• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eniştemden kiskanan sizofren kocam lutfen akil verin..

Bana aşırı düşkün ama hastalık gibi bir düşkünlük birini bulduğunda değil hep böyleydi. Hayatı bana zindan ediyor ve buna sevgi diyor bu bir hastalık
öfke kontrol problemi vs varmı? böyle adamlardan boşansan da kurtulmak zor Allah yardımcın olsun🤦🏽‍♀️ çoluk çocuk yok sanırım olmadan kurtul

Kiskanmak eşittir sevgi aşk eşittir kısıtlamak şeklinde algı bozukluğu olan insanlar hayatı zehir eder , müge anliya gelmişti kadının biri kocasının ne kadar kıskanç oldugundan bahsediyordu komşusundan para almak için evlerine gitmeleri gerekmisti hastane çıkışı beş dakika eve geç gelmiş diye yaptığı aciklamalaro anlatmıştı görüntülü arayıp yasa foto isteme bunlar zor şeyler evlilikte düzelir mi hiç sanmam
Bana aşırı düşkün ama hastalık gibi bir düşkünlük birini bulduğunda değil hep böyleydi. Hayatı bana zindan ediyor ve buna sevgi diyor bu bir hastalık

Aaaaa manyak yetiştirip ortalığa salıp evlendirip elin kızının hayatını karartıyorlar.
O nasıl is öyle odadan çıkmayacaksın da ne… Hele öksürdün işaret verdin tam delilik emaresi.
3 kere boş ol ile imamı, dava acarak da resmi nikahdan yallah tazzik yapın…
Über manyak…

Arkadaşlar evliyim ve çocuğum var eşim yurt dışında çalışıyor bu süreçte ailesinin yanındaydım fakat kötü bir kayinvalidem var ben saygılı sevmesem bile eşimi ailesine mahçup etmeyen bir insanım fakat annesi beni oğlundan kıskanıyor ve sen karın için yurt dışına çalışmaya gidiyorsun vs diye kavgalar çıkarıyor.. herneyse bu süreçte eşim bana cocuklar al ailenin yanına git dedi. Geldim 2 gün oldu ama burnumdan getiriyor ablam nişanlı nişanlısı bize geliyor hosgeldin dememe bile sorun yapıyor yanına asla çıkmayacaksın muhatap olmayacaksin konuşmayacaksın. O p...vnk evimize giremez vs vs. Adamı tanımıyor hiç görmedi ablamla sevgililerken o ve ablamın kız arkadaşı bize gelmişlerdi.. Bende babamgilde kaliyordum ozamN vay efendim daha söz yok bisey yok senin olduğun eve nasıl gelir diye takmış.. giydigime gittiğime ettiğime herseye karisiyor. Telefonda konuşuyorduk hastaydım oksurdum vay efendim sabah beri oksurmuyormusum odaya biri gelmiş oksurmusum yani işaret bagabinda bana da geldiler yeter dedim sizofrenliklerini cekmicem artık güvenmediğin insanla olma.. öyle mi dedi tehdit vaki şekilde. Bende öyle dedim. Bak şimdi napiyorum bu hattı kırıyorum bidaha baha ulasabiliyomusun vs. Valla dedim bitti ailemlede konusucam gittim ailemde anlattım onlar zaten istemiyorlar çekme artık yeter diyolar.. siz olsanız napardinjz
Yapmanız gerekeni yapmışsınız zaten. Anası ayrı deli oğlu ayrı deli, ömür geçer mi böyle?

Bu kadar kolay mı birakmak engellemek boşan demek bende buna şaşırıyorum.benim demekkki yüz kere bosanmam lazım hatta çevremde hiç evli insanın kalmaması lazim ..durduk yere insanları doldurmayalim bence
Kolay değil 7 senedir çekiyorum sabrediyorum her sene başka birine takiyor ve beni rezil ediyor kolay olsaydı 7 sene önce bosardim

Bu kadar kolay mı birakmak engellemek boşan demek bende buna şaşırıyorum.benim demekkki yüz kere bosanmam lazım hatta çevremde hiç evli insanın kalmaması lazim ..durduk yere insanları doldurmayalim bence
Biz demeden kendi bırakmış engellemiş zaten. Yormadı sağolsun.

Biz demeden kendi bırakmış engellemiş zaten. Yormadı sağolsun.
Aradi şimdi annemden.. eşyalarımı kuzenime yolla vs. Yalan yani onu bahane etti sonra meseleyi gündeme getirdi ben sana hosgeldin de odaya gir dedim muhabbet etme dedim bana söz verdin seni huzursuz etmicdm dedin beni huzursuz ettin naptim dedim huzursuz ettim oksurdum diye mi huzursuz oldun. Birsuru küfür wtti hakaret etti sakin birdaha karşıma çıkma seni tanıdığım güne lanet olsun vs dedi. Yüzüne kapadım.

Aradi şimdi annemden.. eşyalarımı kuzenime yolla vs. Yalan yani onu bahane etti sonra meseleyi gündeme getirdi ben sana hosgeldin de odaya gir dedim muhabbet etme dedim bana söz verdin seni huzursuz etmicdm dedin beni huzursuz ettin naptim dedim huzursuz ettim oksurdum diye mi huzursuz oldun. Birsuru küfür wtti hakaret etti sakin birdaha karşıma çıkma seni tanıdığım güne lanet olsun vs dedi. Yüzüne kapadım.
Gerçekten bu rezilliği 7 yıl çektiniz mi ya?

Peki siz ne yapmasını önerirsiniz :işsiz:

Sizin için ve ilişkiniz için üzüldüm yukarda da ifade etmiştim bu tarz insanlar kendi kendilerine düzeltmeler olaki baristiniz muhakkak bir destek alın ve öylece dev edin sizin için en doğrusuna siz karar vereceksiniz

Back