• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enişteyle Aşk yaşanır mı ? Yaşadım, pişmanmıyım aslaaaaaaaaaaaaaaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hala konuyu aldtatıcı başlık / Reklam içeriği diye kötü içerik ile bildirenler var. Normalde kullanmıyorum ama bazen şu sigara içen smiley ı çok arıyorum:50:

Hala konuyu aldtatıcı başlık / Reklam içeriği diye kötü içerik ile bildirenler var. Normalde kullanmıyorum ama bazen şu sigara içen smiley ı çok arıyorum:50:

Ben de güler misin ağlar mısın smiley istiyorum :)

erkek mı ne ısı var kı o zmn ne ka sacmaaa:53:

:52: :52: :52: :52: :52: :52: :52: :52: :52:
kazen lütfen siteyi terk eder misin ne işin var senin burda

erkek mı ne ısı var kı o zmn ne ka sacmaaa:53:

Sitenin kurucuları erkek :9:

Yememiş içmemişler biz nasıl başımıza dünyanın en büyük sıkıntısını alırız demişler. :27:

Binlerce kadının bulunduğu bu güzel platformu oluşturmuşlar. :16:

Ve o saçma olan durumdan ötürü şuan burda güzel paylaşımlar ve dostluklar kurabiliyoruz :34:

allah akıl fikir versin fake üyesiniz ve erkeksinz destekleyende var defolurmsuunz ..meşgul etmeyin kadınların sorunalrıyla alay etmeniz hiç hoş değil..bizide oyalamayın artık..derhal bu başlığı açanıda destekleyici patron vs konuşanıda banlmalılr ..ha çözümmü yok ama aklınz başınıza gelsin..

allah akıl fikir versin fake üyesiniz ve erkeksinz destekleyende var defolurmsuunz ..meşgul etmeyin kadınların sorunalrıyla alay etmeniz hiç hoş değil..bizide oyalamayın artık..derhal bu başlığı açanıda destekleyici patron vs konuşanıda banlmalılr ..ha çözümmü yok ama aklınz başınıza gelsin..

:27: :27: :27: :27: :27: :27:

Ciddi değilsiniz heralde

Hıııııı tamam sakin ol, olur öyle şeyler arada, anlat sen biz ablana söylemiycez!!!!!........:47: :47: :47: :47:

İş çıkışı buluşup dertleşmek istermisin?......!'^+%&/()=?_ :47: :47: :47: :47: :47:

Yöneticiler uyuyor mu? Bu nasıl site nasıl yönetim!!!

Sitede erkek var...:41:

üniversitede yurtta kalırken erkek personel geldiğinde anons yapılırdı.biz de dalgasına kaçışırdık bir o yana bir bu yana:1: dikkat dikkat kk da erkek var.tüm kızlara duyrulur:113:

Hayat işte çok farklı şeylere gebe. Olabilir niye olmasın

şaka bir yana yaratıcı olmuş gerçekten

Back