- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.046
- 598
- Konu Sahibi cehennet06
Türkiye de bu saydıklarınizi yaşamayan varmı çok çok az herkes bosanmali o zmn .doğru değil yapılanlar katılmıyorum ama çok çabuk boşan deniliyor geri kalmış bir toplumuz evde ailede zaten psikolojik şiddet oluyor işte oluyor evde oluyor e insan nasıl idare etsin bunları aileden kaçayım diye evleniyor esinki ayrı ve erkeklerin yüzde doksanı böyle ya kimse hiç evlenmeyecek yada bir tık görmeyecek .çünkü yok başka versiyonu bu erkeklerin.ben görmedim çevremden .başka tavsiye verilebilir o kadına .ilişkileri kopartmak yerine düzeltmeye çalışmak buda mümkün olduğunca daha kabul edilebilir olmalı
Sizin gibi dusunen kadinlar yuzunden digerleri bosanamiyor. Eş tarafımın akrabalari aynen bu kafada. Toplum icinde hakaret, kucuk dusurme hersey var ama sorsan her erkek ayni bosansinda baba evinde mi aynisini yasasin, dövmesi yok bunun icin bosanilir mi... diye diye tum kadinlar antidepresan kullaniyor problemli kocalari yuzunden.
Erkekler kafasina gore teror estirirken kadinlar susacak, alttan alacak cunku erkektir sacmaligini kenara birakin. Maruz kaldiginiz saygisizliga karsi ciddi bir tepki gosterin bakalim tekrar ediyor mu? Patronlarina, calisma arkadaslarina sesi cikmayan sünepe erkekler evde karilarina aslan kesiliyor. Demekki erkekler çenesini tutabiliyor degil mi?