• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eniştemden kiskanan sizofren kocam lutfen akil verin..

Türkiye de bu saydıklarınizi yaşamayan varmı çok çok az herkes bosanmali o zmn .doğru değil yapılanlar katılmıyorum ama çok çabuk boşan deniliyor geri kalmış bir toplumuz evde ailede zaten psikolojik şiddet oluyor işte oluyor evde oluyor e insan nasıl idare etsin bunları aileden kaçayım diye evleniyor esinki ayrı ve erkeklerin yüzde doksanı böyle ya kimse hiç evlenmeyecek yada bir tık görmeyecek .çünkü yok başka versiyonu bu erkeklerin.ben görmedim çevremden .başka tavsiye verilebilir o kadına .ilişkileri kopartmak yerine düzeltmeye çalışmak buda mümkün olduğunca daha kabul edilebilir olmalı

Sizin gibi dusunen kadinlar yuzunden digerleri bosanamiyor. Eş tarafımın akrabalari aynen bu kafada. Toplum icinde hakaret, kucuk dusurme hersey var ama sorsan her erkek ayni bosansinda baba evinde mi aynisini yasasin, dövmesi yok bunun icin bosanilir mi... diye diye tum kadinlar antidepresan kullaniyor problemli kocalari yuzunden.

Erkekler kafasina gore teror estirirken kadinlar susacak, alttan alacak cunku erkektir sacmaligini kenara birakin. Maruz kaldiginiz saygisizliga karsi ciddi bir tepki gosterin bakalim tekrar ediyor mu? Patronlarina, calisma arkadaslarina sesi cikmayan sünepe erkekler evde karilarina aslan kesiliyor. Demekki erkekler çenesini tutabiliyor degil mi?

7 yil ayni insani cekmissin. Bir 7 yil daha dayansan evlilik terapistine gitseniz. O olmazsa 7 yil yalvarsan degismesi icin. Etti mi sana 14 yil.
Bi 7 yil da aileleri devreye soksan, sinir krizleri gecirsen, ugrassan, sabretsen, beklesen. Tam 21 gecmis olur. Hala ayniysa bosanmaya karar verebilirsin, yeterince emek verdin yuvan icin. Tebrikler.

Size ne benim yorumumdan ya size de kalsa evli kimse kalmayacak çok meraklıysanız siz bosayin eşinizi herkese herşeye boşan kadın biliyor zaten en son yolun o olduğunu başka akıl verin vericekseniz .
Siz köleliğe devam edin zira memnunsanız hayatınızdan tabiki bahane .

Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir 😙

Ya size ne benim yorumumdan .size batan ne oldu.burda şöyle bir gerçeklik var bir kısım üye sorun ne olursa olsun bosanin diye akıl veriyor .bunu ifade ettim ve de arkasındayım ayrıca benim görüşüm benim yorumum size ne
Hay o üst üyeler s… banlancam kesin ama şunu demeden geçemicem bana batan yok ben mutluyum evliliğimde . Degil 100 kere bir kere bile boşanmanın eşliğine gitsem dönmem dönersem ne gururum kalır ne kendime saygım .

Sizede boşanmanın eşliğinden gitmeli gelmeli evliliğinizde akıl fikir ve gurur İhsan ediyorum 👌

• Beğenmedim
Reactions: Wqy
Sizin gibi dusunen kadinlar yuzunden digerleri bosanamiyor. Eş tarafımın akrabalari aynen bu kafada. Toplum icinde hakaret, kucuk dusurme hersey var ama sorsan her erkek ayni bosansinda baba evinde mi aynisini yasasin, dövmesi yok bunun icin bosanilir mi... diye diye tum kadinlar antidepresan kullaniyor problemli kocalari yuzunden.

Erkekler kafasina gore teror estirirken kadinlar susacak, alttan alacak cunku erkektir sacmaligini kenara birakin. Maruz kaldiginiz saygisizliga karsi ciddi bir tepki gosterin bakalim tekrar ediyor mu? Patronlarina, calisma arkadaslarina sesi cikmayan sünepe erkekler evde karilarina aslan kesiliyor. Demekki erkekler çenesini tutabiliyor degil mi?
Katılıyorum size , kendi evlatlarıma ve öğrencilerime de saygısızlığın cinsiyeti yoktur , saygısızlığın bahanesi yoktur , şiddetin hiçbir şekli kabul edilemez , saygı duymamakta bir tür şiddettir derim .
Umarım konu sahibi de en kısa zamanda kurtulur bu sünepeden . Muhtemelen cebi üç kuruş para görünce ne oldum delisi oldu ve iyice zıvanadan çıktı.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi . İyi insanlardan olalım bizler de inşallah

Bu konu icin demiyorum lakin gercekten burda bir guruh var gak desen boşan diyor . Psikolojik fiziksel ekonomik siddete ugramis bayanlarin konularini tenzi ediyorum tabiki . Lakin her evlilikte olabilecek kriz yonetimiyle ufak bir bedel odetmeyle hallolabilecek mevzularda dahi boşan yaziliyor bu kisilerin de hayatinda hic dogru durust iliskisi olmamis hatta bir erkekle dahi konuşacak kadinlik ozguveni olmayan tipler oldugunu düşünüyorum cunku gercekten iliski yonetimini bilen biri hangi durumda bosan hangi durumda kal ve bu mevzuyu hallet demesini bilir . Tekrar ediyorum bu mevzuyu ve her cesit siddet icerin -kaynana elti mevzularida dahil- ciddi ve cozumsuz mevzulari tenzii ediyorum
Gak diyene boşan diyeni gösterirmisiniz acaba kimse burda yuva yıkma heveslisi değil herkes objektif herkes ama bazı köle ruhlu korkaklar varki otur sus diyebiliyor .

Herif kıskanç bana güvenmeyen bir adamla nasıl evli kalabilirim sürekli şüphe eden birisiyle nasıl bir ömür geçirebilirim.

BOŞANMAK NORMALDİR

Aşk bitti ise boşanılır
Muhabbet sohbet yok ise boşanılır
Güven yok ise boşanılır
Em küçük sebeb bile yeter bitirmek isteyene

Hepsi değil bir tanesi bile varsa boşanılır boşanmak normaldir sizin gibiler yüzünden boşanmak ayıplanıyor tabu oluyor .

Katılıyorum size , kendi evlatlarıma ve öğrencilerime de saygısızlığın cinsiyeti yoktur , saygısızlığın bahanesi yoktur , şiddetin hiçbir şekli kabul edilemez , saygı duymamakta bir tür şiddettir derim . Umarım konu sahibi de en kısa zamanda kurtulur bu sünepeden . Muhtemelen cebi üç kuruş para görünce ne oldum delisi oldu ve iyice zıvanadan çıktı. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi . İyi insanlardan olalım bizler de inşallah
Sizi tebrik ederim. En azindan ogretmenler cocuklarimiza dogru ve yanlisi gösterdiği için içim rahatliyor.

Ofke kontrolu olmayan erkekler, psikolojik rahatsızlıklarının olduğunu kabul etmiyor, hatta ben deli miyim, sen beni kizdiriyorsun, ben kizginken konusma vs deyip isin icinden siyriliyor. Psikolojik problemi olmayan kadin ve çocuklarsa zaman icinde yipraniyor, antidepresan kullanıyor. ayni saygisizlik ve psikolojik şiddet devam ettigi icin iyilesemiyorlar, vucutlari tepki vermeye basliyor.
Kadin olarak erkek cocuklarina hata ediyorsun, bir doktora gorun, karına ve cocuklarina iyi davran demek yerine gelinlere ve kiz cocuklarina alttan al nasihati vererek sagliklarini bozuyorlar . halbuki cocuklarini yetistiren ve eğiten kadinlar. Hal boyle olunca psikolojik siddetle evliligini surduren kadinlar kiz cocuklarina alttan al, erkek cocuklarina ise sen erkeksin karin alttan alsin diyerek yeni nesil sagliksiz evlilik ve cocuklara sebep oluyorlar. Toplumu degistirmek bizim elimizde ama farkinda degiliz

Adam gerçekten şizofren. Ailende arkanda madem bitir işte kurtul.
Yok be ne şizofreni, yurtdışında bekarlık tatlı gelmiş, yeni bir karı da bulmuş, bahane bulacak ki bunu bosasin çocuktan da kurtulsun....sonuç itibariyle adam seni gözden çıkarmış zaten konu sahibi, istesen de istemesen de boşanacaksin....

Yani baksanıza ortada elle tutulur bir sebep bile yok konu sahibinin bunu araştırması lazım
Öyle birsey yok o senelerdir böyle herseye susup evden bile çıkmaması istiyor bana hastalıklı sevgisi var. Suandada kuzenine yazdırıyor engeli açayım diye

• Beğenmedim
Yok be ne şizofreni, yurtdışında bekarlık tatlı gelmiş, yeni bir karı da bulmuş, bahane bulacak ki bunu bosasin çocuktan da kurtulsun....sonuç itibariyle adam seni gözden çıkarmış zaten konu sahibi, istesen de istemesen de boşanacaksin....
Ya bilip bilmeden öyle güzel yorum yapmissinki adam dünden beri kuzenine yazdırıyor engeli kaldırmam için . Kuzenime dünden beri yapma etme ben konusucan duzelticem diyor. Bu adam 7 senedir böyle yeni değil.

Ya bilip bilmeden öyle güzel yorum yapmissinki adam dünden beri kuzenine yazdırıyor engeli kaldırmam için . Kuzenime dünden beri yapma etme ben konusucan duzelticem diyor. Bu adam 7 senedir böyle yeni değil.
E iyi o zaman, aldatmadigina ve seni "çok sevdiğine" eminsen, 7 yıldır senin ve çocuğunun namusuna her fırsatta dil uzatan psikopatı çekmeye devam et ...Biz bilip bilmeden yorum yapmayalım.

Son düzenleme:
Türkiye de bu saydıklarınizi yaşamayan varmı çok çok az herkes bosanmali o zmn .doğru değil yapılanlar katılmıyorum ama çok çabuk boşan deniliyor geri kalmış bir toplumuz evde ailede zaten psikolojik şiddet oluyor işte oluyor evde oluyor e insan nasıl idare etsin bunları aileden kaçayım diye evleniyor esinki ayrı ve erkeklerin yüzde doksanı böyle ya kimse hiç evlenmeyecek yada bir tık görmeyecek .çünkü yok başka versiyonu bu erkeklerin.ben görmedim çevremden .başka tavsiye verilebilir o kadına .ilişkileri kopartmak yerine düzeltmeye çalışmak buda mümkün olduğunca daha kabul edilebilir olmalı
Bu saydıklarınızı yaşamayan biri var, benim. Kavga da etsek, çok üstüne de gitmiş olsam, asla hakaret etmez. Ağzından canımdan, aşkımdan, sevgilimden başka kelime çıkmaz; kızdırırsam adımla seslenir, o kadar. İstemediğim hiçbir şeyi yapmaz. Tapulu malı değilim çünkü. Her koşulda hayır cevabını kabul eder ve durur. Bir şeyi çok istiyorsam zorlansa da beni mutlu etmek için yerine getirir. Ayyy gideyim de bir seni seviyorum diyeyim adama bari. :KK53: Ne adamlar var millette. Benimki parıl parıl parlıyor aralarında, maşallah.
Yani böyleleri de var paşa hanım. Kendinizi avutmayın yok diye, gayet de varlar.

Öksürmeyi işaret bildi ha gerçekten pes. Bu dediğin gibi şizofren yarın öbür gün uyurken boğar bu manyak seni. Hemen kurtul boşan bundan mutlaka derim

Kolay değil 7 senedir çekiyorum sabrediyorum her sene başka birine takiyor ve beni rezil ediyor kolay olsaydı 7 sene önce bosardim
Yaşınızı doğru girdiyseniz 26 yaşında gencecik kadınsınız, 7 sene önce boşanmanız kolaydı aslında, eşiniz dünden bugüne değişmedi hoş, ki kendinizde yazmışsınız her sene başkasına takıyor diye, flört ederken yaptığı kıskançlıkları seviyor da kıskanıyor, beni sahipleniyor deyip göz ardı ettiniz muhtemelen.

Size bir yuva bile kuramayan, annesinin evinde bakan, hastalıklı kıskançlıklarıyla bunaltan adama, elin evinde 2 de çocuk vermişsiniz.

Aileniz büyük ihtimalle eşinizin ne olduğunu baştan beri anladı da istemediler lakin siz ama aşığım seviyorum deyip evlenmişsiniz.

Özür dilerim eleştirim sizi kırabilir fakat böyle hastalıklı bir kıskançlığı olan adamla evlenmek, elin evinde benim evim diyemeden oturup 2 çocuk yapmak, sizi insan yerine koymayan kayınvalidenin, namusunuza dil uzatan kocanın kahrını çekmek kolaydı da boşanmak mı kolay değil?

İnsanın kendine ettiğini dünya bir araya gelse yapamazmış vallahi doğru.

Gak diyene boşan diyeni gösterirmisiniz acaba kimse burda yuva yıkma heveslisi değil herkes objektif herkes ama bazı köle ruhlu korkaklar varki otur sus diyebiliyor .

Herif kıskanç bana güvenmeyen bir adamla nasıl evli kalabilirim sürekli şüphe eden birisiyle nasıl bir ömür geçirebilirim.

BOŞANMAK NORMALDİR

Aşk bitti ise boşanılır
Muhabbet sohbet yok ise boşanılır
Güven yok ise boşanılır
Em küçük sebeb bile yeter bitirmek isteyene

Hepsi değil bir tanesi bile varsa boşanılır boşanmak normaldir sizin gibiler yüzünden boşanmak ayıplanıyor tabu oluyor .
Bosanmak anormaldir yazdigimi animsamiyorum bu bir . Bosanmak isteyen kisilerin şahsi sebepleri onlara aittir kisi bosanmak istiyorsa bosanir buna ben karisamam kimse karisamaz zaten konu bu da degil bu iki . Ne dedigim gayet açık siz algilama sorunu yasiyorsunuz diye sitenin kuruldugu andan beri tum konulari tek tek arastirip hebele hubele yapan tipleri bulamam o kadar issiz degilim bu da uc . Bazi konular varki belli ki konuyu acan hanimefendinin kafasi atmis sinirli bosanmak istemiyor ama sinirden bosanma laflari ediyor. Ben bu tarz konulara istinaden dedim bir kere daha okuyun . Yoksa isteyen nikahtan 1 saat sonra bosanma davasi acsin bana ne .ilk mesajimda da bu konuya istinaden o yorumu yapmadigimi da belirttim . Saldirmak icin sacmalamayin ozellikle d3 benim yorumumda ! Ha bu arada ben evlendikten 1 hafta sonra bosanma davasi acmis bir kadınım. Bu konuda akil vereceginiz son kisiyim yani .

Son düzenleme:
Arkadaşlar evliyim ve çocuğum var eşim yurt dışında çalışıyor bu süreçte ailesinin yanındaydım fakat kötü bir kayinvalidem var ben saygılı sevmesem bile eşimi ailesine mahçup etmeyen bir insanım fakat annesi beni oğlundan kıskanıyor ve sen karın için yurt dışına çalışmaya gidiyorsun vs diye kavgalar çıkarıyor.. herneyse bu süreçte eşim bana cocuklar al ailenin yanına git dedi. Geldim 2 gün oldu ama burnumdan getiriyor ablam nişanlı nişanlısı bize geliyor hosgeldin dememe bile sorun yapıyor yanına asla çıkmayacaksın muhatap olmayacaksin konuşmayacaksın. O p...vnk evimize giremez vs vs. Adamı tanımıyor hiç görmedi ablamla sevgililerken o ve ablamın kız arkadaşı bize gelmişlerdi.. Bende babamgilde kaliyordum ozamN vay efendim daha söz yok bisey yok senin olduğun eve nasıl gelir diye takmış.. giydigime gittiğime ettiğime herseye karisiyor. Telefonda konuşuyorduk hastaydım oksurdum vay efendim sabah beri oksurmuyormusum odaya biri gelmiş oksurmusum yani işaret bagabinda bana da geldiler yeter dedim sizofrenliklerini cekmicem artık güvenmediğin insanla olma.. öyle mi dedi tehdit vaki şekilde. Bende öyle dedim. Bak şimdi napiyorum bu hattı kırıyorum bidaha baha ulasabiliyomusun vs. Valla dedim bitti ailemlede konusucam gittim ailemde anlattım onlar zaten istemiyorlar çekme artık yeter diyolar.. siz olsanız napardinjz
Bencede size bi zarar gelmeden kurtulun bu adamdan 😳

• Beğenmedim
O kadar büyük problem Ler varki fiziksel şiddet aldatma kumar kuma maddi şiddeti daha bir sürü .bu kısmen düzeltilebilir kurtarılabilir bir evlilik böyle evliliklerde boşan yerine başka seçenek sunulmalı.olmuyorsa tabi bosanin.ama çocuk varsa ortada olan onlara oluyor hep
Nesi düzeltilebilir pardon? Adam karısına neyin imasında bulunuyor farkında mısınız? Hâlâ düzelir diyorsunuz.

Arkadaşlar evliyim ve çocuğum var eşim yurt dışında çalışıyor bu süreçte ailesinin yanındaydım fakat kötü bir kayinvalidem var ben saygılı sevmesem bile eşimi ailesine mahçup etmeyen bir insanım fakat annesi beni oğlundan kıskanıyor ve sen karın için yurt dışına çalışmaya gidiyorsun vs diye kavgalar çıkarıyor.. herneyse bu süreçte eşim bana cocuklar al ailenin yanına git dedi. Geldim 2 gün oldu ama burnumdan getiriyor ablam nişanlı nişanlısı bize geliyor hosgeldin dememe bile sorun yapıyor yanına asla çıkmayacaksın muhatap olmayacaksin konuşmayacaksın. O p...vnk evimize giremez vs vs. Adamı tanımıyor hiç görmedi ablamla sevgililerken o ve ablamın kız arkadaşı bize gelmişlerdi.. Bende babamgilde kaliyordum ozamN vay efendim daha söz yok bisey yok senin olduğun eve nasıl gelir diye takmış.. giydigime gittiğime ettiğime herseye karisiyor. Telefonda konuşuyorduk hastaydım oksurdum vay efendim sabah beri oksurmuyormusum odaya biri gelmiş oksurmusum yani işaret bagabinda bana da geldiler yeter dedim sizofrenliklerini cekmicem artık güvenmediğin insanla olma.. öyle mi dedi tehdit vaki şekilde. Bende öyle dedim. Bak şimdi napiyorum bu hattı kırıyorum bidaha baha ulasabiliyomusun vs. Valla dedim bitti ailemlede konusucam gittim ailemde anlattım onlar zaten istemiyorlar çekme artık yeter diyolar.. siz olsanız napardinjz
aileni dinle simdi hazir yaninda duruyorlarken belki ileride sen uzattikca bu tuhaf evliligini arkanda durmayabilirler.

Bu saydıklarınızı yaşamayan biri var, benim. Kavga da etsek, çok üstüne de gitmiş olsam, asla hakaret etmez. Ağzından canımdan, aşkımdan, sevgilimden başka kelime çıkmaz; kızdırırsam adımla seslenir, o kadar. İstemediğim hiçbir şeyi yapmaz. Tapulu malı değilim çünkü. Her koşulda hayır cevabını kabul eder ve durur. Bir şeyi çok istiyorsam zorlansa da beni mutlu etmek için yerine getirir. Ayyy gideyim de bir seni seviyorum diyeyim adama bari. :KK53: Ne adamlar var millette. Benimki parıl parıl parlıyor aralarında, maşallah.
Yani böyleleri de var paşa hanım. Kendinizi avutmayın yok diye, gayet de varlar.
esinizin kiymetini bilin cok nadir esinizin türünden esinin her türlü istegini yerine getiren asla sözünden cikmayan nadir esiniz var ne mutlu size .

Back