• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enişteyle Aşk yaşanır mı ? Yaşadım, pişmanmıyım aslaaaaaaaaaaaaaaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sitenin kurucuları erkek :9:

Yememiş içmemişler biz nasıl başımıza dünyanın en büyük sıkıntısını alırız demişler. :27:

Binlerce kadının bulunduğu bu güzel platformu oluşturmuşlar. :16:

Ve o saçma olan durumdan ötürü şuan burda güzel paylaşımlar ve dostluklar kurabiliyoruz :34:

hmm aferın kazen e o zmn ıyıkı kurmus bu sıteyı :9:

canım istersen bizim grubumuzdan katıl sende
bizde 15 kişi olmaya çalışıyoruz
birlikten kuvvet doğarmış

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/494707-ask-dolu-grup.html
teşekkür ederim canım. bizde grbu kurduk. 3 eksiğimiz var. :16:

Tabii olur. Bundan sonra alınan her pro kart ın ücreti biriktirilip bir sandalye ücreti kadar olduğunda BEDD e bağış yapılacak.

bişey daha soracam canım. yanlış anlaşılmasın benim güvenim tam ama aklına takılan olur belki. bağış yapıldığını biz nasıl bileceğiz. herhangi bir belge dekont vs verilecekmi. yada kadınlar kulubünün bu paraları bedd derneğine bağışladığın dair herhangi bir belge. dediğim gibi böylelikle pek çok kişinin içi belki daha rahat eder.:42:

Kuracağım cümleler bile beynimin içine yıldırım gibi düşmüştü başlığı görünce.. Karın kaslarım hala kasılmış durumda.. Doğumdan sonra hiç bu kadar çalışmamışlardı.. fffffffuuuuuu... :28:

Kuracağım cümleler bile beynimin içine yıldırım gibi düşmüştü başlığı görünce.. Karın kaslarım hala kasılmış durumda.. Doğumdan sonra hiç bu kadar çalışmamışlardı.. fffffffuuuuuu... :28:

içerik özel ama dimi katılmak istersen geyik topiğine 15 cesur yüreke bekliyoz seni:34::34: kenidmi kredi kartı isatmak çin uğraşan bankacılar gibi hissettim.:26::26::26: ama hayır iş bu :16:

yoktu şimdi gördün sendemi burdaydın dadlum niye haber vermedin baldan tatlı baldızı okumaya :1:

ben burayı okuyunca haberdar oldum zaten konudan. habriniz vardır diye düşündüm kazenin yaptığı (kendi ifadesiyle)"namussuzluktan"

Esinin kız kardesi ile ask yaşadığına dair konu açıldı bu aksam, kazene de onceden malum olmuş resmen:kkk:

ben bu konudan öğrendim pro kart almaya karar verdim alıcaktım zaten ama böyle bişey vesile olarak pro kart almak daha çok mutlu etti beni sipariş verdim çookkk mutluyummmm ♥♥♥ size destek olduğum içim rahat hemde çok :)

Acı ki ne acı ! Geçen ay birisi yahu kadın entel dantelmidir açsanıza sosyal bir konu bir sosyal sorumluluk projesi dedi. Konuyu açtık 5 kişi beğendi 15.000 kişilik face grubunda !

Şimdide farklı değil az önce bu konuyu açtım 15.000 kişilik grup konuyu 7 kişi beğendi 12 saattir açık konu !

ama haklılar bu kampanyaya katılacağını ifade eden kozmetik devi yapacağı parayıda açıklayıp sonra vaz geçerse bu kadar umarsamaz olmamzı çok doğal değil mi ? Bu arada kozmetik devinin yapacağı yardım bizim ilk yaptığımız yardım kadar yani öyle milyarlar filanda değil. Hangi marka olduğunu söylemeyeceğim ben gereken cezayı verdim kendilerine madem katılmayacaksın neden katılacağım dedin neden rakam açıkladın !

insanlar sanki gün geçtikçe dahamı duyarsız oluyor nee..ama bilmiyorlar ki yarın ne olacak..:51::51::51:

Sevgili Kazen,

Hararetle kızmakta haklısınız, fakat katılmayanlar da haklılar galiba.
bir örnek vermek istiyorum;

Amerika'daki akımlar, güncel konular yada trendler nasıl adlandırırsanız adlandırın bir zaman sonra Türkiye'de de görülüyor.
Şu an Amerikada sosyal kampanyalara karşı duyarsızlık akımı var...
Örneğin her kasım ayı meme kanseri konusunda bilinçlendirme ayıdır. Ama tüm büyük marketlerde AVM'lerde her yer pembe...
her marka şu ürünümü alırsan, şu kadarını x kurumuna, y derneğine bağışlayacağım diyor..ürün fiyatlarını indiriyor..ve inanılmaz bir şekilde o ay ki satış rakamları
normalden daha düşük oluyor...

Çünkü tüketici bunalmış durumda...
Yada birey bunalmış durumda...
Dikkati ve algıyı dağıtan pek çok unsur var...
bunun için bazı çözümler geliştiriliyor ve başarıya ulaşılıyor. ilgilenirseniz özelden size mesaj atarım.

Türk toplumu kollektiftir. Ben toplum olarak çok duyarlı olduğumuzu düşünüyorum.
Bizde sağ elin verdiğini sol el bilmez bile...

yardımların beklenenden az olmasının nedeni bazen de güvenle ilgili...( maalesef deniz feneri olayındaki gibi)

diğer bir neden ise, eleştirdikçe insanların soğumasıdır...

Sevgili Kazen,

bu iş sadece siz moderatorlerin ellerinde diğer üyelerin ise sadece desteğiyle yürütülmeli bence.
bu işe gönül vermiş bir üye katılım az diye başka üyelerin sorunlarını eleştirerek kampanyaya destek çağrısında bulunmamalıdır.

umarım yanlış anlaşılmamışımdır.

caramello

Son düzenleme:
ben konu başlığını çok yadırgıyorum
keşke daha farklı bi açıdan dikkat çekilmeye çalışılsaydı diyorum kendi kendime
ahlaki anlamdaki dejenerasyon vurgusuyla açılmamalıydı konu
naçizane fikrim...

Back