.
en iyi çıkış yapan üyeler içinde deniz güneş in ismine rastladım :) yılların bilinen üyesinin en iyi çıkış yapması??? sadece 2012 üyelerinden seçilmesi gerekmez miydi?
aday gösterilebilir ama mod ların düzeltmesi gerekliydi bence...

bir de, aday belirleme süresi daha uzun tutulmalı.
ayrıca; gösterilen adayların hepsinin oylamaya tabi olması yerine; en çok sayıda aday gösterilen kişiler oylanmalı diye düşünüyorum. sadece 1-2 kişinin aday gösterildiği kişilerin aday listesinde olması çok gerekli gelmedi bana... uzuuun listeler çıkmış ortaya...

fikirlerimi belirteyim dedim. dikkate alıp almamak size kalmış :)

Back