Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili Kazen,
Hararetle kızmakta haklısınız, fakat katılmayanlar da haklılar galiba.
bir örnek vermek istiyorum;
Amerika'daki akımlar, güncel konular yada trendler nasıl adlandırırsanız adlandırın bir zaman sonra Türkiye'de de görülüyor.
Şu an Amerikada sosyal kampanyalara karşı duyarsızlık akımı var...
Örneğin her kasım ayı meme kanseri konusunda bilinçlendirme ayıdır. Ama tüm büyük marketlerde AVM'lerde her yer pembe...
her marka şu ürünümü alırsan, şu kadarını x kurumuna, y derneğine bağışlayacağım diyor..ürün fiyatlarını indiriyor..ve inanılmaz bir şekilde o ay ki satış rakamları
normalden daha düşük oluyor...
Çünkü tüketici bunalmış durumda...
Yada birey bunalmış durumda...
Dikkati ve algıyı dağıtan pek çok unsur var...
bunun için bazı çözümler geliştiriliyor ve başarıya ulaşılıyor. ilgilenirseniz özelden size mesaj atarım.
Türk toplumu kollektiftir. Ben toplum olarak çok duyarlı olduğumuzu düşünüyorum.
Bizde sağ elin verdiğini sol el bilmez bile...
yardımların beklenenden az olmasının nedeni bazen de güvenle ilgili...( maalesef deniz feneri olayındaki gibi)
diğer bir neden ise, eleştirdikçe insanların soğumasıdır...
Sevgili Kazen,
bu iş sadece siz moderatorlerin ellerinde diğer üyelerin ise sadece desteğiyle yürütülmeli bence.
bu işe gönül vermiş bir üye katılım az diye başka üyelerin sorunlarını eleştirerek kampanyaya destek çağrısında bulunmamalıdır.
umarım yanlış anlaşılmamışımdır.
caramello
ne oluorrr diye damlamıştımm:)) ama başlıgı içerigi çok anlamlı buldumm
yazıyı görünce çıldırdım bi an allahtan böyle bişeymiş :)
sizde yardım etmek istemezmisiniz...
tabikiiii öbür ay inş bu projeye katılmak isterimmm
sizde yardım etmek istemezmisiniz...
inşaallah.........[/QUOTE
Ben dedim eniste; ama içimden tehlike sulari neme lazimYahu sen erkeksin demiyor kimse : )
baldızzzzzz
Allah rahmet eylesin.Rahmetli Zeboş da bu konuya yazmış ... Allah rahmet eylesin .
KansermişAllah rahmet eylesin.
Kaza mi geçirmişti?