• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enişteyle Aşk yaşanır mı ? Yaşadım, pişmanmıyım aslaaaaaaaaaaaaaaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
of birde su 30 sn beklemek yokmu simdiye kac topige yaydim di beni birtek bu saniyeler engelliyor:47:

günümüzde ancak böyle şeylerle dikkat çekiyor olmak ne dehşet verici... :50:

Acı ki ne acı ! Geçen ay birisi yahu kadın entel dantelmidir açsanıza sosyal bir konu bir sosyal sorumluluk projesi dedi. Konuyu açtık 5 kişi beğendi 15.000 kişilik face grubunda !

Şimdide farklı değil az önce bu konuyu açtım 15.000 kişilik grup konuyu 7 kişi beğendi 12 saattir açık konu !

ama haklılar bu kampanyaya katılacağını ifade eden kozmetik devi yapacağı parayıda açıklayıp sonra vaz geçerse bu kadar umarsamaz olmamzı çok doğal değil mi ? Bu arada kozmetik devinin yapacağı yardım bizim ilk yaptığımız yardım kadar yani öyle milyarlar filanda değil. Hangi marka olduğunu söylemeyeceğim ben gereken cezayı verdim kendilerine madem katılmayacaksın neden katılacağım dedin neden rakam açıkladın !

Bu kadar duyarsızlığa birini dur demesi gerekiyordu !

Merhamette iyilikte eleştiride manggalda kül bırakmayan üyelerimiz ne yapacak merak ediyorum !

Açıkcası , hem çarpıcı bir konu açıp ardında satış olayı olması hem de su yukarda yazan cümle bana son derece ters geldi.

Daha kaliteli bir sekilde yapılabilirdi bu duyuru.

Üstteki cümle ise üyelerin nasıl ciddiye alındığına güzel bir ornek olmuş. Tebrikler!

konu yada konu basligini elestirmek yerine...
ne icin acilmis bu konu amaci ne birde yapilacak yardima odaklansak daha guzel olmaz mi acaba...:51:

:9::9::9: ilk mesajı okudum okudum anlamadım, kazen ahlaka aykırı diye silmiş sandim bir an:9:

Hala gülüyorum aptalligima:9:

Son düzenleme:
Acı ki ne acı ! Geçen ay birisi yahu kadın entel dantelmidir açsanıza sosyal bir konu bir sosyal sorumluluk projesi dedi. Konuyu açtık 5 kişi beğendi 15.000 kişilik face grubunda !

Şimdide farklı değil az önce bu konuyu açtım 15.000 kişilik grup konuyu 7 kişi beğendi 12 saattir açık konu !

ama haklılar bu kampanyaya katılacağını ifade eden kozmetik devi yapacağı parayıda açıklayıp sonra vaz geçerse bu kadar umarsamaz olmamzı çok doğal değil mi ? Bu arada kozmetik devinin yapacağı yardım bizim ilk yaptığımız yardım kadar yani öyle milyarlar filanda değil. Hangi marka olduğunu söylemeyeceğim ben gereken cezayı verdim kendilerine madem katılmayacaksın neden katılacağım dedin neden rakam açıkladın !

Ne yani????
Kozmetik devi olmak bu demek miymiş???
Açıklasan daha iyi değil mi patron biz de kim doğru kim eğri bilsek????

Açıkcası , hem çarpıcı bir konu açıp ardında satış olayı olması hem de su yukarda yazan cümle bana son derece ters geldi.

Üstteki cümle ise üyelerin nasıl ciddiye alındığına güzel bir ornek olmuş. Tebrikler!

Amacınızın konuyu aktif tutup üyelerin daha çok ilgisini ve desteğini çekmek olduğunu düşünüyorum ve bu saatte kimseyi kırmayalım diyorum.....

Şu ödeme olayını çözsem alacağım karar verdim bu proje için.Bir de belirli bir süresi var mı katılım için?

satis olayi derken!!!

pes diyorum

Şu ödeme olayını çözsem alacağım karar verdim bu proje için.Bir de belirli bir süresi var mı katılım için?

En rahatı posta çeki yakınınızda postane varsa... Ben yarın öyle yapacağım kısmetse...
Daha önce kapıda ödeme de vardı ancak sorunlar çıktığı için iptal edildi diye biliyorum....
Net süresi yok herhalde ama desteğin en kısa sürede olanı makbuldür hani...

KK kart - kartsız üyelikler - hediye kart - yasak konu ile duyuru - yasak uzatmalar -

kazen, hediyeli kart teşviki fikri çok yaratıcı. duyurusu ise evlere kulube şenlik : ) bol sandalyeli bol bereketli olsun,

burada öyle konular oldu ki sonunda bu da oldu deyip bir hışımla girdim:1: neyse insanlarımız burada böyle bir konu açacak kadar cesur değil çok şükür:1:

Back