üniversitede yurtta kalırken erkek personel geldiğinde anons yapılırdı.biz de dalgasına kaçışırdık bir o yana bir bu yana dikkat dikkat kk da erkek var.tüm kızlara duyrulur:113:
ciddi misin??? sen nerden biliyorsun yaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üniversitede yurtta kalırken erkek personel geldiğinde anons yapılırdı.biz de dalgasına kaçışırdık bir o yana bir bu yana dikkat dikkat kk da erkek var.tüm kızlara duyrulur:113:
Sitenin kurucuları erkek
Yememiş içmemişler biz nasıl başımıza dünyanın en büyük sıkıntısını alırız demişler.
Binlerce kadının bulunduğu bu güzel platformu oluşturmuşlar.
Ve o saçma olan durumdan ötürü şuan burda güzel paylaşımlar ve dostluklar kurabiliyoruz
teşekkür ederim canım. bizde grbu kurduk. 3 eksiğimiz var.canım istersen bizim grubumuzdan katıl sende
bizde 15 kişi olmaya çalışıyoruz
birlikten kuvvet doğarmış
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/494707-ask-dolu-grup.html
Tabii olur. Bundan sonra alınan her pro kart ın ücreti biriktirilip bir sandalye ücreti kadar olduğunda BEDD e bağış yapılacak.
Kuracağım cümleler bile beynimin içine yıldırım gibi düşmüştü başlığı görünce.. Karın kaslarım hala kasılmış durumda.. Doğumdan sonra hiç bu kadar çalışmamışlardı.. fffffffuuuuuu...
son sazanda beni konuyu kimin açtığına bakmadan daldım hele sonundaki aslayı görünce varyaaaa
evet pro kart alıp kk da özgürce saklanmak isteyen her saniye özel mesaj atarak diğer üyeleri taciz etmek isteyenler bizimde grubumuzda eksik var bekleriz
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/494796-15-cesur-yurek-araniyor-7.html
senin haberin yokmuydu bu konudan hay allah . bilseydim yetişin ne olmuş diye yayrdım
yoktu şimdi gördün sendemi burdaydın dadlum niye haber vermedin baldan tatlı baldızı okumaya
bende meraklanmıştım hemen
Acı ki ne acı ! Geçen ay birisi yahu kadın entel dantelmidir açsanıza sosyal bir konu bir sosyal sorumluluk projesi dedi. Konuyu açtık 5 kişi beğendi 15.000 kişilik face grubunda !
Şimdide farklı değil az önce bu konuyu açtım 15.000 kişilik grup konuyu 7 kişi beğendi 12 saattir açık konu !
ama haklılar bu kampanyaya katılacağını ifade eden kozmetik devi yapacağı parayıda açıklayıp sonra vaz geçerse bu kadar umarsamaz olmamzı çok doğal değil mi ? Bu arada kozmetik devinin yapacağı yardım bizim ilk yaptığımız yardım kadar yani öyle milyarlar filanda değil. Hangi marka olduğunu söylemeyeceğim ben gereken cezayı verdim kendilerine madem katılmayacaksın neden katılacağım dedin neden rakam açıkladın !
Esinin kız kardesi ile ask yaşadığına dair konu açıldı bu aksam, kazene de onceden malum olmuş resmen