Enişteyle Aşk yaşanır mı ? Yaşadım, pişmanmıyım aslaaaaaaaaaaaaaaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herhalde benim gibi dusunen olmamaistir

ben sahiden Kazen enistesiyle biseyler mi yzasamis diye dusundum

Herhalde benim gibi dusunen olmamaistir

ben sahiden Kazen enistesiyle biseyler mi yzasamis diye dusundum

güzel düşünmüşsün canım bende başlığı okuyunca bi gülümsedim kesin dikkat çekmeye çalışıyor diye :)))

Süper cümleler hazırlamıştım kafa göz yaran cinsten... Neyse

Selâmlar al kk kartı gülümset hayatı duyarlıları,

ben de herhangi bir arkadaş ile prokardeş olmak ve kiminle olduğumu bir müddet bilmemek istiyorum
prodaşım kullanıcı ismimi yağmurluk arkadaşa verip, kendi ismini adresini de yazabilir.
ayrıca netten değilde canlı canlı banka havalesi yapabilir miyim?

Evet Yapabilirsiniz

sorun yaşayan arkadaşlar olmuş? ilaveten bir numara lazım mıdır?

kazen erkek mı ?

İlahi kazenn..konu saahabesinin kazen oldugunu geunce anladim bi bit yenigi varngelliler icin adres vardir dedim

işte bu yaaa şimdi gördüm facete linki dedim artık edi değilim
istediğim gibi yerden yere vurabilerim heveslen geldim

ben aranıza yeni katıldım. soyle bir hazırlandım giydirmek icin sonra anladım ki şaka şaka .
demi?
selamlar herkese

ben bu sitede arkadaşlarımın çoğunun maalesef lak lak yapmaya , dakikalarını harcamaya, insanları eleştirmeye, eleştiriken kendini yüceltmeye çalıştığını gördüm. aslında zor bişeyi başarıyoruz. okadar kadın biraraya gelmş yer ve zamna paylaşıyoruz ama nedense bi türlü fikirlerimiz paylaşıp üretken olamıyoruz. zamnaı harcarken harcanıyor, üretmeyi hayra vesile olmayı beceremiyoruz. gene çok ukala oldum kusura bakmayın.

ayrıca bi soru benim 15 , kişiyi toparlamam zor görünüyo. deneyecem ama zor. sadece kendi adıma alsam ve parası bedd derneğine bağışlansa olur mu?

Tabii olur. Bundan sonra alınan her pro kart ın ücreti biriktirilip bir sandalye ücreti kadar olduğunda BEDD e bağış yapılacak.

canım istersen bizim grubumuzdan katıl sende
bizde 15 kişi olmaya çalışıyoruz
birlikten kuvvet doğarmış

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/494707-ask-dolu-grup.html

ee erkek mı kadın mı brı cvp versın bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…