• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enişteyle Aşk yaşanır mı ? Yaşadım, pişmanmıyım aslaaaaaaaaaaaaaaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herhalde benim gibi dusunen olmamaistir:52:

ben sahiden Kazen enistesiyle biseyler mi yzasamis diye dusundum:52::52::52::52::52::52::30::30::30::30::30::30::30::30:

Herhalde benim gibi dusunen olmamaistir:52:

ben sahiden Kazen enistesiyle biseyler mi yzasamis diye dusundum:52::52::52::52::52::52::30::30::30::30::30::30::30::30:

güzel düşünmüşsün canım bende başlığı okuyunca bi gülümsedim kesin dikkat çekmeye çalışıyor diye :)))

Süper cümleler hazırlamıştım kafa göz yaran cinsten... Neyse:27:

Selâmlar al kk kartı gülümset hayatı duyarlıları,

ben de herhangi bir arkadaş ile prokardeş olmak ve kiminle olduğumu bir müddet bilmemek istiyorum :p
prodaşım kullanıcı ismimi yağmurluk arkadaşa verip, kendi ismini adresini de yazabilir.
ayrıca netten değilde canlı canlı banka havalesi yapabilir miyim?

Selâmlar al kk kartı gülümset hayatı duyarlıları,

ben de herhangi bir arkadaş ile prokardeş olmak ve kiminle olduğumu bir müddet bilmemek istiyorum :p
prodaşım kullanıcı ismimi yağmurluk arkadaşa verip, kendi ismini adresini de yazabilir.
ayrıca netten değilde canlı canlı banka havalesi yapabilir miyim?

Evet Yapabilirsiniz :34:

sorun yaşayan arkadaşlar olmuş? ilaveten bir numara lazım mıdır?

kazen erkek mı ?:9::27::52:

İlahi kazenn..:1::1:konu saahabesinin kazen oldugunu geunce anladim bi bit yenigi var:1:ngelliler icin adres vardir dedim:1:

:52: :52: işte bu yaaa şimdi gördüm facete linki dedim artık edi değilim
istediğim gibi yerden yere vurabilerim :28: heveslen geldim :43:
:30: :30: :30: :30:

ben aranıza yeni katıldım. soyle bir hazırlandım giydirmek icin sonra anladım ki şaka şaka .
demi?
selamlar herkese

Acı ki ne acı ! Geçen ay birisi yahu kadın entel dantelmidir açsanıza sosyal bir konu bir sosyal sorumluluk projesi dedi. Konuyu açtık 5 kişi beğendi 15.000 kişilik face grubunda !

Şimdide farklı değil az önce bu konuyu açtım 15.000 kişilik grup konuyu 7 kişi beğendi 12 saattir açık konu !

ama haklılar bu kampanyaya katılacağını ifade eden kozmetik devi yapacağı parayıda açıklayıp sonra vaz geçerse bu kadar umarsamaz olmamzı çok doğal değil mi ? Bu arada kozmetik devinin yapacağı yardım bizim ilk yaptığımız yardım kadar yani öyle milyarlar filanda değil. Hangi marka olduğunu söylemeyeceğim ben gereken cezayı verdim kendilerine madem katılmayacaksın neden katılacağım dedin neden rakam açıkladın !

ben bu sitede arkadaşlarımın çoğunun maalesef lak lak yapmaya , dakikalarını harcamaya, insanları eleştirmeye, eleştiriken kendini yüceltmeye çalıştığını gördüm. aslında zor bişeyi başarıyoruz. okadar kadın biraraya gelmş yer ve zamna paylaşıyoruz ama nedense bi türlü fikirlerimiz paylaşıp üretken olamıyoruz. zamnaı harcarken harcanıyor, üretmeyi hayra vesile olmayı beceremiyoruz. gene çok ukala oldum kusura bakmayın.

ayrıca bi soru benim 15 , kişiyi toparlamam zor görünüyo. deneyecem ama zor. sadece kendi adıma alsam ve parası bedd derneğine bağışlansa olur mu?

ben bu sitede arkadaşlarımın çoğunun maalesef lak lak yapmaya , dakikalarını harcamaya, insanları eleştirmeye, eleştiriken kendini yüceltmeye çalıştığını gördüm. aslında zor bişeyi başarıyoruz. okadar kadın biraraya gelmş yer ve zamna paylaşıyoruz ama nedense bi türlü fikirlerimiz paylaşıp üretken olamıyoruz. zamnaı harcarken harcanıyor, üretmeyi hayra vesile olmayı beceremiyoruz. gene çok ukala oldum kusura bakmayın.

ayrıca bi soru benim 15 , kişiyi toparlamam zor görünüyo. deneyecem ama zor. sadece kendi adıma alsam ve parası bedd derneğine bağışlansa olur mu?

Tabii olur. Bundan sonra alınan her pro kart ın ücreti biriktirilip bir sandalye ücreti kadar olduğunda BEDD e bağış yapılacak.

canım istersen bizim grubumuzdan katıl sende
bizde 15 kişi olmaya çalışıyoruz
birlikten kuvvet doğarmış

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/494707-ask-dolu-grup.html

ee erkek mı kadın mı brı cvp versın bee:20:

Back