Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herhalde benim gibi dusunen olmamaistir
ben sahiden Kazen enistesiyle biseyler mi yzasamis diye dusundum
Selâmlar al kk kartı gülümset hayatı duyarlıları,
ben de herhangi bir arkadaş ile prokardeş olmak ve kiminle olduğumu bir müddet bilmemek istiyorum
prodaşım kullanıcı ismimi yağmurluk arkadaşa verip, kendi ismini adresini de yazabilir.
ayrıca netten değilde canlı canlı banka havalesi yapabilir miyim?
kazen erkek mı ?
Acı ki ne acı ! Geçen ay birisi yahu kadın entel dantelmidir açsanıza sosyal bir konu bir sosyal sorumluluk projesi dedi. Konuyu açtık 5 kişi beğendi 15.000 kişilik face grubunda !
Şimdide farklı değil az önce bu konuyu açtım 15.000 kişilik grup konuyu 7 kişi beğendi 12 saattir açık konu !
ama haklılar bu kampanyaya katılacağını ifade eden kozmetik devi yapacağı parayıda açıklayıp sonra vaz geçerse bu kadar umarsamaz olmamzı çok doğal değil mi ? Bu arada kozmetik devinin yapacağı yardım bizim ilk yaptığımız yardım kadar yani öyle milyarlar filanda değil. Hangi marka olduğunu söylemeyeceğim ben gereken cezayı verdim kendilerine madem katılmayacaksın neden katılacağım dedin neden rakam açıkladın !
ben bu sitede arkadaşlarımın çoğunun maalesef lak lak yapmaya , dakikalarını harcamaya, insanları eleştirmeye, eleştiriken kendini yüceltmeye çalıştığını gördüm. aslında zor bişeyi başarıyoruz. okadar kadın biraraya gelmş yer ve zamna paylaşıyoruz ama nedense bi türlü fikirlerimiz paylaşıp üretken olamıyoruz. zamnaı harcarken harcanıyor, üretmeyi hayra vesile olmayı beceremiyoruz. gene çok ukala oldum kusura bakmayın.
ayrıca bi soru benim 15 , kişiyi toparlamam zor görünüyo. deneyecem ama zor. sadece kendi adıma alsam ve parası bedd derneğine bağışlansa olur mu?
ben bu sitede arkadaşlarımın çoğunun maalesef lak lak yapmaya , dakikalarını harcamaya, insanları eleştirmeye, eleştiriken kendini yüceltmeye çalıştığını gördüm. aslında zor bişeyi başarıyoruz. okadar kadın biraraya gelmş yer ve zamna paylaşıyoruz ama nedense bi türlü fikirlerimiz paylaşıp üretken olamıyoruz. zamnaı harcarken harcanıyor, üretmeyi hayra vesile olmayı beceremiyoruz. gene çok ukala oldum kusura bakmayın.
ayrıca bi soru benim 15 , kişiyi toparlamam zor görünüyo. deneyecem ama zor. sadece kendi adıma alsam ve parası bedd derneğine bağışlansa olur mu?