Enler hakkında...

Birde şu var ama,yeni üye bakıyorsunuz tanımıyorsunuz,kendisini tanıtsın aktif olsun birazcık..Benşmde gönlüm yeni üyelerden ama bir çoğunu tanımıyoruz bile nasıl oy vereceğiz ki onlara..

Eski üyeyim nerdeyse 5 sene olacak benimde,ben bu kadar emek harcamışım buraya binlerce mesajım var dememki bişeyler katabilmişimki aday olab iliyorum bende..

Haklısın, zaten bir önceki mesajımda da değinmiştim bu durumun haklılık payına :)
Benim demek istediğim de aslında şuydu;

Önemli kategorilerde yıllanmış üyeleri silemezsin zaten istesen de, örneğin yılın en çalışkan üyesi, şimdi buraya yıllanmış üyelerden hiçbirini koymamak haksızlık olur.
Fakat ne bileyim mesela yılın en nazik üyesi, yılın en ciddi üyesi (bütün başlıklar aklıma gelmiyor) vb. kategorilere daha yeni üyeler eklenebilir :)

Bu arada "yeni" den kasıt da zaten, hiç emek vermeyen üye değil. Yeni yeni yükselişe geçen üyeler, adı son bir yılda çok duyulmaya başlayan üyeler gibi :)

Ben en büyük sorunu bir adayın bir sürü kategoride yer almasında buldum. Yani bir aday 6-7 kategoride birden yarışınca olmuyor bence, kime oy vereceğini de şaşırıyor insan. Bir de katılım çok yüksek değil, bakıyorum da ankete katılanlar genelde zaten forumda en çok yazan üyeler. Öyle olunca da grup grup herkes birbirine oy veriyor. (mantıksal ve duygusal açıdan bir hata yok tabi) Fakat foruma çok sık yazmasa da üyeleri tanıyacak kadar bilgisi olan kişilerin de ankete katılması iyi olurdu.

Ankete katılmak zorunlu olsun:1: (Şaka yapıyorum)

Diğer yandan yenilerin önünün açılması konusuna da katılıyorum. Tamam Carrie haklı sonuçta diğer üyeler daha fazla yorum sayısına sahip ve kendini tanıtmışsa, bu durum yıllanmış üyelerin zararına gibi görünebilir fakat popularitesi yüksek üyelerin olmaması halinde yine hak eden diğer üyelerin kazanma ihtimali yükselecektir.

Ki zaten eski üyeler özellikle yenilerin önünün açılması durumunda dahi, yılın en iyi ablası, yılın en başarılı KK üyesi, yılın en çok çalışan üyesi vb. kategorilerde muhakkak olacak ve kazanacaklardır :)

evet katılıyorum her baslıkta aynı uyelerı görmek mumkun bence 1 ya da 2 kategoride olmalı bir kişi hem a hem b hem c oluyor :)

Son düzenleme:
destekliyorum seni:34:

hiç bir anket için kendimi oy göstermememe rağmen 8 ankette (yanlış hatırlamıyorsam) adayım ve KK da full aktif çalışıyorum.
bazı arkadaşlar hakedilmediğini ima etsede ben sonuna kadar hakettiğimi düşünüyorum..
emeğim çok en azından!:34:

Sizinle hiç merhabamız olmadığı halde sayfanıza arada bakardım,bence sonuna kadar hak ediyorsunuz..

Bu lafları ima edenleride hiç kaale bile almayın bence..

Oyumu xxderinxx'e verdim ama sizide takdir ediyorum bu yönden

canım kim hak etmediğini düşünüyor ki? bana göre en çok hak eden üyelerden birisin.

özellikle en çalışkan ve en paylaşımcı kategorisinde kesinlikle en olmalısın :16:

benim bir önerim yok,sadece mod ve yöneticilerle üyeler aynı kategorilerde aday olmamalı bence.onun dışında gayet eğlenceli gidiyor :)

Üye ve yönetim ayrı olsa keşke daha iyi olurdu bencede

hiç bir anket için kendimi oy göstermememe rağmen 8 ankette (yanlış hatırlamıyorsam) adayım ve KK da full aktif çalışıyorum.
bazı arkadaşlar hakedilmediğini ima etsede ben sonuna kadar hakettiğimi düşünüyorum..

kimki onlar, az yemeğini yapmadım, resim eklemeye cesaret edemesemde:1:

Haklısın, zaten bir önceki mesajımda da değinmiştim bu durumun haklılık payına :)
Benim demek istediğim de aslında şuydu;

Önemli kategorilerde yıllanmış üyeleri silemezsin zaten istesen de, örneğin yılın en çalışkan üyesi, şimdi buraya yıllanmış üyelerden hiçbirini koymamak haksızlık olur.
Fakat ne bileyim mesela yılın en nazik üyesi, yılın en ciddi üyesi (bütün başlıklar aklıma gelmiyor) vb. kategorilere daha yeni üyeler eklenebilir :)

Bu arada "yeni" den kasıt da zaten, hiç emek vermeyen üye değil. Yeni yeni yükselişe geçen üyeler, adı son bir yılda çok duyulmaya başlayan üyeler gibi :)

Bende diyorum ki yeni üye kendini tanıtsınki bizlerde onu tanıyıp oy verebilelim.mesela en iyi çıkış yapanda o senenin üyesi olsun bence

hak eden hak etmeyen olayı da bir garip zaten..neye göre kime göre?

benim de iki kategoride önde olmasını istediğim insanlar var ve bence onların alması gerekir ama bu bana göre..

bir de işin eğlencesine takılırsanız hiç polemiğe gerek kalmaz,bu kadar abartmamak lazım :)

Bence de hakedenlerden birisin göz var nizam var yanii olabildiğin kadar çoğu yerde aktif olduğun belli. Burada çoğu yerde kendini gösteren, kk adına çalışan kişilerden bahsediliyor senin de yemek tariflerin var birçok kişiye buu konuda yardımcı olmuşsundur. Ağzı olan konuşur boşver sen..

benim de iki kategoride önde olmasını istediğim insanlar var ve bence onların alması gerekir ama bu bana göre..

bir de işin eğlencesine takılırsanız hiç polemiğe gerek kalmaz,bu kadar abartmamak lazım :)

Kadişcim bizler bunu rekabet değilde eğlence gibi görüyoruz abartmıyoruz ki,demekki çok ciddiye alanlar var bunu :ssz:

Şimdi ben en olmazsam yakarım bu gezegeni mesela :ssz: (ŞAKA TABİKİ)

Kadişcim bizler bunu rekabet değilde eğlence gibi görüyoruz abartmıyoruz ki,demekki çok ciddiye alanlar var bunu :ssz:

Şimdi ben en olmazsam yakarım bu gezegeni mesela :ssz: (ŞAKA TABİKİ)

ablacım birçok dalda adayım ama hiçbirinde seçilemeyeceğim :) umrumda mı değil çünkü aday gösterilip oy almak bile güzelken neden ciddiye alıp olay yapar ki insanlar?

evet seçilmek tabii ki güzel birşey.ama yarışma değil de eğlence bu bence.

canım kim hak etmediğini düşünüyor ki? bana göre en çok hak eden üyelerden birisin.

özellikle en çalışkan ve en paylaşımcı kategorisinde kesinlikle en olmalısın :16:

benim bir önerim yok,sadece mod ve yöneticilerle üyeler aynı kategorilerde aday olmamalı bence.onun dışında gayet eğlenceli gidiyor :)

evet çok eğlenceli gerçekten de,benimde çok hoşuma gitti bu anket işi...
bu arada çok teşekkürler:):16:

Sizinle hiç merhabamız olmadığı halde sayfanıza arada bakardım,bence sonuna kadar hak ediyorsunuz..

Bu lafları ima edenleride hiç kaale bile almayın bence..

Oyumu xxderinxx'e verdim ama sizide takdir ediyorum bu yönden

Üye ve yönetim ayrı olsa keşke daha iyi olurdu bencede

çok teşekkür ederim sağolasın,Derin enim yan komşum(KK'da) kesinlikle hakediyor...:16:

kimki onlar, az yemeğini yapmadım, resim eklemeye cesaret edemesemde:1:

canım teşekkür ederim,seni cesaretlendirmek için ne yapmalıyım:16::34:

kesinlikle eğlence taraftarıyım,ama bazı arkdaşlar kendi çaplarında eğlenirken,diğer adayları üzdüklerinin kırdıklarının fakında bile değiller..
iş böyle olunca,mecburen kendinizi ifade etmek için daha ciddi yorumlar yazıyorsunuz...o zamanda anketi çok ciddiye alıyor damgasını yiyorsunuz:34:

Bence de hakedenlerden birisin göz var nizam var yanii olabildiğin kadar çoğu yerde aktif olduğun belli. Burada çoğu yerde kendini gösteren, kk adına çalışan kişilerden bahsediliyor senin de yemek tariflerin var birçok kişiye buu konuda yardımcı olmuşsundur. Ağzı olan konuşur boşver sen..

canım sağol teşekkür ederim,elimden geleni yapıyorum daha da fazlasını yapmaya çalışacağım her zaman:16:

gerçekten bu kadar küçük şeyler için bu kadar çok düşünüyor musunuz?

evet düşünülüyor gerçekten...
eğlenirken haz almak lazım,ben alıyorum...anketleri takip etmekten keyif duyuyorum ve sonucu büyük bir merakla bekliyorum..:34:

evet çok eğlenceli gerçekten de,benimde çok hoşuma gitti bu anket işi...
Bu arada çok teşekkürler:):16:

çok teşekkür ederim sağolasın,derin enim yan komşum(kk'da) kesinlikle hakediyor...:16:

Canım teşekkür ederim,seni cesaretlendirmek için ne yapmalıyım:16::34:

Kesinlikle eğlence taraftarıyım,ama bazı arkdaşlar kendi çaplarında eğlenirken,diğer adayları üzdüklerinin kırdıklarının fakında bile değiller..
Iş böyle olunca,mecburen kendinizi ifade etmek için daha ciddi yorumlar yazıyorsunuz...o zamanda anketi çok ciddiye alıyor damgasını yiyorsunuz:34:

Canım sağol teşekkür ederim,elimden geleni yapıyorum daha da fazlasını yapmaya çalışacağım her zaman:16:

Evet düşünülüyor gerçekten...
Eğlenirken haz almak lazım,ben alıyorum...anketleri takip etmekten keyif duyuyorum ve sonucu büyük bir merakla bekliyorum..:34:

yılın uyesıı elosssaaaammmmm:54:

aslında hepsini ben hakediyorum
hatta editörlük bile hakediyorum :37:

Back