Enler hakkında...

Bence de en iyi çıkış yapan üye adayları, 2012 üyeleri arasından olmalıydı.

Aslında sistem çok demokratik. Adayların üyeler tarafından belirlenmesi
güzel. Sadece biraz düzenleme yapılabilir.

Kazanların bir sonraki yıl yarışmaması bence diğer üyeleri motive eder,
güzel olur. Hem oylamada da sadece söz konusu yıl göz önüne alınmış olur.

Listelerin uzun olması çok sorun değil bana göre ama bazı adaylar ya
arkadaşa torpil olsun diye ya da muhalefeti hissettirmek için yazılmış
gibi geldi bana. O yüzden bir baraj olmalı listeye girmek için. Örneğin minimum
5 adaylık listesinde yer alma şartı gibi. Tabi bu bir örnek.

Bir de şu maksimum 2 başlıkta aday olma kriteri tam yerinde. Daha fazla
heyecan olur bence. Listelerde hep aynı isimler var ve anketten çok
başlıkla nick eşleştirmesi gibi olmuş.

Ama kesinlikle çok güzel bir etkinlik bu :46::46::65:

ya birde adaylar profil resmiyle görünse. ben sadece kullanıcı adıyla hatırlayamıyorum. profil resimleriyle daha aklımda kalıo, yada hatırlıorum

Merhaba...
Enlerde her sene aynı üyeler katılıyormuş hemen hemen.
Her sene aynı üyelerin de birinci olduğunu düşünürsek haksızlık oluyor zannımca..

Şöyle yapsak mesela bu sene biinci olanlar seneye ankete katılmasınlar.
Nasıl olur.

bence hiçte haksızlık değil.
demek ki o üyeler çok giriyorlar, paylaşım yapıyorlar, insanlar onları tanıyor.
eeee onlar olmayınca ben kime oy verecem? sırf iş olsun diye tanımadığım birinemi?
yenilerde zaman ayırsınlar, foruma girsinler, kendilerini tanıtsınlar onlarda kazanır..

Katılıyorum 10kişi olsun.
Eski kazananlar katılmasın.
Fazla talep alanlar ankette yer alsın...
Kazeeen nerelerdesin duy sesimi :3:
Nasıl önerilerim...

neden eskiler katılmasın? bu eskilere karşı yapılmış bir haksızlık değilmi?
yıllarını vermişler girmişler, binlerce mesaj paylaşmışlar.
yenilerde daha çok çaba göstersin ilertletsinler kendilerini, sonuçta eskilerde analarının karnından direkt foruma girmediler zaten.

Ben en büyük sorunu bir adayın bir sürü kategoride yer almasında buldum. Yani bir aday 6-7 kategoride birden yarışınca olmuyor bence, kime oy vereceğini de şaşırıyor insan. Bir de katılım çok yüksek değil, bakıyorum da ankete katılanlar genelde zaten forumda en çok yazan üyeler. Öyle olunca da grup grup herkes birbirine oy veriyor. (mantıksal ve duygusal açıdan bir hata yok tabi) Fakat foruma çok sık yazmasa da üyeleri tanıyacak kadar bilgisi olan kişilerin de ankete katılması iyi olurdu.

Ankete katılmak zorunlu olsun:1: (Şaka yapıyorum)

Diğer yandan yenilerin önünün açılması konusuna da katılıyorum. Tamam Carrie haklı sonuçta diğer üyeler daha fazla yorum sayısına sahip ve kendini tanıtmışsa, bu durum yıllanmış üyelerin zararına gibi görünebilir fakat popularitesi yüksek üyelerin olmaması halinde yine hak eden diğer üyelerin kazanma ihtimali yükselecektir.

Ki zaten eski üyeler özellikle yenilerin önünün açılması durumunda dahi, yılın en iyi ablası, yılın en başarılı KK üyesi, yılın en çok çalışan üyesi vb. kategorilerde muhakkak olacak ve kazanacaklardır :)

Son düzenleme:
bence hiçte haksızlık değil.
demek ki o üyeler çok giriyorlar, paylaşım yapıyorlar, insanlar onları tanıyor.
eeee onlar olmayınca ben kime oy verecem? sırf iş olsun diye tanımadığım birinemi?
yenilerde zaman ayırsınlar, foruma girsinler, kendilerini tanıtsınlar onlarda kazanır..

neden eskiler katılmasın? bu eskilere karşı yapılmış bir haksızlık değilmi?
yıllarını vermişler girmişler, binlerce mesaj paylaşmışlar.
yenilerde daha çok çaba göstersin ilertletsinler kendilerini, sonuçta eskilerde analarının karnından direkt foruma girmediler zaten.

destekliyorum seni:34:

hiç bir anket için kendimi oy göstermememe rağmen 8 ankette (yanlış hatırlamıyorsam) adayım ve KK da full aktif çalışıyorum.
bazı arkadaşlar hakedilmediğini ima etsede ben sonuna kadar hakettiğimi düşünüyorum..
emeğim çok en azından!:34:

destekliyorum seni:34:

hiç bir anket için kendimi oy göstermememe rağmen 8 ankette (yanlış hatırlamıyorsam) adayım ve KK da full aktif çalışıyorum.
bazı arkadaşlar hakedilmediğini ima etsede ben sonuna kadar hakettiğimi düşünüyorum..
emeğim çok en azından!:34:

canım kim hak etmediğini düşünüyor ki? bana göre en çok hak eden üyelerden birisin.

özellikle en çalışkan ve en paylaşımcı kategorisinde kesinlikle en olmalısın :16:

benim bir önerim yok,sadece mod ve yöneticilerle üyeler aynı kategorilerde aday olmamalı bence.onun dışında gayet eğlenceli gidiyor :)

Ben en büyük sorunu bir adayın bir sürü kategoride yer almasında buldum. Yani bir aday 6-7 kategoride birden yarışınca olmuyor bence, kime oy vereceğini de şaşırıyor insan. Bir de katılım çok yüksek değil, bakıyorum da ankete katılanlar genelde zaten forumda en çok yazan üyeler. Öyle olunca da grup grup herkes birbirine oy veriyor. (mantıksal ve duygusal açıdan bir hata yok tabi) Fakat foruma çok sık yazmasa da üyeleri tanıyacak kadar bilgisi olan kişilerin de ankete katılması iyi olurdu.

Ankete katılmak zorunlu olsun:1: (Şaka yapıyorum)

Diğer yandan yenilerin önünün açılması konusuna da katılıyorum. Tamam Carrie haklı sonuçta diğer üyeler daha fazla yorum sayısına sahip ve kendini tanıtmışsa, bu durum yıllanmış üyelerin zararına gibi görünebilir fakat popularitesi yüksek üyelerin olmaması halinde yine hak eden diğer üyelerin kazanma ihtimali yükselecektir.

Ki zaten eski üyeler özellikle yenilerin önünün açılması durumunda dahi, yılın en iyi ablası, yılın en başarılı KK üyesi, yılın en çok çalışan üyesi vb. kategorilerde muhakkak olacak ve kazanacaklardır :)

Birde şu var ama,yeni üye bakıyorsunuz tanımıyorsunuz,kendisini tanıtsın aktif olsun birazcık..Benşmde gönlüm yeni üyelerden ama bir çoğunu tanımıyoruz bile nasıl oy vereceğiz ki onlara..

Eski üyeyim nerdeyse 5 sene olacak benimde,ben bu kadar emek harcamışım buraya binlerce mesajım var dememki bişeyler katabilmişimki aday olab iliyorum bende..

Back